Unutamayışımın suçlusu sen değilsin Boşuna uğraşıp durma vazgeçmem için Hem sana ne ki ? Ben kendimi yiyip bitirirken Bir kez olsun "dön" demedim sana Ve halimin ne olduğunu bilmene rağmen Bir kez olsun gelip teselli etmedin beni Yaptıkların için asla seni suçlamadım Sen yapmadıklarım için beni suçlarken Daha yeni yeni anlıyorum Ne üzülmeye değersin ne ağlamaya Çünkü sen kendi mutluluğunu düşünecek Başkalarını önemsemeyecek kadar bencil Kalabalık gibi görünsen de Aslında kimsenin bilmediği kadar yalnız Ve ...
Kelimeler anlamını yitiriyor, seni anlatmaktansa seni sende yaşıyorum.. Duvara sarılan, sarmaşık gibi.. Karanlıklara örtülen, bir ışık gibi.. Bende sana sarılıyorum nefesim.. Fırtınalar susuyor senin geçtiğin sahillerde.. Ayazlar konaklamıyor avuç içlerimde.. Artık şiirlerim hüzünde ıslanmıyor.. Doğan güneş daha güzel.. Doyasıya gülümsemek ve sevginde nefes almak güzel.. Ayrılığında tutulduğum, hastalık bile geçti.. Acılarım, eriyor günden güne.. Üşümüyor yüreğim, titreyen ellerim artık kalem tutuyor.. Her satırında mutluluklarla sana akıyor, fakir cümlelerim.. Artık cümle sonundaki süslü kafiyeler, hayatı yada ...
Bir üfleyince göklere gökler deliniyor hüznümden Yağmurlar yağıyor en delisinden ve seni kokuyor toprak. Ilık ılık seni esiyor rüzgar içimin yıkıntılarında. Yüreğimi konuştursam tıkanıyor kelimeler kalemim biçare kalıyor.
Naçar ettiğin hayallerim kalkamadı ayağa. Hayatın ilmeği tek tek söküldü ellerimden. Her bir parçam ücra köşelere dağıldı. Un ufak oldu ümitlerim. İçimdeki deli çocuk ağlar oldu an be an. Yüreğime bıraktığın çiçekler hazanı yaşıyor şimdi yar! İklimim kurak sensiz yokluk mevsimindeyim. Özlemin acımsı tadı genzimi yakıyor. Nasırı ...
Sevdayı ne bilirsin, Gönülden ne anlarsın, Sadakatın yitik ihanetinde, Gittin ya sen, Başın göğe erdi sanarsın, Dudakların kulaklarına kavuşmuş, Gözlerinde ihanetin ışıkları, Kızıl alev gibi saçılmış, Farkettim, Sen gidince...
Öyle mi sandın, Oysa bilmelisin, kulak ver, Sevsen ne olur sevmesen ne olur? Kalsan ne olur, kalmasan ne olur? Masalımdaki Perimi sanırsın kendini, Çıkmışsın da ...
Gül anlamadı gitti Dikenin kendini koruduğunu, diken anlamadı gitti Gül sayesinde el üstünde tutulduğunu...!!!
Bugün bi prova yapmak istedim elveda demek istedim sana.
Kaç kere yazdım ve sildim bilmiyorum.Ellerim nasıl titredi gözlerimden yaşlar nasıl aktı anlatmaya kalksam anlatılmaz. Anlayacağın şu ki bir elveda çıkmadı benden sana.
Yenildim...
Bigün sessiz kaldığımda bil ki gittim götürdüler... Elveda diyemedim bil ki. Bil ki üşüdüm bil ki yandım... Ama bil ki sen de kaldım.Elveda demeden gitmişsem eğer. Bil ki ...
ne tanınmış bir sanatçı, ne dillere destan olmuş bir aşkın sahibi ne de efsaneler halinde dillerden dillere gezinmiş bir aşk.. kendi halimize aşıklardık işte...
dev değildik ama boyundan büyük sevmişti kalplerimiz birbirini..
öyle demiş, yarıştırmıştık aylarca, senelerce.. hagimiz daha çok seviyor diye kavgasını bile yapmıştık.
boyundan büyük sevmiştik ya hani dünya alem vız gelirdi bize..
ne dayanabilirdi ki sevgimize?
kaç aşk kurduğu bu cümlelerin ardına silindi, yıkıldı gitti şimdi sorarım size..
Arkadaşlar her hafta Çarşamba günü saat 14.00 te Cumartesi 21.00 puan ödüllü turnuvalarımız devam etmektedir.Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvada, turnuva heyecanı yaşamak isteyen tüm oyuncu arkadaşlarımız davetlidir.
Düşünebilmek, insan hayatındaki en önemli nimetlerden biridir. Düşünmek insanı, etrafında gördüğü, işittiği, hissettiği her şeyin, Allah’ın o muhteşem yaratma sanatı ile gerçekleştiği gerçeğine götürür. Düşünen insan, yaşamdaki amacının ne olduğunu, neden yaratıldığını, Allah’a karşı sorumluluklarını, ölümü, ahireti aklından çıkarmaz. Rabbimiz bir ayetinde, Kuran ayetleri üzerinde düşünüp öğüt alabileceklerin, yalnızca temiz akıl sahibi olan müminler olduğunu şu şekilde açıklamıştır:
“(Bu Kur’an,) Ayetlerini, iyiden iyiye düşünsünler ve temiz akıl sahipleri öğüt alsınlar diye sana indirdiğimiz mübarek bir ...
Evin minik faresi, duvardaki çatlaktan bakarken çiftçi ve eşinin mutfakta bir paketi açtıklarını gördü. Kendi kendine: - "İçinde hangi yiyecek var acaba ?" diye düşündü. Bir süre sonra gördüğü paketin bir fare kapanı olduğunu anladığında yıkılmıştı. - "Evde bir fare kapanı var!, evde bir fare kapanı var!" diye bağırarak telaşla bahçeye fırladı. Minik fareyi telaş içinde gören tavuk, umursamaz ve bilgiç bir tavırla başını kaldırdı ve gıdakladı: - "Zavallı farecik...Bu senin sorunun benim değil. Bana ...
Seni sen olduğun için sevendir Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir İki eli kanda olsa derdine yetişendir Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir Dostdur sözde değil özdedir adı...
Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz Dostdur sözde değil özdedir adı...
Yüreğini menfaatsiz sunar İyiliğin için sözleri acıya bular, Vakti zamanı gelir söyledikleri bir bir çıkar Yoktur senle dolan kalbinde ne fitne fucur ne de ...