Sistem saati: Cum Kas 07, 2025 4:58 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

EVET SEVGİLİ...

O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
Arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.

Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile,
En güzel yerde başlatılsaydı eğer.

Utanılacak bir şey değildir ağlamak,
Yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer

Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık,
Çalınan birinin kalbiyse eğer.

Korkulacak bir yanı yoktur aşkların,
İnsan bütün derilerden soyunabilseydi eğer.

O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses,
Hiçbir zaman duyulmasaydı eğer.

Daha çabuk unuturdu belki su ...
Read more : EVET SEVGİLİ... | Gösterim : 2584 | Cevaplar : 2 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

DÜŞÜNSENİZE BİR...

Düşünsenize bir:
Hastalık olmasaydı sıhhatin, ölüm olmasaydı hayatın, yaşlılık olmasaydı gençliğin,...
yokluk olmasaydı varlığın, kötü olmasaydı iyinin, küfür olmasaydı imanın,
cehennem olmasaydı cennetin, karanlık olmasaydı aydınlığın, çirkin olmasaydı güzelin kıymeti bilinir miydi?

Hayat yolu dümdüz ve pürüzsüz olsaydı, yürümek bu kadar cazip olur muydu?
Her şey birbirinin aynısı olsaydı,
öğrenmenin temel taşı olan merak tahrik olur muydu?
Tüm insanlar aynı planyadan çıkmış gibi birbirinin tıpkısı olsaydı,
tanımak için küçük parmağımızı oynatmaya gerek kalır mıydı?

Eğer ...
Read more : DÜŞÜNSENİZE BİR... | Gösterim : 1220 | Cevaplar : 1 | Forum : Dualarımız

Güzel Sözler, Mevlana,

Hayata bel bağlama, rüya gibi geçer;
boş saadete güvenme, kuş gibi uçar...

Bütün acılara dayanılır,
yeterki ekmeğin olsun.

Mevlanaya sormuşlar "sevgili" nasıl olmalı diye...

Sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli
Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı
DAYANILMAZ OLDUĞUN ZAMANLARDA BİLE SANA DAYANMALI!!.....
Read more : Güzel Sözler, Mevlana, | Gösterim : 1775 | Cevaplar : 2 | Forum : Dini Konular

Neşe Karaböcek, Elbet birgün buluşacağız

ResimResim

Resim

Resim

Resim
ResimResim

Elbet bir gün buluşacağız
Bu böyle yarım kalmayacak

ResimResim

Resim
ResimResim

İkimizin de saçları ak
Öyle durup bakışacağız
ResimResim

Resim

ResimResim

Belki bir deniz kenarında
El ele maziyi konuşacağız

ResimResim

Resim

ResimResim
Benim içimde yanan ateş var
Sevgilim ne zaman buluşacağız
Benim içimde yanar ateş var
Sevgilim ne zaman kavuşacağız

ResimResim

Resim

Sevgilim ne zaman buluşacağız
Sevgilim ne zaman kavuşacağız

ResimResim

Resim

Resim

Resim

ResimResimResimResim
Read more : Neşe Karaböcek, Elbet birgün buluşacağız | Gösterim : 6377 | Cevaplar : 7 | Forum : Müzik Klipler

Halil sezai , param parça

ResimParam parçaResim

Resim
ResimResim

Ölü aşk diyarlarına

beni sen attında

İçim param parça

Viraneyim

yalan oldum...

Sesin yankı olur

boğar her adımda

İçim param parça

Viraneyim

duman oldum

Haykırsam Ellerimi

açsam yalnız sana

Ağlasam çocuk gibi

Eskileri anlatsam

Derviş gibi

abdal gibi tapar gibi..

Paramparça..

Haykırsam çocuk gibi

Halil sezai paracıklıoğlu

paramparça
Read more : Halil sezai , param parça | Gösterim : 6235 | Cevaplar : 4 | Forum : Şarkı Sözleri

DUA ETTİNİZ Mİ HİÇ ?

