Sistem saati: Sal Ekm 28, 2025 12:09 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Ve Sen...!!

Resim
Read more : Ve Sen...!! | Gösterim : 527 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

NE KADAR DÜRÜST DAVRANIYORUZ?

Koşullar ne olursa olsun, zarar göreceğimizi bilsek de doğru sözden, adaletli davranmaktan vazgeçer miyiz? Hepimiz bu soruyu kendimize soralım…
Çok büyük bir hata yapmış olabilirsiniz. İşlediğiniz hatanın açığa çıkmasından ya da birilerinin zarar görmesinden çekinerek içinde bulunduğunuz zor durumdan ufak bir yalanla kurtulmayı mı düşünürsünüz yoksa dürüstlükten ve adaletten ayrılmamayı mı?
Allah’a olan bağlılığımız ve O’ndan ne kadar sakındığımız, böyle bir durumda göstereceğimiz ahlakla ortaya çıkar. Ceza almaktan ya da zarar görmekten korkarak yalana başvurmak ...
Read more : NE KADAR DÜRÜST DAVRANIYORUZ? | Gösterim : 1481 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Allah Kelimesinin Sirri ve Gücü

Allah Kelimesinin Sirri

Hollandalı bilim adamı ve psikolog Vander Hoven ALLAH kelimesini oluşturan harflerin sırrını bulduğunu açıkladı. Prof. Hoven'in hastalar üzerindeki araştırmasının sonucu ise şöyle..

Hollandalı bir psikolog olan Vander Hoven Kur’an okumanın ve ALLAH kelimesini tekrar etmenin hastalar ve sağlıklı insanlar üzerindeki etkilerini bulduğunu açıkladı.

Hollandalı profesör üç yıldan beri bir çok hasta üzerinde araştırma ve çalışmasını yaparak yeni buluşuna ulaştığını söyledi.

Hastalarından bazılarının Müslüman olmadığını, bazılarının da Arapça bilmediğini belirten Hoven hastalarına ALLAH ...
Read more : Allah Kelimesinin Sirri ve Gücü | Gösterim : 1136 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

İki Kadın

İki kadın Hamamda muhabbet ederken

laf kocalara gelmiş

senin eşin sana para veriyo mu?

vermez olur mu ne zaman ıstesem veriyor

aaaaaaaa !!

nasıl alıyorsun bana da soyle benim eşim hiç vermiyor...

"Annemin evine dönerm bida gelmem" diyorum

eeeeee??

oda hemen çıkarıp yoLL parası veriyo ...!!! ))
Read more : İki Kadın | Gösterim : 1495 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

KADININ GİDİŞİ SESSİZ VE ASİLDİR.......

KADINLAR SUSARAK GİDER !

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir.

Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu ...
Read more : KADININ GİDİŞİ SESSİZ VE ASİLDİR....... | Gösterim : 945 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kaldırımlar 1

Sokaktayım, kimsesiz bir sokak ortasında;
Yürüyorum, arkama bakmadan yürüyorum.
Yolumun karanlığa saplanan noktasında,
Sanki beni bekleyen bir hayâl görüyorum.

Kara gökler kül rengi bulutlarla kapanık;
Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar.
İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık;
Biri benim, biri de serseri kaldırımlar.

İçimde damla damla bir korku birikiyor;
Sanıyorum, her sokak başını kesmiş devler...
Üstüme camlarını, hep simsiyah, dikiyor;
Gözüne mil çekilmiş bir âmâ gibi evler.

Kaldırımlar, çilekeş yalnızların annesi;
Kaldırımlar, içimde yaşamış bir insandır. ...
Read more : Kaldırımlar 1 | Gösterim : 1994 | Cevaplar : 2 | Forum : Şiirleriniz

Bazı Hayatlar Tek Kişiliktir..

Her insan yalnız doğar. Hikayeler hep tek başına başlar. Sonra zamanla büyürsün. Her günü yaşayıp bir sayfa daha çevirirsin.
Her sabah uyanırsın ve bilmezsin o günün nasıl biteceğini. Hatta ertesi günü görüp göremeyeceğini de...

Sonra büyürsün... Bunu istemezsin ama. Bazen çok heveslenirsin ama korkarsın.
Çünkü büyümek demek sorunlara her an biraz daha yaklaşmak demektir.
İstemesende büyürsün ve sorunlar başlar yavaş yavaş... Zaten büyüdüğünü de bu sayede anlarsın. Büyümenin yaşı yoktur çünkü...

Sorunlar önce baş edebileceğin ...
Read more : Bazı Hayatlar Tek Kişiliktir.. | Gösterim : 896 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Ask Bazen VazgecmekTir Usta..

Aşkı dinledim bir martıdan..dediki; aşk bazen vazgeçmektir usta..aşk bazen vazgeçmektir.
Gönüller bir olunca samanlık seyran olurda, bir kibrit çöpü yeter dedi her şeyi bir anda yakıp yıkmaya..samanlığın seyranlığı kısa sürer usta..
Aklıma sen geldin birden….hatırlar mısın ne samanlıklar yaktık seninle..? samanlıklarda yandığımızda oldu bazı günlerde..ama en nihayetinde; anladık ki sevgi yetmiyor her şeye..
Nasılda ağlardın omuzlarımda…gözyaşların tenime düşerdi…sıcacık nefesin yüzümde..sarılmışız,sanki dünya sadece o odanın içinde..ağlardın….
Sen en güzel ağlayandın…Burnun tıkanırdı hani..Yanakların pembe..
Yeşil gözlerinden düşen ...
Read more : Ask Bazen VazgecmekTir Usta.. | Gösterim : 616 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Katledmeyi nasıl basarıyoruz...

Her geçen gün Türkçe'nin biraz daha yozlaştırıldığını görüyoruz. Dilimizdeki yabancı kökenli sözcüklerin istilası artarak sürüyor. Aşağıda yıllar içinde Türkçe'de nasıl bozulmalar olduğunu gösteren çarpıcı bir metin var! Umarım yazının tümünü okursunuz...

Yıl: 1965
"Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı.. Üstümü başımı toparladım, kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim.." ...
Read more : Katledmeyi nasıl basarıyoruz... | Gösterim : 496 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

GELECEKSEN SİMDİ GEL...

geleceksen şimdi gel. Umudunla,yüreğinle ,sevdanla gel, yık karanlığımı. Hayata dair kötü olan ne varsa yık onları, beni yeni umutlara sürükle. Aşkın en koyusuna en tutkulusuna götür beni.

Bin yıldır bekliyor gibiyim seni. Bin yıldır karanlık bir odada tek başıma oturuyorum sanki. Kim girip çıkmışsa hayatıma, kim talan etmişse yüreğimi hepsini silmek için gel. Bir tek sen kal içimde. Seni bileyim bundan sonra.Sevdan yetsin bana.Senin aşkınla yaşamak istiyorum artık, öyleyse gel bekleme gel.

Seninle olmak, seni ...
Read more : GELECEKSEN SİMDİ GEL... | Gösterim : 1047 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirleriniz

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4