Sistem saati: Cum Kas 07, 2025 4:55 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

KARDEŞLİĞE ÇAĞRI.......

Yeryüzü yeryüzü olalı, kimbilir kaçıncı seferdir, zulmün ve küfrün baskıları, dayatmaları altında inliyor…İnsanlık, korkunç bir kabusun kıskacında perişan bir haldedir. Her taraf adeta yangın yerine dönmüş.Bir tarafta sefalet kol gezerken, diğer tarafta sefahat arş-ı alaya çıkmış…
Bir tarafta oluk oluk kanı akıtılan mazlumlar, diğer tarafta sömüren ve kan akıtan efendiler…
Bir tarafda hakkını alamayan hak sahibi yığınlar göz yaşlarını katık yaparken, diğer tarafda hakkı olmayanı gasbeden eşkiyalar iğrenç göbeklerini şişirmede…
Bir tarafda ezilen, öldürülen fakir ...
Read more : KARDEŞLİĞE ÇAĞRI....... | Gösterim : 2573 | Cevaplar : 5 | Forum : Perde Arkası

Mutluluk......

Mutluluk bir dilekdir…..

Günlerden bir gün ekranlarda aksakalli nur yüzlü bir dede izliyordum. Tane tane konusuyor.. Mutluluk sohbeti yapiyor…
Rabbimizi anlatiyor. Anlatirken o kadar mutlu oluyorki, bunu izleyenlerede hissettiriyor. Allah´i insanlara sevdiriyor. Hani Peygamber Efendimiz: „Onlar görüldügü zaman Allah hatirlanir“ dedigi gibi.

Allah´a ulasmayi dileyin, diyor. Bu dilek dilinizden degil, kalbinizden kopup Allah´a varmali. Eger dilerseniz O Ruhunuzu mutlaka kendisine ulasitiracak. Dilerseniz, sizi öyle bir sevgi cemberine alirki, pencereleri acip mutluyum diye bagirmak istersiniz.

Bende ...
Read more : Mutluluk...... | Gösterim : 1021 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Yürüyüş Bandı :)

Resim

:mrgreen:
Read more : Yürüyüş Bandı :) | Gösterim : 2374 | Cevaplar : 3 | Forum : Komik Resimler

En Güzel Türk Fıkraları

Resim

En Güzel Türk Fıkraları

* Dünyanin Sahibi Kim Olacak?
Dünyanin gelismis ülkeleri bir araya gelmisler. Bir gün, en son teknolojilerle üretilmis bir bilgisayara bütün ülkelerle ilgili verileri yüklemisler ve sormuslar: "Dünyanin sahibi kim olacak?"
Bilgisayar uzun süre bilgileri değerlendirmis ve büyük an gelmis. Nefesler tutulmus. Bilgisayar, sonucu yaziciya göndermis. Hakem heyeti sonucu ilan etmis.
"Türkiye" Herkes sasirmis. Mutlaka bir yanlislik olmustur düsüncesiyle ayni soruyu bir kez daha sormuslar Bilgisayar uzun süre çalistiktan sonucu yaziciya ...
Read more : En Güzel Türk Fıkraları | Gösterim : 2304 | Cevaplar : 1 | Forum : Fıkralar

Kuzey Güney 22. Bölüm

Resim

Kuzey Güney 22. Bölüm

Güney ile Banu’nun evlilik kararı alması üzerine, Tekinoğlu Ailesi’yle Sinaner Ailesi’nin tanışmak için biraraya gelecekleri akşam, Ali de Simay’ın yalanlarını ortaya çıkarmak için harekete geçiyor. Kuzey’in telefonu Cemre için, Banu ile Güney’in nişanlandıkları gecenin anlamını tamamen değiştirir. Kuzey’in kendisine doğru bir adım attığını düşünen Cemre, bu telefona büyük anlamlar yükler. Sinaner Ailesi’nde Banu ile Güney’in nişanlanmalarının sarsıntısı artarak devam eder. Ebru ve Barış’ın bu nişanı sessizce kabullenmeye niyetleri yoktur. Güney’in ...
Read more : Kuzey Güney 22. Bölüm | Gösterim : 1856 | Cevaplar : 2 | Forum : Yerli Diziler

