Sistem saati: Pts Ekm 27, 2025 9:29 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Okuma Zamanı...

Okuma Zamanı
Bu zamanlar fazla geliyor bana. Ne yapacağımı bilemeden oturuyorum saatlerce. Uzaklardaki ses bile bana hiç yokmuş gibi, hatta hiç duyulmamış gibi geliyor, yoksunlaşıyorum. Dilimde kelimeler bile tükeniyor. Artık ne diyeceğimi bilemez oluyorum.
Yorgun düşüyorum yorulmadan, hiç sessizlikten usanmadan…
Yağmur demeden çamur demeden günlerini günlerine katıp tarifsizce çalışıyorlar. Evet zaman varsa bir amaçta olmalı. Boş duranı Allah bile sevmiyor. Hergün aynı yollara sürüklenen bizlik sadelikleri, öylesine kaptırıyoruz ki kendimizi işlerimize, bazen yaşamayı bile unutup ...
Read more : Okuma Zamanı... | Gösterim : 989 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Güler Yüz..

Asık suratlı insanlardan hoşlanır mısınız desem tabii bana gülersiniz. Zaten ben de biraz gülmeniz için söze böyle başladım. Güler yüze ve gülmeye dair olan bu konuşmayı asık suratla dinlemenizi istemem tabii. Konuşurken söze başladığınız sırada karşınızdakinin kaşlarını çattığını, asık bir suratla sizi dinlediğini görürseniz konuşmak hevesiniz kırılır. Lafı kısa kesip bu tatsız sohbeti bir an önce bitirmeye bakarsınız. Bir de karşınızdakinin sizi güler yüzle dinlediğini, hatta araya biraz da tatlı söz karıştırarak sohbete renk verdiğini ...
Read more : Güler Yüz.. | Gösterim : 926 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Annem Derdi ki !!

Annem derdi ki:
“Terli terli su içme.”
İçten içe kızardım ona
Oyunun en tatlı yerinde
Bu müdahale de niye?
Hastalanınca anlardım ki!
... Annem haklıymış.

Annem derdi ki:
“Sakın geç kalma.”
Meraklanırmış sonra
İçten içe hayıflanırdım ona
Gidenin dönmesini beklerken anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki:
“Odanı dağıtma.”
İçten içe karşı gelirdim ona
Toparlamayı erteleyip dururken
Hayatımı dağıttığım anlarımda anladım ki !
Annem haklıymış.

Annem derdi ki:
“Öfkende fakir ol, sevginde zengin.”
İçten ...
Read more : Annem Derdi ki !! | Gösterim : 1020 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

müslüman akıllıdır

Fatiha Suresi;_____Allahin Gazabini önler...
2 - Yasin Suresi;______Kiyamet... Gününde Ki Susuzlugu önler...
3 - Duhan Suresi;_____Kiyamet Korkusunu Ve Dehşetini önler...
4 - Vakia Suresi;______Fakirligi Ve Miskinliği önler...
5 - Mülk Suresi;______Kabir Azabini önler...
6 - Kevser Suresi:_____Hısımlarının Kinini önler...
7 - Kafirun Suresi;_____Ölüm Halinde Küfrü önler...
8 - İhlas Suresi;_______Iki Yüzlülügü Ve Samimiyetsizliği önler...
9 - Felak Suresi;______Haset Edenlerin Hasedini önler...
10 - Nas Suresi;_______Vesveseyi Engeller...
11- İnşirah Suresi;_____Sıkıntıyı Giderir.
Read more : müslüman akıllıdır | Gösterim : 1171 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ne Güzeldir...

Resim
Resim
Read more : Ne Güzeldir... | Gösterim : 632 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Üstad Necip Fazıl Kısakürek

Kendisini bundan 29 sene evvel yine bir bahar günü(25 Mayıs 1983)yüzbinleri bulan sevenlerinin ellerinin ucunda ebediyete uğurlamıştık. O
''Son gün olmasın dostum;çelengim,top arabam.Alıp götürsün beni tam dört inanmış adam;demişti ama;o ''dört''sayısı bir ömür boyu verilen çileli mücadelenin sonunda milyonlara baliğ oluyordu..
O iç ve dış kahpe düşmanların tertipleyip tatbik mevkine koyduğu;...1960 lara gelindiğinde Türkiye'da ALLAH diyen kalmayacaktır! şeklindeki tarihin en karanlık,en şen'i ve en kirli oyununa,cemiyet planında bir elin parmaklarını geçmeyen sayıdaki mücahitlerle birlikte karşı ...
Read more : Üstad Necip Fazıl Kısakürek | Gösterim : 1517 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hayırlı Kandiller..

Resim
Read more : Hayırlı Kandiller.. | Gösterim : 2207 | Cevaplar : 1 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Bu gece Regaip Kandili

Regaip Kandili,bitmek tükenmek bilmeyen arzu ve isteklerimizin,bizi esir alan aşırı tutkularımızın muhasebesini yapmamız için Rabbimizin her yıl bize lütfettiği mübarek bir gecedir.
Bütün müslümanların Regaip kandili'ni tebrik eder;İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederiz..
Read more : Bu gece Regaip Kandili | Gösterim : 1283 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

TÜRK"ÜM

Türklük, gurur sebebidir. Bilemez Türk olmayan. Hadi onlar bilmiyorlar. Bazıları niye ecdadını tanımaktan aciz. Başkalarından medet arar, onları örnek alırlar. Aslına bakarsan onlarda bilirler Kür-Şad’ını, Atilla’sını, Fatih’ini, Atatürk’ünü. Ama bilmez bizimki bunların büyüklüğünü, yaptığı işleri. Biraz açıp okusalar anlarlar belki.

Kür-Şad kırk kişiyle zülme dur demiş. Sen nasıl ekmeğini elinden alana boyun eğersin. Atilla korku salmış koskaca Çin’e, Avrupa’ya. Sen ne diye her dediğini yaparsın bu zalimlerin bu korkakların. Fatih, çağ açıp çağ kapamış. Sen ...
Read more : TÜRK"ÜM | Gösterim : 1493 | Cevaplar : 2 | Forum : Perde Arkası

Sonlar aci olur, kimilerine

Resim
Resim
Read more : Sonlar aci olur, kimilerine | Gösterim : 654 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4