Sistem saati: Cmt Kas 08, 2025 3:14 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

DOĞRULUĞUN NETİCESİ....

Adamın birisi anlatır,Kabede ayağıma bir kese altın takıldı şeytanla imanım mücadele tutuştular.Sonunda imanım galip geldi ve kesesini arayan adamı bulup keseyi teslim ettim. O da bana 30 altın verdi dönerken bir kölenin bu paraya satıldığını görünce satın aldım meğer bu köle bir sultanın oğluymuş onu benden tanımadığım bir takım adamlar gelerek 50.000 altına satın aldılar.Bağdata gittim bir tanıdığım tüccar bir dostum vefat etti kızcağızı yetim kaldı gel bu kızı sana alalım dedi kabul ettim çeyiz ...
Read more : DOĞRULUĞUN NETİCESİ.... | Gösterim : 956 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Hikâyeler ve Şiirler

Ev Hanımlığı Diploması

Milli Eğitim Bakanlığı, “ev hanımlığı”nı da artık diplomalı hale getiriyor...Ev işleri işlerini yapacak elemanların yetiştirilmesi amacıyla Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü bünyesinde “Ev ve Aile Hizmetleri” bölümü açıldı. Buradan yetişen “ev hanımları” hem ev işlerini daha nitelikli ve bilimsel yapacak, hem ellerindeki belgelerle kolaylıkla iş bulabilecek, hem de istemeleri halinde üniversiteye gidebilecekler. Milli Eğitim Bakanlığı, her alanda diplomalı profesyonel elemanların yetiştirilmesi amacıyla yeni çalışmaları uygulamaya koymaya devam ediyor. Bakanlığın son uygulaması ise “ev hanımlığını” diplomalı ...
Read more : Ev Hanımlığı Diploması | Gösterim : 4582 | Cevaplar : 0 | Forum : Baylara Özel

Erkekleri seviyoruz çünkü...

Sizce biz kadınlar erkekleri neden seviyoruz? Cevabı bulmakta zorluk çekiyorsanız işte gerçekler!

Omuzları ergonomiktir.

Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler.

İltifat edip güzel ve akıllı hissetmemizi sağlarlar.

Peşimizden koşturup özgüvenimizi arttırırlar.

Tıraş olduklarında yanakları yumuşacık olur.

Hesabı ödemek için istekli olurlar, sık sık çiçek alırlar.

Her zaman için teknolojiden bizden daha iyi anlarlar.

Bir araya geldiklerinde ilgimizi çekmeyen konulardan konuşup bizi sıksalar bile, teknik servis olarak işimize yararlar.

Eve geç kalma ...
Read more : Erkekleri seviyoruz çünkü... | Gösterim : 2773 | Cevaplar : 5 | Forum : Baylara Özel

İşte kadın olmanın 25 avantajı

• Kel kalmıyorsunuz!
• 30'undan sonra tepenizdeki saçlar dökülmeye başlamıyor.

• Burun ve kulaklarınız kıllarla kaplanmıyor.

• Hem duygularınız var, hem de bunlar hakkında konuşabiliyorsunuz.

• Bira göbeğiniz olmaz!
• Ne kadar içerseniz için, kemerinizi asla bira göbeği örtmez.

• Doğuştan doğru hediyeyi verme yeteneğine sahipsiniz.

• Meşrubat kolilerini 6. kata kadar kendiniz taşımak zorunda değilsiniz.

• Sinemada ağlayabilirsiniz!
• Sinemada gözyaşlarına boğuldunuz diye utanmanıza gerek yok.

• İstatistiklere göre kocanızdan 7 yıl daha uzun ...
Read more : İşte kadın olmanın 25 avantajı | Gösterim : 5469 | Cevaplar : 0 | Forum : Baylara Özel

Kadının gözünden erkekler

Kadınların erkekler hangi gözle gördüklerini ve haklarında ne düşündüklerini biliyor musunuz?

Bütün erkekler birbirine benzer" lafında doğruluk payı büyük galiba... Kadınların erkekler hakkında gözlemlerini derleyen Rita Rudner (ABD) şu noktaları sıralıyor:

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur.

Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.

Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur.

En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir.

