Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 8:06 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

♡ Tüm Babaların "Babalar Günü" Kutlu Olsun ♡

Sana, çiçekler getirdim baba,
Sana, torunlarından sevgiler
İğde kokularını getirdim sana,
Hanımeli ballarını…
İyot kokusunu Ege"nin...
Toprağın kokusunu örtmek için,
Bebek kokusu getirdim sana.

Bak üçüncü pazarı geliyor Haziranın,
Ezgisi yanık ...
Read more : ♡ Tüm Babaların "Babalar Günü" Kutlu Olsun ♡ | Gösterim : 1262 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Ben seni; çok sâhi sevdim…"

Ben Seni

"Ben seni;
Örselenmiş bir yürekle sevdim.
İncinmiş duygular, güvensiz bir kalple sevdim.
Ben seni;
Kendime dönmüşken,
Yalnızlığı yüceltirken,
Acıyı kutsarken sevdim. 
Ben seni;
Aşka tövbeliyken,
'Vebali boynuma' dedim,
Yeminimi bozdum da sevdim.
Ben seni;
'Korkuların canı cehenneme' deyip, 
Yeniden kırılmayı göze aldım da sevdim. ...

Read more : Ben seni; çok sâhi sevdim…" | Gösterim : 794 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

BİZLERİ DİNDEN SAPTIRAN EN BÜYÜK YANLIŞIMIZ.

Genelde her yazımda anlatmaya çalıştığım ve üzerinde durduğum bir konu vardır. Bizler ile Kur’an ın arasına girenler, Allah ın mesajlarını anlamamızı engellemiş ve bizleri Allah ın istediği doğru yoldan saptırmışlardır. Bu yazımda da, bu sapkınlığın zirve yaptığı bir örnek verip, dikkatinizi bu konuya tekrar çekmek ve sizleri düşünmeye davet etmek istiyorum. Bizleri Allah ile aldatanlar, bakın yüzlerce yıldır topluma neler anlattılar ve Kur’an dan nasıl uzaklaştırdılar.

“KUR'AN ...

Read more : BİZLERİ DİNDEN SAPTIRAN EN BÜYÜK YANLIŞIMIZ. | Gösterim : 589 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

** MEVLANA DER Kİ **

Kim diyorsa ki benim herşeyim Tam'dır.
Bilin ki o insan gerçekten Ham'dır.

...
Read more : ** MEVLANA DER Kİ ** | Gösterim : 681 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

** İYİ HUY **

''Bütün cihanı araştırdım,iyi huydan daha iyi bir liyakat görmedim.''
''Testide ne varsa dışına o sızar.''

...
Read more : ** İYİ HUY ** | Gösterim : 609 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Bu Formül Sizi Gençleştirecek

Yaşınız ilerledikçe cildinizde kendiliğinden bulunan doğal C vitaminini kaybetmeye başlıyor. Dert etmeyin neyse ki limon var! Hayat canınızı ve cildinizi sıkmaya başladıysa işte size inanılmaz ipuçları…

...

Read more : Bu Formül Sizi Gençleştirecek | Gösterim : 930 | Cevaplar : 0 | Forum : Makyaj ve Cilt Bakımı

2017 Bayan Ayakkabı Modası

Ayakkabı her kadının tutkusudur. Kadınların çeşit çeşit ayakkabaları olsa bile yine de gördüğünü almak ister. 2017 yılının ilkbahar yaz sezonunda püsküllü, büyük kurdeleli, şıkır şıkır boncuklarla süslenmiş modeller revaçta.

...

Read more : 2017 Bayan Ayakkabı Modası | Gösterim : 727 | Cevaplar : 0 | Forum : Moda ve Giyim

''Saldırgan ''diyorlar bana !! Önyargılarımız..

Önyargılarımız

"İçimde neler yaşadığımı bilmediğiniz gibi, nelerle mücadele etmem gerektiğini de bilmiyorsunuz. Hayatım hakkında birçok zor karar almam gerekirken, nelerden vazgeçmem zorunda kaldığımı da anlamıyorsunuz. Anlamanızı bekleyemem; kimse kimsenin iç dünyasında neler yaşadığını veya hissettiklerini bilmek zorunda değil. Neyse bilmeniz gerekmiyor; zaten çok da önemli değil. Hayat ...

Read more : ''Saldırgan ''diyorlar bana !! Önyargılarımız.. | Gösterim : 1053 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

** İYİ - KÖTÜ **

Kötülükleri bitiremeyiz ama 
iyilikleri çoğaltabiliriz ..!!!

...
Read more : ** İYİ - KÖTÜ ** | Gösterim : 732 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kapattık kapılarımızı dostlarımıza...

Yanlızlığı Seçtik

Kapattık kapılarımızı dostlarımıza
Mesafeler koyduk araya bir merhaba demek için, girmeleri gerekti sıraya…
Bize çok ihtiyaçları olduğu an,
Meşguldük,
...

Read more : Kapattık kapılarımızı dostlarımıza... | Gösterim : 783 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4