Sistem saati: Çar Ekm 29, 2025 10:42 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ogrendim

Susmayı öğrendim çok konuşanlardan...
Alçak gönüllü olmanın erdemini tattım çok bilmişlere inat...
Gerçekten bilenlerin az konuştuğuna şahit oldum sessizce...
Her yaşananın sadece bir deneyim olduğunu kavradım...
Değmeyenlere çok anlam yüklemenin ruhuma verdiği zararı keşvettim...
Kendim olmayı seçtim başkalarından alınmış parçalardan oluşmayı değil...
kendi hayatlarını YÖNETEMEYENLERİN diğer hayatlara müdahelelerine güldüm sadece!!...
Kokuşmuş zihniyetlerin yalan gülümsemelerin içinde yer almaktansa uzaktan onlara seyirci kalıp İNSANLIĞIMI korumayı öğrendim..
Varlığımı hakedenleri hayatıma dahil etmeyi' haketmeyenlere HOŞÇAKAL demeyi'
Bu uzun yolda ...
Read more : ogrendim | Gösterim : 1176 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

SEVGİMİ UÇURUYORUM GÖKLERE

Resim
Read more : SEVGİMİ UÇURUYORUM GÖKLERE | Gösterim : 1373 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirleriniz

Ne Gülümsemek...

Resim
Read more : Ne Gülümsemek... | Gösterim : 1028 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Hani bazı insanlar vardır ya

Bazı insanlar vardır ki hani nasıl desem, dört dörtlüktür hayat dolu, neşeli, canlı…

Arkadaşlıkta ve dostlukta bağlılıkları güçlüdür. Mutluluklarını neşe ve coşkuyla yaşar. Çabuk kırılsa da ince düşünür, hassas ve duygusaldır. Fikir insanı olup fikir üretmeyi sever. Karşısındakine huzur ve dinginlik verir. Girdikleri her ortamda pozitifliği yansıtır.

Bazen ruh hallerinde iniş çıkışlar yaşasalar da, genel olarak onlar alçakgönüllü, paylaşmaktan keyif alan, açık yürekli, merhametli ve şefkatlidir.

Bakışlar ındaki yumuşaklık ve sevecenliği öne çıkaran o temiz ...
Read more : Hani bazı insanlar vardır ya | Gösterim : 1558 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

POLİS HAFTASI.....

Emniyet Teşkilatının 167.kuruluş yıldönümünü ve polis haftasını kutlarken birkaç konuya da değinmek gerekir. Bu güzide teşkilatımız saygınlığından hiçbir şey kaybetmeden bugünlere gelebilmiş olmanın gururunu yaşıyor. İnsan hak ve hürriyetlerine, anayasada belirlenen hukuk devletine işlerlik kazandırmada polisimize de sorumluluklar düşüyor.

Sosyal hukuk devleti içersinde emniyet teşkilatının yeri ve görevi ehemmiyet arz eder. Milletimizin ve insanımız bir parçası olan polislerimizi bizden farklı düşünemeyiz. Biz-siz-onlar bu ülkede hep birlikte varız. Her zaman da beraber olmaya devam edeceğiz...
Polis ...
Read more : POLİS HAFTASI..... | Gösterim : 1139 | Cevaplar : 0 | Forum : Sertbest Kürsü

Gülümse

Resim

Hayat Kısa,
Kuralları Yık,
Kolay Affet,
Kalpten Sev,
Kahkahalara Boğul,
Ve Yüzünü Güldürmeyi Başaran Hiç Bir Şeye Sırtını Dönme...
Read more : Gülümse | Gösterim : 1387 | Cevaplar : 0 | Forum : Kişisel Gelişim

Sevdim Seni Ona Yanarım

Sevdim Seni Ona Yanarım -Ona Yanarım

Resim

Hangi dudak seni böyle anacak
Hangi kollar seni böyle saracak
Hangi aşık sana böyle yanacak
Ben, ben, sana yandım ya ona yanarım, ona yanarım
Kalbimden vursaydın yanmazdım öyle

Resim

Sırtımdan vurdun ya ona yanarım
Sakınırken seni gözümden bile
Ellere gittin ya ona yanarım
Sen oldun akıtan hep göz yaşımı
Sen oldun eğdiren bu dik başımı
Aşkımla can bulan sabır taşımı
Yerlere çaldın ya ona yanarım

Resim

Kalbimden vursaydın ...
Read more : Sevdim Seni Ona Yanarım | Gösterim : 1247 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

"İlahi Ente Maksudi Ve Rızake Matlubi"

"İlahi Ente Maksudi Ve Rızake Matlubi"

Benim isteğim, maksadım ve isteğim sensin ve senin rızan demek. Bu dünyada tek gayemizin bu olması gerekiyor. Yemek yerken, nefes alırken, arkadaşlarımızla bir şeyler paylaşırken, ailemize erzak alırken… yani aklınıza ne geliyor ise bunları yaparken tek gayemiz, isteğimiz Allah`ın kendisi ve rızasını istemek olmalıdır. Örneğin evladımızı okutacağız, evladım başarılı olsun ve zengin olsun, bu dünyada zorluk çekmesin…. Diye okutmamalıyız. Evladım başarılı olmalı ki hayırlı bir kul olabilsin. Yani burada ...
Read more : "İlahi Ente Maksudi Ve Rızake Matlubi" | Gösterim : 1771 | Cevaplar : 0 | Forum : Dualarımız

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4