Bu yazıda Bakara Suresi 186. ayetten hareketle hem Allah’a dua etmenin öneminden bahsetmek istiyorum hem de bu ayetten çıkarılabilecek diğer sonuçlara değinmek istiyorum.
2 – Bakara Suresi –
186. Kullarım sana benden sorarlarsa ben Karîb’im, gerçekten çok yakınım. Dua edenin çağrısına, bana çağırıp yakardığı anda cevap veririm. Hadi onlar da bana karşılık versinler, bana inansınlar ki doğru ve iyiyi bulabilsinler.
Ayette Allah bizlere dua etmenin önemini vurguluyor. Kullara dua etmelerinin önemi vurgulanırken Allah’ın bir takım ...
Read more : DUA ETTİNİZ Mİ HİÇ ? | Gösterim : 1255 | Cevaplar : 1 | Forum : Dualarımız

DUY ARTIKKKKK........

(*) ”İçerim ben yok zararım kimseye, kalbim temiz sarhoşken de geçerim” mi diyordun??
”Sana içkiyi ve kumarı sorarlar. De ki: “Onlarda hem büyük günah, hem insanlar için (bazı) yararlar vardır. Ama günahları yararlarından daha büyüktür.” Ve sana neyi infak edeceklerini sorarlar. De ki: “İhtiyaçtan artakalanı.” Böylece Allah, size ayetlerini açıklar; umulur ki düşünürsünüz.”
(BAKARA SURESİ / 219)
”Ey iman edenler, içki, kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak şeytanın işlerinden olan pisliklerdir. Öyleyse bun(lar)dan kaçının; ...
Read more : DUY ARTIKKKKK........ | Gösterim : 796 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

VARMISIN RESET ATMAYA........

Resetlemek, bir bilişim terimi. Bilgisayarı ilk durumuna getirmek, sıfırlamak, yeniden başlatmak anlamında. İnsan da adeta bilgisayar gibi kendisini resetleyebilir. Samimi bir niyetle yeni bir sayfa açabilir, yeniden başlayabilir.

Bizler hata yapabilen varlıklarız. Hayat boyu sürekli hatalar yaparız. Hatta aynı hatalara düşer, aynı günahları tekrarlarız. Ancak Allah’tan saygı ile korkuyorsak ve O’nun sevgisini yitirmekten şiddetle kaçınıyorsak hata yaptığımızda huzursuzluk hissederiz. Yaşadığımız sıkıntı Allah’ın hoşnut olmayacağı bir davranış sergilemiş olma düşüncesinden kaynaklanır. Bunun çözümünün Allah’a sığınmak olduğunun ...
Read more : VARMISIN RESET ATMAYA........ | Gösterim : 495 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Nargile sigara kadar zararlı

Resim

Sigara ve Sağlık Ulusal Komitesi (SSUK), sigara dışındaki tüm tütün ürünlerinin de zararlı olduğuna dikkati çekerek, sadece sigaranın değil tüm tütün ürünlerinin bırakılması çağrısında bulundu.

SSUK'tan yapılan yazılı açıklamada, sigaranın zararları anlaşıldıkça tütün ürünlerinin kıyafet değiştirerek insanların karşısına çıktığı, buna bağlı olarak nargile kullanımının gençler arasında hızla yayıldığı kaydedildi.

SSUK'un, İstanbul Üniversitesi öğrencileri arasında yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, her iki öğrenciden birinin ayda bir kaç kez nargile kullandığı, tütün kullanmadığını söyleyen öğrencilerin de yüzde ...
Read more : Nargile sigara kadar zararlı | Gösterim : 6142 | Cevaplar : 9 | Forum : Sağlık Haberleri

Akıllı telefonlar PC'leri geçti

Resim

2011 yılında teknoloji dünyasının odak noktasında akıllı telefonlar ve tabletlerin bulunduğunu söylesek yanlış olmaz diye tahmin ediyoruz. Bu durum satış rakamlarına da yansımış gibi görünüyor.

2011 yılı, akıllı telefonların ilk defa bilgisayarlardan çok satmasına sahne olan yıl olarak tarihe geçti.

Bilgisayar ailesine masaüstü bilgisayarların, notebookların, netbookların ve belki de en önemlisi tabletlerin de dahil olduğu düşünülecek olursa akıllı telefonların 2011 yılında elde ettiği başarının boyutları bir kat daha artıyor.

Canalys'in açıkladığı rakamlara göre 2011 ...
Read more : Akıllı telefonlar PC'leri geçti | Gösterim : 4946 | Cevaplar : 0 | Forum : Cep Telefonu

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4