Sistem saati: Cum Kas 07, 2025 2:45 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bir Tebessüm Et Yeter

Biran tebessüm nedir diye bir düşünce geçti zihnimden. Tebessüm bir anlamdır dedim kendi kendime ve üretmeye başladım.

Tebessüm, gülmek için yapılan bir ön adımdır. Tebessüm, mutluluktur. Tebessüm huzrun ifadesidir. Tebessüm, güvendir. Tebessüm, hem kendimizi hem de karşımızdakini rahatlatmaktır. Bu böyle bir müddet daha arttı çoğaldı.

Sonra yeni bir düşünce beynimi kemirmeye başladı. Biz hangi durumlarda tebessüm bekleriz. Aslında bu bir ihtiyaç ve sanırım doğduğumuz ilk andan itibaren o keskin çığlığın arkasından başlıyor. ilk önce popomuzu ...
Read more : Bir Tebessüm Et Yeter | Gösterim : 2523 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Mutluluk ve Huzur

Insan, doğası geregi huzura, rahata ve mutluluğa koşar. Hayat denen yalancı sahtekar, uzman ama tatlı kumarbaz, insanı eninde sonunda kendi çıkarlarını korumaya ve mutlu olmaya yöneltir. Bundandir, özünde insan bir yandan zevkine düskün öbür taraftan da tembeldir. İşine yarayacağını anlasa üşenir yapmaz. Bir çok kişi gözatar, ama işine yarayacağını anlasa bile bu makaleyi sonuna kadar okumaya üşenir. Sonra da ben de onlardan birimiyim diye düşünür.

Herkesin mutluluktan anladığı farklıdır. Nadir olanı mutluluğu yakalar, hemen hemen ...
Read more : Mutluluk ve Huzur | Gösterim : 3088 | Cevaplar : 5 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Yüreğim

Kimsesiz
sandığım bir mevsim gidiyordu gözlerimin önünden.
Ellerimde sahipsiz
her gecenin yorgunluğu.
Taş duvarların üzerinden gölgeler büyüyor
yalnızlığıma.
Aklımı başımdan alan bir rüzgar gibi dokundun tenime.

Yüreğime yüreğini koydun. Yüreğim oldun.

.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->

Daha ilk günden ısınmıştım sana,sanki gökyüzüm sen,
yağmurlarım
sendin,düşmeden içimdeki yalnızlığın kumsallarına.
Denizleri senin için
renklendirdim ben,bulutları senin için yakaladım.

Sanki en ufak bir
rüzgarda savrulacak gibi değildim uykusuzluklarına.

.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->.•´¯`•->

Sen gitmedin ki,gerçek ötesiydin bendeki her zamana.
Tuttum
ellerinden,saçlarının kokusunda büyülendim dudaklarına.
Islatmalıydın ...
Read more : Yüreğim | Gösterim : 1708 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Isyanda Birakma Rabbim Affet

Nisyandan aldın beni, isyanda bırakma Rabbim!
Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden. Başkası yok elimde.
Şimdi elimden gelenlerin hepsi senin “El”inde.
… Bağışla beni, göremedim.
Göremedim, nice ananın karnında nice karanlıklar içindeyken gün yüzüne çıkardığını bebelerin yüzünü.
Unuttum, çocuk tebessümlerini nice belirsizliklerden alıp güneşe erdirdiğini,
Bilemedim, yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini.
Göremedim, her sabah yerin sükûnetini odamda ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini.
Her akşam yastıkta unuttuğum bedenimi sabah yeniden yanıma verdiğini göremedim. ...
Read more : Isyanda Birakma Rabbim Affet | Gösterim : 2471 | Cevaplar : 3 | Forum : Dini Konular

Yeni Sayfa

Resim
Resim
Read more : Yeni Sayfa | Gösterim : 1415 | Cevaplar : 1 | Forum : Edebiyat

aman ha....

yaradılanı sev yaradan,dan ötürü (hz mevlana celaddini rumi) söze böyle başlamak istedim çünkü sanal alem deyip istediğini istediği şekilde yapabileceğini sananlar.şunu unutmasınlarki sanal oyun olsun forum olsun veya herhangi olay her bir nick her bir ismin ardında bir İNSAN olduğunu unutmamalıdır eyvah demeden önce biraz düşünüp öyle hareket etmelidir ki yaptığı her ne olursa olsun yarın aynısı veya bir başka şekilde başına gelebilir başımıza gelmesini istemediğimiz şeyleri yapmayalımki YAPMASINLAR.yaradılanı severiz yaradan,dan ötürü saygılarımla...
Read more : aman ha.... | Gösterim : 907 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

teşekkürler AsiKral

tşkler sedat kardeşimmm
Read more : teşekkürler AsiKral | Gösterim : 1519 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Pişti

Nice yıllara imparator abi

•♥ NİCE MUTLU YILARA ♥••

•♥•♥•♥•♥İMPARATOR•♥•♥•♥

•♥ AİLEN İLE BİRLİKTE ♥••

•♥ SAGLIKLI HUZURLU ♥••

•♥ BİR ÖMÜR BOYU ♥••

•♥ HEP BİRLİKTE OLMANIZ ♥••

•♥ VE OLMAMIZ UMUDU İLE ♥••

•♥ NİCE MUTLU YILARA ♥••
Read more : Nice yıllara imparator abi | Gösterim : 1982 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Pişti

ÖLÜM YAŞAMI ÖĞRETİR İNSANA..

Size de olur mu bilmem ; her ölümün ardından yaşamın pesine düşerim ben...Yakın bir dostu toprağa verir vermez, kabrinin çiçekleri kurumadan daha, ihmal edilmiş kapıları çalar, özlenip gidilmemiş adresleri ararım; eski dostlukların tozunu alır, cam gibi parlatırım. İşi gücü boslar, gecikmiş hal hatır sormaların, dar günde omuz omuza durmaların kapısını aralarım.

Hele erken ölüm...

Tuhaftır, yitirilmiş ortak dostların ardından `sesini duymak istedim` telefonları gelir es dosttan da...`hadi kaçıp bir şeyler içelim` davetleri, `sana gecen gün ...
Read more : ÖLÜM YAŞAMI ÖĞRETİR İNSANA.. | Gösterim : 1594 | Cevaplar : 1 | Forum : Makaleler

İNANMAYANLAR BİLMEZLER.......

İnsan hayatı boyunca çeşitli mutluluklar yaşar, dünya hayatı ile ilgili mutluluklar hemen herkeste aynı görülür. Ben size inanan insanların yaşadıkları mutlulukları kendim nasıl yaşıyorum anlatmaya çalışacağım…

* Bazı olaylarda, bunu kimseye söylememene rağmen Allah`ın yanında olduğunu hissetmek,
*Birisine dini, Allah`ı anlatırken onun ahiretine etki edebileceğini ve onu kurtarabileceğini hissetmek,
*Herhangi birisinin senin anlatıklarınla veya yazdıklarınla dine daha sıcak bakması ve kulluk vazifelerini yerine getirmeye başlaması,
*Ahireti düşünmek ve cenneti hayal etmek,
*Sevdiklerinle beraber cennette sonsuza ...
Read more : İNANMAYANLAR BİLMEZLER....... | Gösterim : 1851 | Cevaplar : 4 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4