Sistem saati: Per Kas 06, 2025 1:05 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Yinede Seviyorum Seni

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

http://i53.tinypic.com/2qlqpmv.jpg[/IMG9

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Read more : Yinede Seviyorum Seni | Gösterim : 2022 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Keşke tanımasaydım seni

Resim
Resim
Resim

Resim

Keşke tanımasaydım seni
Omuzlarıma bu kadar yük binmezdi o zaman
Gözlerim ağlamayı bilmezdi
O kadar sık kalbim çarpmazdı böyle delicesine,

Resim

Benim de ellerim sımsıcak olurdu mutlaka
Geceleri asla uykusuzluk çekmezdim sabaha kadar
Rüyalarım hatta tatlı hayallerim olurdu
Duygusuzca düşünmezdim yokluğunda günlerimi, saatleri hep

Resim

Hiç üşümezdim böylesine ölü soğukluğunda
Hırsım takip etmezdi beni, kötü kader
Kan çanağına dönmezdi gözlerimin ta içi.
Kayan yıldızlardın bende farklı dilekler tutardım,

Resim

Resim

Resim ...
Read more : Keşke tanımasaydım seni | Gösterim : 2878 | Cevaplar : 1 | Forum : Şarkı Sözleri

Sen Beni Hiç Sevmedin

Resim

Sen Beni Hiç Sevmedin / Yokluğunun İç Cebinde

Suskunluğun dudaklarımda kuramadığım tek cümle."

Yine sensizliğin bilmem kaçıncı gecesi. Özleminin çaydanlığında yokluğunun demi. Sen yoksun ya hiçbir şey fayda etmiyor susuzluğuma. Bir mühür vurdum adının gezinmediği dudaklarıma. Vurdum kendimi otobüs camlarında yeşeren düşlere. Salıverdim içimdeki kuşları özgürlüğe..

Sensizliğin başlangıcı bir bulut oldum,

Aktım sel oldum senli yollarda..
Sonra yıldız oldum,
Kopardım kendimi göğümden..
Işık oldum karanlıklarına..
Ama bir ses vermedin duvarlarıma..
Gözlerinden bir ışık sermedin ...
Read more : Sen Beni Hiç Sevmedin | Gösterim : 1814 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

GALİBA YORULDUM HERKES KADAR ,HER ŞEY KADAR,SEN KADAR..

Galiba Yoruldum; Her Şey Kadar...Herkes Kadar...Sen Kadar

Biraz değiştim,
Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar…
Değiştim,
Unutamadığım sözlerinin arasında sıkışıyorum,
Bir yanım kendimi kolluyor bir yanım seni
Ben benimle savaşıyorum,
Seninle değil!
Sonucu kılıcı kuşananından belli olan bir savaşın
Ne kazanabileni ne de kaybedeniyim,
Sorun değil!

Elbet alışırım,
Biraz alıştım,
Her şey kadar, herkes kadar, sen kadar,
Alıştım,
Varlığını istemediğim tüm eksik yanlarıma,
Ve çokluğunu da yokluğunu da istemediğim bu iki arada bir derede ...
Read more : GALİBA YORULDUM HERKES KADAR ,HER ŞEY KADAR,SEN KADAR.. | Gösterim : 1974 | Cevaplar : 0 | Forum : Edebiyat

VATANSEVERMİ ? İŞGÜZARMI?

Hepimizin bildiği üzere Hakan Fidan ve bazı mit mensupları geçtiğimiz günlerde özel yetkili savcı tarafından ifadeye çağırıldı... Savcı bunun ardından birde bu şahıslar için yakalama emri çıkardı üstüne üstlük... Konu kck davasıydı... Bu nokta çok ilginç..

Geçen yıllara baktığımızda Mitte ciddi değişiklikler görüyoruz ki bu değişiklik sonrası faili meçhuller neredeyse sıfır seviyesine indi, ergenekon denilen davada ciddi ilerlemeler kaydedildi ve Pkk terör örgütüyle mücadelede gerçekten önemli adımlar atıldı.... Bu açıdan Mit in gerçekten fayda maksimizasyonunu ...
Read more : VATANSEVERMİ ? İŞGÜZARMI? | Gösterim : 1130 | Cevaplar : 0 | Forum : Sertbest Kürsü

SABIR VE AF......