Erkeklere iş yaptırmak ...
Read more : Kadının gözünden erkekler | Gösterim : 4334 | Cevaplar : 0 | Forum : Baylara Özel

Aşkın 50 işareti

1- "Seni seviyorum" demeye doymuyorsanız.
2- En bakımsız halinizi bile görmesine aldırmıyorsanız.
3- En bakımsız halinize bile bayılıyorsa.
4- En sarhoş olduğu zamanlarda bile, asla size eski sevgilisinin adıyla hitap etmiyorsa.
5- Eski sevgilinizi gördüğünüzde içiniz kıpır kıpır olmuyorsa.
6- İş seyahatine çıktığında ondan haber alamadığınızda, sinirlenmek yerine, başına birşey gelmesinden endişe ediyorsanız.
7- Gazetenin 3. sayfasını okurken gördüğünüz kötü haberler sizi çok etkiliyorsa ve "ya o da böyle bir kaza geçirirse" diye düşünüp telaşa ...
Read more : Aşkın 50 işareti | Gösterim : 4144 | Cevaplar : 0 | Forum : Baylara Özel

GÜNÜMÜZDE MEDYANIN GÜCÜ....

Medyanın toplum üzerindeki etkisinin ne kadar büyük olduğunu hepimiz biliyoruz. Hergün gazete, televizyon ve internet aracılığıyla, istenilen bilgi, haber, yorumlar insanlara ‘istenildiği’ gibi verilmekte ve beyinler çok ince ayarlarla kontrol altına alınmaktadır.
Medyanın bu kadar güçlü olmadığı dönemleri hatırlayalım… Toplumda sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma çok daha fazlaydı. Komşuluk ilişkileri, yıllarca süren okul arkadaşlıkları ve herşeyden önemlisi güçlü yapıya sahip aile bağları… Huzurun ve güven duygusunun henüz yitirilmediği o dönemlerde insanlar çok daha mutluydu. Çıkar ilişkileri ...
Read more : GÜNÜMÜZDE MEDYANIN GÜCÜ.... | Gösterim : 1479 | Cevaplar : 1 | Forum : Sertbest Kürsü

Cennet Tüm Annelerin Ayağının Altında mı?

Türk toplumunda aile çok önemli, korunması gerekli bir değerdir. Ancak pek çok toplumda olduğu gibi bizim toplumumuzda da çarpık ahlak yapısına sahip olan ve kendi ile beraber çocuklarını da bu gayri ahlaki yaşantıya sürükleyen aileler çoktur. Elbette çocukları, sırf anne babaları olduğu için, İslam’i ölçülerde yaşamayan ailelerine itaat etmek zorunda değildir.
Cezaevleri adam öldürmüş, ****** ya da fuhuş yapmış anne ve babalarla doludur. Kimse bu kişilerin evlatlarının, sırf ailesi olduğu için anne ve babaları ile ...
Read more : Cennet Tüm Annelerin Ayağının Altında mı? | Gösterim : 841 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

varlık

yokluğumuzun farkında olmayanın varlığından haberdar olmayızz muhtar :)
Read more : varlık | Gösterim : 799 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

DÜNDEN BUGÜNE...

Fatih Sultan Mehmet Istanbul'u fetheder.Fetihten sonra Istanbul'un manevi birisi olan Ebul Vefa hazretlerini ziyaret gitmek ister.Yanına arkadaşlarını alır ve Ebul Vefa Hazretlerinin ev ve dergahının bulunduğu semte gelir.Ebul Vefa'nın evinin önüne gelen Fatih,içeri girmek için kapıların açılmasını bekler,fakat hiç beklenmeyen birşey olur Ebul Vefa'nın evinin kapıları kapanır.Fatih ve ve etrafındakiler,avludaki talebeler hayretler içindedirler.Açılması gereken kapı kapanır.Birşey anlayamazlar.Koca Fatih'e kapılar kapanırmı?Cihanı titreten Fatih,Ebul Vefa'nın kapısında sessizce beklemektedir.Lakin bir anlamda verememektedir.Dışarda Fatih,içerde Ebul Vefa düşünceler içindedirler.Dıişarda Fatih,içerde ...
Read more : DÜNDEN BUGÜNE... | Gösterim : 1008 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4