Sistem saati: Cmt Kas 01, 2025 1:23 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sanalkahve Okeye girilmiyor !

Sanalkahve okey salonuna giremedim , sorun ben de mi siteden kaynakli bisiy mi ?

En kisa zamanda bir aciklama yaparsaniz iyi olur .
Read more : Sanalkahve Okeye girilmiyor ! | Gösterim : 19 | Cevaplar : 3 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

Şimdi tek istedigim

Resim
Read more : Şimdi tek istedigim | Gösterim : 578 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kendi Kendine..

Resim
Resim
Read more : Kendi Kendine.. | Gösterim : 1096 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

CÜZDAN DUASI

A'raf suresi 10. ayet

وَلَقَدْ مَكَّنَّاكُمْ فِي الأَرْضِ وَجَعَلْنَا لَكُمْ فِيهَا مَعَايِشَ قَلِيلاً مَّا تَشْكُرُونَ

Ve lekad mekkennâkum fîl ardı ve cealnâ lekum fîhâ maâyiş’ kalîlen mâ teşkurûn.

Andolsun ki, sizi yeryüzüne yerleştirdik ve orada size geçim kaynakları kıldık. Ne kadar az şükrediyorsunuz. CUMA GÜNÜ SELAYLA EZAN ARASI YAZAR CÜZDANLARINIZA KOYARSANIZ BÜYÜK BEREKETİNİ GÖRÜRSÜNÜZ SENEYE AYNI GÜN DE DEİŞECEK KATLANMADAN KONULACAK PARAYLA TEMAS ETMESİ LAZIMMIŞ
Read more : CÜZDAN DUASI | Gösterim : 3041 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

HAYIRLI CUMALAR

Bir insan bilmez kimi ne için sevmeli.
*Bazı insan anlamaz ne için sevildiğini.
*Bence insan severse Allah için sevmeli.
*Sevilen insanda bunu böyle bilmeli.
*Sizi Allah için seviyorum demek sünnettir.
*Efendimiz (s.a.v) medineye hicretinden bir zaman sonra.
*Ensar ile muhacirini kardeþ yaptığı zaman.
*Hz.Ömer ile Hz.Ebubekir kardeş olurlar.
Küçük Bir Söz Yakarsa İçini... Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni... Boşver Dökme içini... Al Eline Tesbihi.. Koy Alnını Secdeye...
ve kalpleri birbirine ısındıran yalnızca ALLAH’tır...’’(c.c)
her şey emanetken ...
Read more : HAYIRLI CUMALAR | Gösterim : 1160 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

birazda gülelim...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
Read more : birazda gülelim... | Gösterim : 845 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Ve yine ben geldim.../

(bir arkadaşımın, eşini ölüm yıldönümünde ona yazdığı bir şiir paylaşmak istedim)
Ve yine ben geldim.../ hoşgeldin de(sene)...

Özledim seni,merak ettim deyip, nerdeydin diye sor(sana)...
Allı pullu gelin gibi mahçup dur(ma)sana...Sen özle(me)dinmi beni.../hadi konuş(sana)
Geç kaldın deyip, bağırıp bana...kız(sana).../ hadi kız(sana)...

Hadi sev(sene) beni...

Ne çok özledim sevilmeyi...Bak buz tutmuş ellerim, ısıt(sana)...
Sevin(me)dinmi beni gördüğüne...Yoksa başka birimi var yanında/ al(sana) beni içeriye..
buyur et(sene)... Kimse yok, nasıl olur ki de(sene)... Neden susuyorsun, neden başını öne eğdin../kaldır(sana../ ...
Read more : Ve yine ben geldim.../ | Gösterim : 570 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYELERİMİZ...

> Dostlar Mekanında Anneler Günü İçin Lobimizde Şiir Yarışması Yapılacaktır. Kendi Şiirlerinizi En Geç 30.04.2012 Tarihine Kadar (sizdostlar@hotmail)Adresine Gönderiniz. Ödül 1.ye Cep Telfonu 2.ye250kntr 3.ye 100kntr Bol ŞansSponsorumuz Hayal Admin(H) ŞİMDİDEN BOLŞANSLAR... :) Not.. Hayal bende son model bi araba istiyorum:)
Read more : ANNELER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYELERİMİZ... | Gösterim : 9588 | Cevaplar : 18 | Forum : Dostlar Mekanı Loisi

TAKDİRE RAZI OL....

Gerçek manada tevekkül sahibi olanlar ne babalarına ne evlatlarına ne servetlerine ne de hünerlerine güvenirler. Onlar hangi halde olurlarsa olsunlar, bütün işlerini sadece Allah’a havale ederler.

“Deveni önce sağlam kazığa bağla, sonra Allah’a tevekkül et” sözünü duymuşuzdur. Aslında bu söz bir hadis-i şeriftir. “Devemi serbest bırakıp Allah’a tevekkül etsem olur mu?” diye soran bir sahabiye Allah Rasulü s.a.v.’in verdiği cevaptır. (Tirmizî) Bu cevap, müslümanların sebeplere dikkat etme ve tevekkül konusundaki tavrının özeti mahiyetindedir.

Sebepler bir ...
Read more : TAKDİRE RAZI OL.... | Gösterim : 1304 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

KALPLERİMİZ...

Müberra kitabımız Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyrulmuştur:

“Ya Rab, (insanların) dirilecekleri gün beni mahcup etme. O gün ne mal fayda verir ne de evlat. Ancak Allah’a kalb-i selim (temiz bir kalp) ile gelenler (o günde fayda bulur.)” (Şuara, 87-89)

Peygamberimiz s.a.v. de bir hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmuştur:

“Şüphesiz haramlar bellidir. Helaller de bellidir. Bir de ikisinin arasında haram mı helal mi olduğu belli olmayan şeyler vardır. Dinini ve namusunu korumak isteyen bunlardan kaçınır. Bu şüpheli şeyleri ...
Read more : KALPLERİMİZ... | Gösterim : 1477 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4