Sistem saati: Sal Kas 04, 2025 7:43 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Seni OzLedim MeLeqim...!!!

Bugün en çok seni özledim
Önce rüyamda gördüm seni
Kalktığımda sen vardın aklımda
Yanımdaydın
Sanki seninle geçirecektim tüm günü
Bu sefer mutluluk verdi özlemin bana
Bütün gün sana yoğunlaştım...

Öğleye dogru acıtmaya başladı özlemin
Gülüşün aklıma gelmeye başladı....
Sonra camın önüne gittim bi sigara yaktım.....
Giderek beynimi kemirmeye başladı duygularımın karmaşıklığı
ve çaresizliğim ...Özlüyordum işte Yanımda uyumanı,doya doya gözlerini seyretmeyi istiyordum ama yoktun işte

Bugün her şeyi seninle yapmak istedim.
Bide olacakmış gibi bir sürü ...
Read more : Seni OzLedim MeLeqim...!!! | Gösterim : 1410 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

hayat mı:?

HAYAT" Diyoruz, Yaşamaya Devam Ediyoruz..
Onca Kırıklık, Onca Acı,Onca Hüzün Yaralarımıza Üfleye Üfleye Bir Şey Yok Diyoruz.
En Çok Kendimizi Kandırıyoruz Çok Şey Var Aslında..
Üflemeyi Bırakıp Konuşmaya Başlarsam, Bir Daha Asla Susmayabilirim..
Öyle Çokki Kan Kaybım, O Kadar Büyük Ki Kendime Olan Yalanım..
"HAYAT" Diyorum, Susuyorum
Nefesim Lazım Bana, Çünkü Yaralarımı Üflüyorum..!!
Read more : hayat mı:? | Gösterim : 565 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ÖNCELİKLERİMİZ.....

Her an vicdanımızın sesini dinlememiz ve bizi geçici dünya hayatına bağlayan nefsani tutkularımızdan kurtulmak için çaba harcamamız önemli. Yaşamımızdaki öncelikleri doğru belirlemeli ve nelerden vazgeçmemiz gerektiği konusunda henüz vakit varken kesin karar vermeliyiz. Belki yaşamımızın sonuna kadar zorlu bir olay yaşamayacağız. Ancak yaşamın tek kesin gerçeği olan ölümle karşılaştığımız anda, eğer Allah’ın hoşnutluğunu gözeterek ve O’nun sınırlarını koruyarak yaşamamışsak, kesinlikle pişmanlık duyacağımız şeyler olacaktır.

Dünyadayken telafisi mümkün olabilen, ancak ahirette geri dönüşü bulunmayan pişmanlığı yaşamamak ...
Read more : ÖNCELİKLERİMİZ..... | Gösterim : 1418 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Bir Dostluk

Biri beyaz biri kara iki kedi..
Birbirlerinin omzuna kollarını dolamışçasına birbirlerine şefkatle sarılarak,
birbirlerine dayanarak yola çıkmışlar.
Gölgeler akşamüstünü söylüyor.
Yorgun bir günün sonunda eve dönüyorlarmış gibi.
... Yüzlerini görmüyoruz ama eminim mırıl mırıl konuşuyorlardır.
Belli sınanmış, denenmiş bir dostluk bu,
Uzun yolları da göze alabilen bir dostluk

Ya biz, binde bir karşımıza çıkan dostluk, arkadaşlık, sevgililik fırsatlarını ne yapıyoruz?
Akşam üstünün bir saatinde yorgun gövdemizi yaslayıp mırıl mırıl konuşabileceğimiz,
Omzumuza dolanan bir kolun, başımızı ...
Read more : Bir Dostluk | Gösterim : 1298 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

KORAY...

Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara....
İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim...

Bir gün ağlayacak gibi olursan da ara beni ....
Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim....
...
Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme....
Seni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim.....

Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsan da ara beni.....
Senle birlikte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim...

Bir gün herhangi bir konuda kararsız kalırsan ...
Read more : KORAY... | Gösterim : 2009 | Cevaplar : 4 | Forum : Şiirleriniz

En harika faydalı islami bilgilerden

En harika faydalı islami bilgilerden

Üç sey veya bunlardan biri kimde varsa,
diledigi kadar Huri kizi ile evlendirilir:

1- Gizli ve kiymetli emaneti sahibine veren,
2- Katil'i affeden,
3- Her namazdan sonra On defa iHLAS okuyan.

Allah Üç kimseyi daha çok sever:
1- Genç Takva sahiplerini,
2- Fakir Cömertleri,
3- Zengin olan,Alçak gönüllüleri.

Dört hasleti olana cennette kösk verilir:
1. Her yerde ve her zaman,'Lâilâhe illallah'diyen,
2- Günah isleyince 'Estagfirullah' diyen,
3- isinin sonunda 'Elhamdülillâh'diyen, ...
Read more : En harika faydalı islami bilgilerden | Gösterim : 1266 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Erkekler Kadının Emanet Olduğunu Unuttu..!!!!!!

Erkekler Kadının Emanet Olduğunu Unuttu..!
"Öncelikle bugüne değin gözlemlediğim acı bir gerçeği paylaşmak isterim. Bir ailede baskın karakter kimse onun sözü geçiyor. Onun sesi daha çok çıkıyor ve diğer taraf sönük kalıyor. Bu açıdan toptancı bir yaklaşımla erkekler şöyle kadınlar böyle demenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Her aile ayrı bir dünyadır. Her zaman dışardan göründüğü gibi olmayabilirler.

Eşlerden hangisi uysal bir yapıdaysa diğeri evde egemenliği eline alıyor bütün söz hakkını kendinde görüyor sanki. Bir kadın sabırlı ...
Read more : Erkekler Kadının Emanet Olduğunu Unuttu..!!!!!! | Gösterim : 1131 | Cevaplar : 0 | Forum : İslami Sorular ve Cevaplar

YAŞAM

Sıkıntılar mı peşimizden koşup duruyor, yoksa yaşam mı üzerimize üzerimize geliyor. Yorgunluklar, çalışıp didinmeler. Ve geriye baktığında insan hep mutlu huzurlu olmak istediğini anlıyor. Fotoğraflar eskimeden, anılar silinip gitmeden, belki de bugün evet şimdi silkelenerek sarılmalıyız yaşama. Ondan beklediklerimiz gelmemiş olsa da, sıkıştığımız köşede bir çıkış bulamıyor olsak da herşey bizimle... başlıyor. Bahar senin yaşaman için geliyor, gün senin için doğuyor, kuşlar bile bana seni soruyor. Şimdi, evet tam da şu anda neyi düşünmek istiyorsan ...
Read more : YAŞAM | Gösterim : 1127 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

AYET-EL KÛRSİ ! ve faziletleri

ayetel kürsi ile alakalı ebu hureyrenin (ra) yaşadığı olayı anlatayım size;
Allah rasulü tarafından zekta ve fitrelerin korunması için görevlendirilen abu hureyre (ra) gece malların başında beklerken hırsızlık yapmaya gelen birini yakalar adam yalvar yakar çok fakirim çoluk çocuğum var diye söleyince acıyıp bırakır hırsızı, ertesi gün Allah rasulü sorar gece gelen hırsızı neden bıraktın diye oda söyler fakir ve çoluk çocuğu onu beklediğini söyleyince acıyıp bıraktım der Allah rasulü o sana yalan söyledi yine ...
Read more : AYET-EL KÛRSİ ! ve faziletleri | Gösterim : 1363 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

AsK..

Resim
Resim
Read more : AsK.. | Gösterim : 513 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4