Sistem saati: Cmt Kas 01, 2025 1:23 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

BAŞKA ÇİMSE YOK Mİ?

Temel, bir gün tarlasından eve dönmektedir. Karadeniz bölgesinin sarp arazisindeki patikada ilerlerken, birden ayağı kayar ve yüzlerce metre derinlikteki uçuruma yuvarlanır. Can havliyle, uçurumdaki bir ağacın dalına tutunur. Aşağıya bakar, metrelerce derinlikte ve dibinde de sivri kayalar. Belki duyan olur da kurtarmaya gelir diye avazı çıktığı kadar bağırır:
-Çimse yok miiii!
Bir kaç kere daha bağırır. Sonunda, ta yukarılardan, gökten bir ses duyar:
-Ey kulum Temel! Düşüp ölsen ne var ki? Seni cennetime koyarım. Eğer ...
Read more : BAŞKA ÇİMSE YOK Mİ? | Gösterim : 843 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sen Nefesimdin

Bırakıp gitiğin günden beri kaç gece gecti saymadım, bu yorgun bedenim buna nasıl dayandı hıc anlamadım..Bilgiğim tek sey vardı... Sen vardın yanımda, yalnızlığımda, korkularımda, gözyaşlarımda ve aldığım her Nefeste

Sen Nefesimdin ... Resim
Read more : Sen Nefesimdin | Gösterim : 532 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ÜZÜLMEE...

Üzülme!

Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir. Kalpsizler üzül(e)mezler ki. Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun. Dokunan var demek ki kalbine. Ya dokunulmasaydı kalbine. Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi. Demek ki gözden çıkarılmadın. Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın.

Üzülme!

Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların ...
Read more : ÜZÜLMEE... | Gösterim : 640 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ÜÇ HİKAYE-ÜÇDERS

1.Hikâye

Kavak Ağacı ile Kabak

Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına

sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve

neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:

-Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?

-On yılda, demiş kavak.

-On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.

-Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!

-Doğru, demiş ...
Read more : ÜÇ HİKAYE-ÜÇDERS | Gösterim : 878 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

"Ama yeter ki bu eksiklik zihinlerde olmasın!"

Japonya’da bir çocuk 10 yaşlarındayken bir trafik kazası geçirmiş ve sol kolunu kaybetmiş. Oysa çocuğun büyük bir ideali varmış. Büyüyünce iyi bir judo ustası olmak istiyormuş. Sol kolunu kaybetmesiyle bu hayali de yıkılan çocuğun babası, Japonya’nın ünlü bir Judo ustasına giderek yardım istemiş.

Usta ertesi günden itibaren tam on yıl boyunca çocuğa tek bir hareket öğretmiş ve her gün bu hareketi... çalışmasını istemiş.

Çocuk zaman zaman hocasının yanına gitmiş.

“Bu hareketi öğrendim başka hareket göstermeyecek ...
Read more : "Ama yeter ki bu eksiklik zihinlerde olmasın!" | Gösterim : 921 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

SEVİYORUM İŞTE

Seni seviyorum işte!

Saysam bitmez sebeplerim, düşünsem yetmez.

Sense bana illede sebep diyorsun..

Seviyorum niye mi?!

İlk aklıma gelen sen oluyorsun sabahları.

...Gün içinde aklımdan çıkmayan gözlerimin aradığı ellerimin özlediği sensin!

... Seni seviyorum işte! Çünkü benim hissettiğim ve benim hissettiren tek sen varsın.

Çünkü tek senin yanında tüm masumiyetimle gülebiliyorum.

Ben tek senin yanında mutluyum!

Seni seviyorum çünkü senin yanındaki her an,

sensiz geçirdiğim bir dakikama bile yetiyor..

Seni seviyorum işte ben!

Sebeplerim az ...
Read more : SEVİYORUM İŞTE | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kıyamet Gününde Gafil Kalmayalım

Her ümmetten bir şahit göndereceğimiz gün, artık ne kâfir olanlara (özür dilemelerine) izin verilir ne de onların özür dilemeleri istenir. “(Nahl 84)

Kıyamet gününde açılacak olan amel defterimizi daha bu dünyada iken hatırlamamız lazımdır. Halimizin ne olacağını biraz düşünmemiz lazımdır.

Evliyalardan bir zat, yanında cariye bulunan bir adamla bir gemiye binmiş. Cariyenin efendisi içki içip, cariyesine şarkılar söyletip keyfü sefa yapıyordu. Daha sonra o evliyaya dönüp:
nlar ne kadar hoştur, değil mi” dedi? Evliya dedi ...
Read more : Kıyamet Gününde Gafil Kalmayalım | Gösterim : 822 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Kutlu Doğum Haftasi

Resim
Read more : Kutlu Doğum Haftasi | Gösterim : 1156 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Belki Bulursun..

Resim
Read more : Belki Bulursun.. | Gösterim : 530 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Ben senin yüregini sevdim

Resim
Resim
Read more : Ben senin yüregini sevdim | Gösterim : 917 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4