Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 8:06 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

KUR'AN NEDEN ARAPÇA İNDİRİLMİŞTİR. ZUHRUF 2-3. FUSSİLET 44.

Bizler İslam ı yaşarken, gelenek ve beşeri fıkıh inancının o kadar etkisinde kalıyoruz ki, Allah ın ayetlerini bile görmezden gelebiliyoruz. İslam dininde, ruhban sınıfının olmadığını söyleyen Kur’an a inat, bizler kendi ellerimizle yarattığımız ruhban sınıfının, kurallarına göre yaşıyoruz İslam ı. Çünkü bu kişiler Kur’an ile bizlerin aramıza girip, Kur’an gerçeklerini bizlerden gizlediler.

Allah Kur’an ı elçisine tebliğ görevini verdikten sonra, çok dikkat çekici uyarılarda bulunmuştur. Rad suresin ...

Read more : KUR'AN NEDEN ARAPÇA İNDİRİLMİŞTİR. ZUHRUF 2-3. FUSSİLET 44. | Gösterim : 549 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

**ŞEHİT GELİYOR! **

Yıldızını parlat, güneşini yak
Açıl ey gökyüzü, şehit geliyor
Cenneti Âlâ’yı lûtfeyledi Hak
Kat kat yarıl, yol ver, şehit geliyor

...
Read more : **ŞEHİT GELİYOR! ** | Gösterim : 622 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**VEFA**

Hz. Mevlana der ki; ...

Read more : **VEFA** | Gösterim : 561 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN!**

Gönül dergâhının tek menzili olan Ramazan ayında bütün hanelere bolluk ve bereket, bütün gönüllere dua ve Allah'tan hikmet dilerim. Dualarınız kabul Ramazan ayınız mübarek olsun.

...

Read more : **HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN!** | Gösterim : 873 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hoş geldin 11 ayın sultanı; Ramazan-ı Şerifimiz

Hoş geldin 11 ayın sultanı; Ramazan-ı Şerifimiz

ALLAH 'IM
Tüm müslümanların;
Dertlilerine deva Borçlularına eda,Hastalarına şifa Gözlerine nur,Geçmişlerine rahmet Evlerine bereket ver.
...

Read more : Hoş geldin 11 ayın sultanı; Ramazan-ı Şerifimiz | Gösterim : 954 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**BİLİRİM**

Bin sene de okusam, 
Ne biliyorsun diye sorsalar, 
Haddimi ...

Read more : **BİLİRİM** | Gösterim : 596 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**GEREKİR**

Bazen, uzaklaşmak gerekir yakınlaşmak için…
Bazen, hatırlamak gerekir hatırlanmak için…
Bazen, ...

Read more : **GEREKİR** | Gösterim : 574 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

SEN BENİM ÇOK ÇOK ÖZELİM...

SEN BENİM ÇOK ÇOK  ÖZELİM

Başka türlü seviyorum ben seni
Öyle bedenine kimliğine değil ...

Read more : SEN BENİM ÇOK ÇOK ÖZELİM... | Gösterim : 1032 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**MAVİ**

Bulutlar, gelirler ve giderler..,
Gökyüzü ve MAVİ baki kalır..

...
Read more : **MAVİ** | Gösterim : 888 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Allah ın Sınırlarını Aşarak, Kafirlerden Olmak İstemiyorsak.

Bugünkü yazımda, sizlerin dikkatinizi çekmeye çalışacağım konu, BİR MÜSLÜMAN İNANCINI, HANGİ SINIRLAR İÇİNDE YAŞAMALIDIR. PEYGAMBERİMİZİN DİN ADINA SINIRLARI NEYDİ? BİZLERİN SINIRLARININ NE OLMASINI ALLAH BİZLERDEN İSTİYOR. Gelin bu soruların cevabını, sorumlu olduğumuz ve bizlere yol gösterici olarak gönderilen, Kur’an dan anlamaya çalışalım.

Allah bazı ayetlerinde dikkatimizi çekerek, şöyle bir uyarıda bulunur. “ ALLAH SINIRI, HADDİ AŞANLARI SEVMEZ.” Bu uyarıda yapılan had, sınır nedir burası önemli. Bakın size ...

Read more : Allah ın Sınırlarını Aşarak, Kafirlerden Olmak İstemiyorsak. | Gösterim : 569 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4