Sistem saati: Çar Kas 05, 2025 11:48 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

HACEGAN YANMAYA ATEŞMİ ARAR.......

Sevmeyi bilmiyorsan taşıma o yüreği!
Sevmeyi bilmeyen kalpler sinelerde yüktür!
Afetmeyi bilmiyorsan bekleme afedilmeyi!
İnsanlar içinde arifler inci gibi saklıdır avamlarsa görükür.

Bana beni sordular ben bende değilken nasıl cevap beklerler
Aşkımı sordular her zerreme hükmederken aşkım başka ne derim.
Kafa gözüyle göremezsiniz inan ki beni ,gönül gözüyle arayın bulun bende saklanan beni.
Ben demeyi çoktan unuttum ben demeyi de gizli şirkten sandım.
Gözümden perde kalktı gördüm herşeyi ayan beyan.
Görene gördüren kaldırabileceğini yükleyen tek ...
Read more : HACEGAN YANMAYA ATEŞMİ ARAR....... | Gösterim : 2800 | Cevaplar : 6 | Forum : Dini Konular

Segililer Günü Hediyesi..

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Read more : Segililer Günü Hediyesi.. | Gösterim : 1955 | Cevaplar : 2 | Forum : Edebiyat

Kapama Gözlerini

Çocukken geceleri yıldızlara bakardım... Başımı gökyüzüne kaldırır heyecanla yıldızları sayardım; kaçında aşk vardı, kaçından böyle görünürdü gökyüzü, kaçında denizler bu kadar güzel ve kaçında aşk maviydi...

Yıllar sonra senin gözlerinde gördüm yıldızları... Gözlerinde o çocukluk heyecanımı yaşadım yeniden. Mavi denizleri, mavi gökyüzünü, mavi aşkı gördüm... Belki de onun için sen gözlerini kapattığında sönüyor yıldızlarım...

Gözlerinden bir yol çizdim kendime, yıldızlara tutunarak ulaştım aşka... Aşk maviydi; gözlerinde aşka bulandım... Şimdi belki de bu yüzden; gözlerini kapadığında ...
Read more : Kapama Gözlerini | Gösterim : 2191 | Cevaplar : 3 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Vazgecilmezim

İnsanın içine işleyen bir ayaza ev sahipliği yapan kış sabahında, seni düşündüğümde içime yayılan sıcaklığın, dışarıdaki iki metre karı bile eritebileceğini düşünüyorsam...

Uykudan yüzümde mutlu bir gülümseme ile kalkıp benimle birlikte uyanan güne senin adını veriyorsam...

Evimin bütün duvarlarında senin yüzünü görüp, bana baktığını hissediyorsam...

Ve bu beni her gün hep aynı şekilde heyecanlandırıyorsa...

İçtiğim çayın şekeri, sigaramın dumanı, kahvaltımın her lokması sen oluyorsan...

Sokakta bana bakan her insan, yüzümdeki tarifsiz sevinci görüp hayrete düşüyorsa... ...
Read more : Vazgecilmezim | Gösterim : 3019 | Cevaplar : 5 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Gözlerinin Seyrindeyim

Sana bakarken nedense hep gözlerim buğulanıyor.Öyle bir dalıyorum ki o gözlerinde...Dupduru bir su gibi gözlerin , katışıksız , saf berrak bir su gibi.

Öyle kayboluyorum ki gözlerinde bulunmayı hiç istememecesine.Öyle bir yol var ki gözlerinin kuytularında her adımda bambaşka bir ışık demetine giriyorum. İlerledikçe gözlerinin derinliklerine kayıp yaşantılarımı buluyorum.

Çocukluğum ,gençliğim ,anılarım ,yarım kalanlarım gizlenmiş gözlerine.. Yürüdükçe gözlerinin daha derinlerine eşsiz bir melodi çınlıyor kulaklarımda ve seni görüyorum uzaklarda ,çok uzaklarda ,sanki bir sis bulutu ...
Read more : Gözlerinin Seyrindeyim | Gösterim : 2561 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Kaç Sevgilin Sewgisi Gercek Acaba?

Bir zamanlar, bütün duyguların üzerinde yaşadığı bir ada varmış; mutluluk, üzüntü, bilgi, aşk ve değerleri. Bir gün, adanın batmakta olduğu, duygulara haber verilmiş. Bunun üzerine hepsi adayı terk etmek için sandallarını hazırlamışlar. Aşk, adada en sona kalan duygu olmuş çünkü mümkün olan en son ana kadar beklemek istemiş. Ada neredeyse battığı zaman, aşk yardım istemeye karar vermiş. Zenginlik, çok büyük bir teknenin içinde, geçmekteymiş. Aşk, "Zenginlik, beni de yanına alır mısın?" diye sormuş. Zenginlik, "Hayır, ...
Read more : Kaç Sevgilin Sewgisi Gercek Acaba? | Gösterim : 1443 | Cevaplar : 1 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

sevgililer gunu

Hıdır Abi, benim, Vakkas. Abi, bu krizde sevgilimizin olmaması ne güzel değil mi abi?! Çiçek alma derdi yok. Ne ısmarlasam derdi yok. Ne şanslıyız di mi abi. Rumuz: Züğürt Tesellisi.

Asuman, Didem beni terk etsin ki seni çok seviyorum. Yani, yalanım varsa Pınar'ı bir daha görmek nasip olmasın. Canan'dan ayrılayım ki, doğru söylüyorum kız. Daha ne diyeyim?! Sadık yarin Sadık.

Dün saat 14.32'de Kadıköy iskelesinde yanımıza yaklaşarak gül satmaya çalışan çiçekçi kıza "Sağol canım. Evde ...
Read more : sevgililer gunu | Gösterim : 2617 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve Lobisi

Sevgililer Gununuz Kutlu Olsun

Resim
Resim
Resim
Resim
Seni seviyorum demek
Herşeyi kabul etmektir
Gitmeleri
Kalmaları
Ağlamayı
Gülmeyi
Acı çekmeyi
Haksızlığı
Sabretmeyi
Kabullenmeyi
Sadık kalmayı
En önemlisi de sevdiğinin gözlerine
Yenik düşmeyi
Yenilgiyi kabul edersen;
Sevilmeyi hakedersin
Ufak bir öpücük için sabredersen
Sadakati hakedersin
Onun beline mıhlanır kolların,
Sımsıkı sarılırsın,
Bırakmak istemezsin
Oysa ufak bir öpücüktür,
Kollarının anahtarı
Ne o, ne de sen bilemezsin
Read more : Sevgililer Gununuz Kutlu Olsun | Gösterim : 1947 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

SEVGİ KAYNAGI.....

Canlı, cansız bu dünyada yaşıyoruz ve her varlığın da bir sonu var. Ancak canlı olan varlıklar hayatta sevgiye ihtiyaç duyarlar. İnsanlar ise sevmeye, sevilmeye… İnsan neyi seviyor, neden haz alıyorsa onlarla birlikte olmak ister. Bir hayat düşünün ki o hayatın içersinde iman yoksa sevgi yoksa aşk yoksa o hayatı yaşamanın bir sıkıntı, azap ve acıdan başka bir anlamı olmaz.

Sevgi, duygu, his ve düşünceler hayatın her safhasında yaşanan güzelliklerdir. Gönül dünyamızdaki zenginliklerdir. Gönlümüzü, kalbimizi sevgilere, ...
Read more : SEVGİ KAYNAGI..... | Gösterim : 3713 | Cevaplar : 7 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4