Dünün Galibi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'

Resim

Dünün Galibi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'

Kanal D’nin dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki genel izleyici grubunda geçen haftaya göre bir rating daha fazla alarak 19 ratingle birinci olurken AB’de ise geçen hafta aldığı ratingi koruyarak birinciliği elde etti. Show TV’nin dizisi Pis Yedili ise genel izleyici grubunda geçen haftaya göre yaklaşık bir rating daha fazla alarak üçüncü oldu. Pis Yedili AB’de geçen haftaya göre yaklaşık dört rating daha fazla aldı ve altı ...
Read more : Dünün Galibi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' | Gösterim : 5027 | Cevaplar : 9 | Forum : Yerli Diziler

turnuvamız

Her hafta Çarşamba günü saat 14.oo Cumartesi akşamı 21.oo puan ödüllü turnuvalarımızı geleneksel hale getirdik.Tüm oyuncu arkadaşlarımız davetlidirler.Turnuva saatinde salonumuzda olmaları yeterlidir.Katılım yapacak arkadaşlarımıza bol şans diliyorum.
Read more : turnuvamız | Gösterim : 1136 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

GÜNEŞ YAĞMUR VE GÖKKUŞAĞI.....

Yağmuru izlerken bin bir türlü şey geçer aklımdan.Ama en çok düşündüğüm,her damlanın
yaşadığım anılar ve hissettiğim duygular olduğudur.Zeminse,benim hayatımdır.Her damla diğerinden farklı zaman ve yeri olan anılarımdır.

Bazen unutmak istediklerimi biriktiririm küçük göllerde.Ve bazıları öfkemi,acımı anlatır penceremin tahtasına düşerken çıkardığı tak,tak... sesleriyle.Ama en çok dindiğinde gökkuşağı çıkan yağmurları severim.Sanki biraz eksik kalır yağmur güneşsiz,gökkuşaksız.Anlamını yitirir.Hatırlatır bana en sevdiğim yağmurlar,gözyaşlarının ve her kötü anının arkasında renkli sürprizlerin ve huzurlu bir tebessümün beni beklediğini,gökkuşağı ve güneşle birleştiklerinde... ...
Read more : GÜNEŞ YAĞMUR VE GÖKKUŞAĞI..... | Gösterim : 994 | Cevaplar : 0 | Forum : Edebiyat

CENNET"E DAVET..

Rabbine, hoşnut edici ve hoşnut edilmiş olarak dön. Artık kullarımın arasına gir. Cennetime gir. (Fecr Suresi, 28, 29, 30)

Birçok insan Allah’ın sınırları içinde yaşamadığı, O’nun rızasını gözetmediği halde "iyi bir insan" olduğunu, kimsenin kötülüğünü istemediğini ve kötülük yapmadığını, bu nedenle de cennete gireceğini düşünür. Bunlar kuşkusuz güzel ahlak özellikleri ancak Kur’an’daki gerçek iyilik kavramı yalnızca bu özelliklerle sınırlı değil. İyilik, zaman zaman ya da kişi istediğinde yapılan bir eylem değil, bir ibadet. Ve bu ...
Read more : CENNET"E DAVET.. | Gösterim : 951 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Bana seviyorum deme

Resim

Resim

BANA SEVİYORUM DEME

yokluğunu daha iyi anladım
günlük hayatta
seninle
oturup dertleşmek istedim
seni hiç bulamadım
hiçbir zaman yanımda
bana seviyorum deme
olur mu

neredeydin
başka bir kolda
gözlerine özlemle
bakmayan
bir sevgilinin sahte
sıcağında
bana seviyorum deme
olur mu

sevinçlerimi gülüşlerimi
paylaşmak istedim
yapayalnız başımı
koyduğum
yastığımı da
ama sen hep başkasına
süslendin
ve başkasına çektin
rastığını da
bana seviyorum deme
olur mu

Şiir Alıntı
Sunum Dilay
Read more : Bana seviyorum deme | Gösterim : 1904 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4