İnsanların hatasızlık arayışı içinde olması yanlıştır; her insan hata yapabilir, günah işleyebilir. Kur’an ayetlerinde Allah’ın kutlu peygamberlerinin de hata yaptıklarından söz edilir. Hiç kimse kusursuzluk iddiasında bulunmamalı, kendini hata yapmaktan müstağni görmemelidir.

Kötülük karşısında öfkeyi yenerek sabır göstermek, intikam duygusuna kapılmadan kötülük yapan kişiyi affetmek samimi iman eden insanlara has bir özelliktir. Ve bu davranış karşılığında Allah’ın hoşnutluğunu ve sevgisini kazanırlar. İnanan insanlar affedici, merhametli, hoşgörülü davranırlar ve Kuran’da haber verildiği gibi onlar, “…bollukta da, ...
Read more : SABIR VE AF...... | Gösterim : 924 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Muhteşem Yüzyıl'a yeni cariye geliyor

Resim

Muhteşem Yüzyıl’ dizisine önümüzdeki haftalarda ‘Şehzade Mustafa’ rolüyle katılacak olan Mehmet Günsür’ün cariyesi rolünü Ilıcalı’nın programıyla ünlenen Gizem Akın’ın kaptığı ortaya çıktı.

Dizide bir süredir Şehzade Mustafa’nın aşk yaşayacağı oyuncu için arayış sürüyordu. ‘Var Mısın Yok Musun’ ve ‘Survivor’ yarışmalarıyla ünlenen Akın geçen hafta alışveriş yaparken görüntülendiğinde dizi için görüşmeye gittiğini açıklamıştı.
Acun Ilıcalı'nın etkisi çok büyük!
Daha sonra rol için Türkiye eski güzellerinden Ceren Hindistan ve oyuncularla da görüşüldüğü ortaya çıktı. Ancak yarışı ...
Read more : Muhteşem Yüzyıl'a yeni cariye geliyor | Gösterim : 1892 | Cevaplar : 0 | Forum : Yerli Diziler

Öyle Bir Geçer Zaman ki 61. Bölümü

Resim

Öyle Bir Geçer Zaman ki 61. Bölüm Özeti
Kanal D’nin en çok seyredilen dizilerinden Öyle Bir Geçer Zaman ki rüzgar Caroline için tersten esmeye başlıyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki 14 Şubat Salı akşamı 61. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Aylin’in hamile olduğu gerçeği ortaya çıkmıştı. Ali, bu hamileliğe büyük tepki gösterse de Cemile kızından yana olmuştu. Cemile, Ali’ye doğacak bebeğin Aylin için ...
Read more : Öyle Bir Geçer Zaman ki 61. Bölümü | Gösterim : 1516 | Cevaplar : 0 | Forum : Yerli Diziler

Sevgililer Günü sözleri

Resim

Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu. Yanağına ufacık bir öpücük kondurdu, hissettin mi? Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Aşkım…

Sen Tanrıya dilediğim dilek, göklere uzanan ellerimsin.
Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin.
Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerim ve daima benimsin...

Bulutlara yükledim hasretimi, ...
Read more : Sevgililer Günü sözleri | Gösterim : 2486 | Cevaplar : 1 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Whitney Houston Hayatını Kaybetti!

Whitney Houston Hayatını Kaybetti!ABD’nin güçlü seslerinden ünlü şarkıcı Whitney Houston, Beverly Hilton Otelindeki odasında ölü bulundu. Houston'ın ölümüne aşırı alkolün neden olduğu tahmin ediliyor. 48 yaşındaki şarkıcının ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Resim
Read more : Whitney Houston Hayatını Kaybetti! | Gösterim : 1504 | Cevaplar : 1 | Forum : Gazete Başlıkları

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4