Sistem saati: Çar Kas 05, 2025 10:13 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

kuş tüyü...

Gözünü bu satırlardan bir an kaldır ve kuş tüyünün düşüşünü hayal et.. Hem havada asılı kalıyor, hem iniyor gibidir... Çok uzaktan geliyor gibi ama çok yakın gibi durur.

Gökten yere düştüğü halde, düştüğünü hissettirmez sana kuş tüyü... Belki de hiç düşmez kuş tüyü. Hayır, hayır düşüyor değildir. Belki de kendisi yere doğru inmeyi, yere konmayı tercih ediyor gibidir. Hani yağmur gibi... Düşüyor değil indiriliyor. Öyle ki, bir kuş tüyünün inişini seyrederken, sayısız göklerden sayısız ...
Read more : kuş tüyü... | Gösterim : 2434 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

birazda gülelim......

:lol: :lol: :lol:
-Antalya'ya ayın 22'sine iki kişilik yer ayırtacağım. Yer var mı?
-Var efendim hem de kampanyalı.
-Ne kadar?
-Bilet başı 9 YTL efendim.
-?
-Alo.
-Kardeşim bilet ne kadar dedim?
-İki kişi 18 YTL, kişi başı dokuz YTL efendim.
-Ya, gidin işinize saçmalamayın (içeriye seslenerek) yanlış düştü numara dalga ...
Read more : birazda gülelim...... | Gösterim : 1311 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

YA SEN NEYI OGRENDIN!.....................‏

Mutlu olmam için para değil, kimsenin beni kırmaması benim de kimseyi kırmamam gerektiğini öğrendim.
Güzel, etkili konuşma ve sağlıklı iletişimin mutlu bir hayat için son derece önemli olduğunu öğrendim.
Bir insanın yanında sevdiği birini eleştirmenin hayatımdaki en büyük hatalardan biri olduğunu öğrendim.
Mantık evliliğinin erkeklere asla mutluluk getirmeyeceğini öğrendim.
Her zaman sinirlerime hakim olmam gerektiğini öğrendim.
Bana acı veren, beni üzüp inciten insanlardan bucak bucak kaçmam gerektiğini öğrendim.
Çok küçük bir menfaat için insanların canavarlaşabileceğini ...
Read more : YA SEN NEYI OGRENDIN!.....................‏ | Gösterim : 1680 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bu hafta sonu herkesi affedin, kendiniz dahil!

İki tip insanın mutsuzluğa mahkum olacağı belirtiliyor. Birincisi, mutluluğunu gelecekte yaşayacaklarına endeksleyen insanlardır. Bu insanlar mutlu olabilmek için sürekli olarak bir takım şartların yerine gelmesini beklerler. Farkında olmadan yaşamı ertelerler. Mutluluklarını şartlara bağlamışlardır. Adeta gelecekleri bugünlerine ipotek koymuştur.

Mutluluğumuzu engelleyecek olan şey, ancak beklentilerimizin doyumuna ulaştıktan sonra mutlu olabileceğimize inanmaktır.İkincisi, geçmişte yaşayanlardır. Geçmişte yaşadıkları bir dönem veya olayın sorgulamalarıyla günlerini geçirirler. Kafalarından geçen düşünceler, geçmişe yönelik "eğer"ler ve "keşke"lerle başlıyordur. Eskinin muhasebesinin içinde boğulurlar. Kendilerine ...
Read more : Bu hafta sonu herkesi affedin, kendiniz dahil! | Gösterim : 859 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Mutluluğun anahtarı.....

Mutluluğun anahtarı olumlu düşünmek mi?

