Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 5:47 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Bugün pazar ve ben seni çok özledim...

Bugün pazar ve ben seni çok özledim

Yağmur da var çok sevdiğim rüzgar da
Bugün pazar daha uyanmadı komşular
Gazetelerini açıp bakmadılar daha
...

Read more : Bugün pazar ve ben seni çok özledim... | Gösterim : 983 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Buhari Ve Müslim Çökerse İslam Çöker Diyen Zihniyete....

Değerli din kardeşlerim. Üzülerek söylemeliyim ki, günümüz İslam inancı, Kur’an dan sapmışlığın zirvesinde yaşanmaya, büyük bir hızla devam ediyor. Bir din kardeşiniz olarak bana düşen, sizleri yalnız Kur’an ile uyarmaktır. Lütfen kendimize gelelim, emin olamayacağımız sözlerin, bilgilerin, kişilerin ardından değil, Allah ın ipine sarılarak inancımızı yaşayalım.

Sizlere yaşadığımız İslam ın acıklı halini anlatan, güzel ve dikkat çekici bir örnek vermek istiyorum. İnternette dini anlattığını söyleyen bir kişinin, ...

Read more : Buhari Ve Müslim Çökerse İslam Çöker Diyen Zihniyete.... | Gösterim : 773 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

hata

101 oyun salonuna java ve adobe flaşh player proğramını güncellediğim halde giremiyorum .Lütfen yardım

Read more : hata | Gösterim : 1603 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Okey

**SUSMAK**

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, yazı ve açık hava

Read more : **SUSMAK** | Gösterim : 494 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kar deyip geçmeyin !

Kar deyip geçmeyin

Kar insanlara neleri düşündürüyor:

Kar, ilahî rahmet elinin yerin yüzüne sürdüğü bir krem gibi; yeri nemlendiriyor, çatlaklarını tamir ediyor, canlandırıyor. İnsana nimeti hatırlatıyor. (Şükür)
Kar, Settar ...

Read more : Kar deyip geçmeyin ! | Gösterim : 902 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

** İMZAN VAR BABA...! **

Akciger kanseri Lusiano Perez hasta yataginda mimar oglu Jose'ye kısık bir sesle "oglum cok az ömrüm kaldi ve sizin icin hicbirsey yapamadim sizlere hicbir iz birakamadim,cok uzgunum beni affedin" diyerek aglar...Jose ise uzulme baba benim okumam icin arabani sattin yillarca yuruyerek işe ...

Read more : ** İMZAN VAR BABA...! ** | Gösterim : 879 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hey aşk hoş geldin...

Hey Aşk

Ne zaman,
Nerede,
Nasıl geleceği belli değildir,
Ne baharın,
Ne ölümün,
...

Read more : Hey aşk hoş geldin... | Gösterim : 1159 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

**BİR NUMARA BÜYÜK OLSUN**

Bir ömür anlatılan ve her anlatıldığında insanın içini ısıtan anıdır bazen bir numara büyük ayakkabı almak...!

...

Read more : **BİR NUMARA BÜYÜK OLSUN** | Gösterim : 880 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Laik Hukuk Sistemi Kur'an a Ters Düşer mi?

Bu yazımda sizleri, düşünmeye davet etmek istediğim konu, laik hukuk anlayışı, Kur’an ın öğretisine, emirlerine ters düşer mi? Ne yazık ki bugün bazı kişiler, laik devlet anlayışına, bu toplumu düşman yapabilmek adına, büyük uğraşlar veriyor.

Gelelim Kur’an ın emrettiği, ama hangi inançta olursa olsun değişmeyen, herkesin kabul ettiği, ayrım yapılmayan Kur’an ın evrensel ve bilimsel genel emirlerine, önerilerine. 1-Her insan özgürce inancını yaşar, dinde zorlama yoktur. Dinde ...

Read more : Laik Hukuk Sistemi Kur'an a Ters Düşer mi? | Gösterim : 784 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4