Sistem saati: Pzr Ekm 26, 2025 1:25 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bir Kaç Komik EgLenceLik... )))

Herkes karın tokluğuna çalışırken, boksörler karın boşluğuna çalışıyorlar, hayat bazen gerçekten çok acımasız.

içinizde aniden bir ders çalışma isteği oluyorsa , hiç panik yapmayın boş bir yere oturun ver geçmesini bekleyin ... smile) smile))

kadın ...

Read more : Bir Kaç Komik EgLenceLik... ))) | Gösterim : 1324 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ask Demek Sen DemektiR...!!!

Aşk bence sen demektir
Aşk sendin sen canımdın
Aşk kelimesinin anlamını senden öğrendim
Bana aşk nedir diye soranlara
İşte budur deyipte seni gösterdim…
Aşk bence sen demektir
Karanlıklar içinde kaybolduğum bir anda
O zifiri karanlıklar içinden bir ...

Read more : Ask Demek Sen DemektiR...!!! | Gösterim : 841 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kızma Kalbim Bana

Read more : Kızma Kalbim Bana | Gösterim : 1095 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Önemli sualler ve cevaplar

Önemli sualler ve cevaplar

— Çok zengin olmak için ne yapmalı?
— Kanaatkâr olan, insanların en zengini olur.

— En hayırlı kimse kimdir?
— İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.

— En adaletli kimdir?
— Kendisi için istediğini insanlar için de isteyen, insanların en âdili olur.

— Allah’ın en has kulu olmak için ...
Read more : Önemli sualler ve cevaplar | Gösterim : 5197 | Cevaplar : 0 | Forum : Hocamiza sorularimiz

Merak Edilen Konular

Doğruyu bulmanın çaresi

Sual: Bugün birçok fırka, grup var. Hepsi doğru olan biziz, ötekiler yanlış yolda diyor. Hangisi doğru yoldadır? Bunu nasıl biliriz?
CEVAP
Bu konuda imam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki: 
 (Ümmetim 73 fırkaya ayrılır, 72’si Cehenneme gider, yalnız bir fırkası kurtulur. Bu fırka, benim ve Eshabımın yolunda gidenlerdir) hadis-i şerif, 72 fırkanın Cehennemde ...
Read more : Merak Edilen Konular | Gösterim : 664 | Cevaplar : 0 | Forum : Hocamiza sorularimiz

Yeni Forumu Hiç beğenmedim Cengiz...

sadece ben değil foruma foruma paylaşım yapan bir çok arkadaşımız memnun değil forum bu sitenin bence kalbi inşallah en kısa zamanda düzelir saygılar...

Read more : Yeni Forumu Hiç beğenmedim Cengiz... | Gösterim : 2348 | Cevaplar : 2 | Forum : 3. Sayfa Haberleri

Ne Ekersek Onu Biçeriz.....

Kim ne yaparsa kendisine yapar sözü meşhurdur. Bu söz iyilikler için de kötülükler için de geçerlidir. Başkasına bir  yapan kimse, bununla ilk iyiliği kendisine yapmış olur. Çünkü iyilikten Yüce Allah razıdır; insan her yaptığı  ile Yüce Allah’ın rızasını ve sevgisini elde eder.

...

Read more : Ne Ekersek Onu Biçeriz..... | Gösterim : 3323 | Cevaplar : 6 | Forum : Dini Konular

Dostuma

Read more : Dostuma | Gösterim : 4092 | Cevaplar : 8 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Yemin Ettim

YEMİN ETTİM BEN

Gözlerinin önünde solduğuma bakma sen Yaprak gibi kuruduğuma aldırma sen

Aşkını kalbimde yaşatmaya yemin ettim ben
Sözlerini yarınlarıma umut bildim ...

Read more : Yemin Ettim | Gösterim : 1702 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Lobisi

Ama Yoksun işte

...
Read more : Ama Yoksun işte | Gösterim : 2156 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4