Öncelikle düşüncelerimize bir çeki düzen vermemiz gerekir ki.. mutlu yada huzurlu olabilelim.. Olumlu düşündüğünüzde.. ve neticelerin olumlu sonuçlanmasını istediğinizde.. siz içinizdeki bu gücü kendinizde bulduğunuz zaman.. sanki tüm evren..

o isteğinizin olumlu olarak sonuçlanması için.. sanki.. elbirliği yapmışcasına ilerleyecek.. ve daha az stres.. daha az üzüntü yaşanacaktır.. eğer olumsuz fikirlere takılıp karamsarlığa düşerseniz.. akabinde olumsuzluklar ısrarla üzerinize gelecek sizi ele geçirecek.. ve sizi örümcek ağına düşen bir kurban konumuna sokacaktır.. ...
Read more : Mutluluğun anahtarı..... | Gösterim : 544 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Türkiyemizin İlkleri.(Önemli Bilgi)

İlk hava şehidimiz Fethi Beydir.

İlk Türk uçağı Mavi Işıktır(Kayseri/1979)

Dünyanın ilk ve tek cellât mezarı İstanbul Eyüpte yer alır.
Kaynak: ForumPaylas.net

Nargile Osmanlıya ilk olarak Yavuz Sultan Selim zamanında Hindistandan getirildi.

Yerleşim yerine yapılan ilk baraj Denizli Gökpınar Barajıdır.

Türkiyede ilk nüfus sayımı 1927 yılında yapıldı.

TBMMnin ilk başkanı Fethi Okyardır.

İlk başbakanımız İsmet İnönüdür.

İngilizce ile eğitime başlayan ilk Türk Okulu Ankara TED Kolejidir.(1954)

Türkiyede ...
Read more : Türkiyemizin İlkleri.(Önemli Bilgi) | Gösterim : 2209 | Cevaplar : 5 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Ülkeler ve Baskentleri Ayrintisiyla

AVRUPA
Almanya : Berlin
Andorra : Andorra La Vella
Arnavutluk : Tiran
Avusturya : Viyana
Belarus : Minsk
Belçika : Brüksel
Bosna ve Hersek : Saraybosna
Bulgaristan : Sofya
B.Britanya ve K.İrlanda : Londra
Çek Cumhuriyeti : Prag
Danimarka : Kopenhang
Estonya : Tailin
Finlandia : Helsinki
Fransa : Paris
Hırvatistan : Zagrep
Hollanda : Amsterdam
İrlanda Cumhuriyeti : Dublin
İspanya : Madrid
İsveç : Stockholm
İsviçre : Bern
İtalya : Roma
İzlanda : Reykjavik ...
Read more : Ülkeler ve Baskentleri Ayrintisiyla | Gösterim : 914 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

20.Yüzyil Türkiye Tarihi

(1900-1919)
II. Meşrutiyet (23 Temmuz 1908)
Rumeli ordusunun 10 Temmuz 1908'de ayaklanması ve İstanbul'a doğru harekete geçeceğinin öğrenilmesi üzerine Padişah Abdülhamit 2. Meşrutiyet'i ilan etti.
31 Mart Vakası (13 Nisan 1909)
Meşrutiyet'ten rahatsız olan gericilerin İstanbul'da başlattığı ayaklanmayı bastırmak üzere Rumeli ordusu harekete geçti. Ayaklanma girişimi bastırıldı.
Kandilli Rasathanesi (1911)
Rasathane-i Amire Mehmet Fatih Gökmen tarafından Kandilli Rasathanesi kuruldu.
Babıali Baskını (23 Ocak 1913)
Kaynak: ForumPaylas.net
İttihatçılar ...
Read more : 20.Yüzyil Türkiye Tarihi | Gösterim : 1750 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

İnsanlar..

İnsanlar,sen istediğin kadar hayatındalar, göz yumduğun kadar dürüstler ve onları affettiğin kadar İYİLER.!.
Read more : İnsanlar.. | Gösterim : 1008 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Kafa dediğin...

Taşları sürekli dönen bir değirmendir kafa dediğin. Arasına birşey koymadın mı kendi kendini öğütür sakatlanır!
Read more : Kafa dediğin... | Gösterim : 621 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4