Sistem saati: Cmt Ekm 11, 2025 8:55 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

**UNUTAMAZSIN**

Dar Vaktinde Lokmasını Bölüşeni,
Gam Vaktinde, Güldürüp, Gülüşeni,
Dert Vaktinde Yanında ...

Read more : **UNUTAMAZSIN** | Gösterim : 970 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

** DUA**

Yeter ki yüreğinden gelsin sesler.
Çünkü Allah her duayı dinler.

...
Read more : ** DUA** | Gösterim : 904 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

** YOK**

Vicdan barındıran bir el,  ...

Read more : ** YOK** | Gösterim : 579 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

BiRLiKTeN KuVVeT DoĞaR...

BiRLiKTEN KUVVET DOĞAR

Read more : BiRLiKTeN KuVVeT DoĞaR... | Gösterim : 897 | Cevaplar : 0 | Forum : Garip olaylar

YALNIZ SEKİZ DAKİKAN VAR...

YALNIZ SEKİZ DAKİKAN VAR

Hikâyede anlatılan efsaneye göre bir kadın, bir gün kucağındaki çocuğu ile
birlikte bir mağaranın önünden geçerken içeriden gelen bir ses duyar:
"İçeri gir ve ne istersen al, ...

Read more : YALNIZ SEKİZ DAKİKAN VAR... | Gösterim : 744 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**BİRAZ**

Biraz vicdan, biraz bahar ...

Read more : **BİRAZ** | Gösterim : 805 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**DEVLETİN KİTABI BU ANNEEEEE...!**

BÖYLE EVLATLAR OLDUKÇA BU DEVLETE ZEVAL GELMEZ

(göz yaşları içerisinde izledim)

Read more : **DEVLETİN KİTABI BU ANNEEEEE...!** | Gösterim : 492 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

** SU KONUŞSAYDI**

Su Eğer Konuşsaydı, Bazılarına : ...

Read more : ** SU KONUŞSAYDI** | Gösterim : 922 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

19Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik, Spor Bayramımız kutlu olsun

Unutmayız,Unutturmayız...

“Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind’den, Mısır’dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli ...

**19 MAYIS**BİR BAŞKA SEVİYORUM !**

Bir başka seviyorum işte ...

Read more : **19 MAYIS**BİR BAŞKA SEVİYORUM !** | Gösterim : 878 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4