Sistem saati: Pts Ekm 27, 2025 5:18 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Anneler Günü Kutlu Olsun

ResimResimhttp://img5.ressim.net/out.php/i5708847_a-9-jpghttp://img5.ressim.net/out.php/i5708848_a-10-gifResimResimResimResim

Bizleri Karşılıksız Seven Acılarımıza Merhem Olan Asla Kötülüğümüzü İstemeyen Koruyucu Meleğimiz Annelerimizin Günü'dür Bugün. Bütün ANNE'Lerin ve Anne Adaylarının Günü Kutlu Olsun. iyiki Varsınız. Unutulmaması Gereken Not: Cennet Annelerin Ayakları Altındadır... Sevgi_Emek_ister
Read more : Anneler Günü Kutlu Olsun | Gösterim : 1571 | Cevaplar : 0 | Forum : Güncel Haber ve Olaylar

AGAÇ VE DİKEN...

Adalet nedir? Mevlana’nın ifadesiyle ağaçlara su vermek. Ya zulüm nedir? Zulüm, dikeni sulamaktır. Adalet, insanlar arasında hiçbir fark gözetmeden hepsini kapsayan; ırk, dil, din gibi ayrımlar gözetmeyen, güçlülerin değil haklıların üstün olduğu sistemdir.

Bugün ise toplumda çıkarlar adalete üstün geliyor. Mağdur durumdaki kimi insanlar haksızlıklardan dem vuruyor, ancak kendileri adalet yerine çıkarlarını ‘ayakta tutuyor’. Toplumun çoğunluğu bu yapıda olunca hem adalet soyut bir kavram olarak kalmaya devam ediyor, hem de adaletin yerini zulüm alıyor.

Tüm ...
Read more : AGAÇ VE DİKEN... | Gösterim : 1064 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Ve bu üçü varsa hayat güzeldir...

Köy sakinleri yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı.

Bu İNANÇ tır.

Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşübileceğini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır.

Bu GÜVEN dir.

... Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.

Bu ÜMİT tir.

Ve bu üçü varsa hayatınız güzeldir...

Üstün Dökmen...
Read more : Ve bu üçü varsa hayat güzeldir... | Gösterim : 2155 | Cevaplar : 5 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Hayırlı Cumalar

...( ◎)________人
..║ ∩║_____.-:'''"''";-.
..║ ∩║___(*(*(*|*)*)*)
..║ ∩║_║∩∩∩∩∩∩∩∩∩║
இܓ İSLAMIN NURLU GÜNEŞİ இܓ இܓ இܓ
இܓ இܓ KALBİNİZE DOLSUN இܓ இܓ இܓ இܓ
இܓ இܓ MAKAMINIZ CENNET இܓ இܓ இܓ இܓ இܓ
இܓ இܓ H.Z. MUHAMMED S.A.V இܓ இܓ இܓ இܓ
இܓ இܓ இܓ KOMŞUNUZ OLSUN இܓ இܓ இܓ இܓ இܓ
இܓ இܓ இܓ இܓ GÜNLERİNİZ இܓ இܓ இܓ இܓ இ
இܓ இܓ இܓ இܓ MUTLU HUZURLU இܓ இܓ இܓ இܓ
இܓ இܓ இܓ இܓ ...
Read more : Hayırlı Cumalar | Gösterim : 1728 | Cevaplar : 2 | Forum : Dualarımız

ANA OLMAK BİR GÜNLÜK DEĞİLDİR.....

Yine geliyor anneler günü.
Çok mu, önemli diye sorarım kendime? Benim için hiç önemi yok.
Çünkü anneler bir gün de anılmak için değildir.
Tabi ki anne olan için derim anne olan.
Düşünüyorum hayvanlarda anne oluyor. Doğan yavruyu yalayıp onun yanında olduğunu hissettirip sevgisini vererek ayağa kalkmasını sağlıyor. Mutluluğunu böyle gösteriyor.
Ya! İşte ne anneler var.
Çocukları için ne çok fedakarlık yapıyor geceyi gündüze katıp çalışıyor ele hizmetçilik yapıyor. Sırf çocuklarını düşünüp onlar için yaşıyor.
Ana ...
Read more : ANA OLMAK BİR GÜNLÜK DEĞİLDİR..... | Gösterim : 1332 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

İnsanın Yaratılış Gayesi

Maddecilere göre insan, dünyaya gelir, her canlı gibi yer, içer, nefsî arzularını yerine getirir ve sonra toprağa karışır gider Yani, insan yaşamak için yaşar Basit dünyevî hedeflerin ötesinde bir yaratılış amacı yoktur O, ot gibi yaşayıp gideceğini, sonra ot gibi kuruyup yok olacağını zanneder

İslam’a göre, insanın yaratılış gayesini Allah (cc) belirlemektedir:

“Ben cinleri ve insanları sadece bana ibadet etsinler diye yarattım” (51/Zâriyât, 56)

“Sizi boşuna yarattığımızı ve gerçekten bize döndürülmeyeceğinizi mi sandınız?” (23/Mü’minûn, 115) ...
Read more : İnsanın Yaratılış Gayesi | Gösterim : 2421 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular

Menderes'in suçlarından birisi

Merhum Adnan Menderes’in önemli suçlarından birisini hatırlayalım.

Merhum, 1952 yılında NATO toplantısı için Fransa’ya gider.
Bir ara Paris büyükelçisini yanına çağırarak;
- “Osmanoğulları ailesinin Paris’te yaşıyor olması gerek. Bunlar ne yer, ne içer, ne ile geçinir?” diye sorar.
Büyükelçinin hanedan hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadığını gören Menderes, büyük bir hayıflanma içerisinde;
- “Sana 24 saat mühlet! Ya Osmanlı ailesinin adresi ile ya da istifanla gelirsin” der. Bir müddet sonra büyükelçi adresle gelir.
Hanedanın ziyaretine giden ...
Read more : Menderes'in suçlarından birisi | Gösterim : 1287 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Canim oğlum/kizim

Resim
Resim
Resim
Read more : Canim oğlum/kizim | Gösterim : 12563 | Cevaplar : 3 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

ALMİRA ÖZEL...

Merhaba adminem ve değerli arkadaşım biz burası için emek harcadıkça ve buranın huzurlu daha iyi daha seviyeli ve herkese adaletli davrandıkça görüyorumki yine bişey değişmiyor ve yine burnunu foruma bile koyanlar var maydanoz gibi karıştırıyorlar ortalığı anneler gününe özel şiir yarışması düzenlemişti dostlar mekanı lobisi beni biliyosun sitede yasak olan hiç bir yazıyı yazmam yada harekettede bulunmam fakat yasak olmadığı halde ben şiir yarışmasını buraya yazmıştım tüm üyelerimiz hediyeler kazansın diye bugun gelip baktım yayınladığım ...
Read more : ALMİRA ÖZEL... | Gösterim : 1168 | Cevaplar : 1 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4