Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 8:13 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Nerden Bileceksinki

Nerden bileceksinki acınası suskunluğumda

Azraille ecel pazarlığı yaptığımı!

Duvarlar dile gelip konuştuğunda

Suskunluğum kelimesiz cümlelerde vücut bulacak

Ve işte o zaman

Çiçeksiz bahçelere yağacak gözlerimin yaşı destursuz...

Işıkları söndürülmüş bir hayatın son demini içine ...

Read more : Nerden Bileceksinki | Gösterim : 1213 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Susmak gerekiyormuş bazen...

Sus

Susmak gerekiyormuş bazen
Diline kilit yüreğine mühür vurmak
Sadece büyünün devam etmesi için
Belki de kalp kırmamak için
...

Read more : Susmak gerekiyormuş bazen... | Gösterim : 861 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Allah ın Sünneti İle Elçisinin Sünneti Farklı Mıdır?

İslam inancında çok bahsedilen ve hatta örnek almamız gerektiği konusunda, birçok hadislerin olduğu bir konu vardır. Peygamberimizin sünneti. Önce sünnet kelime olarak ne anlama geliyor onu doğru anlayalım ki, doğru bilgilere ulaşabilelim. Daha sonrada üzerinde düşünebilelim.

Sünnet kelime anlamı olarak, YOL, GİDİŞ, PRENSİP, KANUN DEMEKTİR. İslam toplumları arasında bu kelime, Peygamberimizin örnek davranışlarına verilen isim olduğu gibi, bir başka tarifte de şöyle anlatılır.

...

Read more : Allah ın Sünneti İle Elçisinin Sünneti Farklı Mıdır? | Gösterim : 680 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Şehitler Ölmez

Bir can ne ki MİLYONLARCA can feda bu cennet vatana
Minnetin hiç bitmesin bu vatanı sana emanet eden atana
Borcumuz çoktur bu vatan için kefensiz yatanlara
İşte bunun için diyoruzki
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
....

Read more : Şehitler Ölmez | Gösterim : 914 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Tekrar

Değerli lobi yöneticisi Lobiniz de bulunan almanya da yaşayan Ada için sizden bi isteğim olacak. Lütfen bana yardımcı olun.
Ada yla biz 1 aya yakın konuştuk ve değer verdik gönül dostluğu kurduk. Ben Ada nın istemeden kalbini kırdım kendimi affetirmem lazım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Lütfen rica ediyorum. Adanın bashsettiği Ereğili nin belasını sardı başıma deyip istek gönderdiği kişi Benim Hasan Fehmi BIYIK. Lütfen sizden haber bekliyorum teşekkür eder saygılar sunarım

Read more : Tekrar | Gösterim : 653 | Cevaplar : 0 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

özür ve af dilemem gerek

Lütfen bu sanal alemden pek anlamadığım için tekrar yazırum Benim Ada dan özür dileyip kendmi affettirmem lazım yardımcı olun

Read more : özür ve af dilemem gerek | Gösterim : 732 | Cevaplar : 1 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

özür ve af dilemem gerek

Değerli lobi yöneticisi Lobiniz de bulunan almanya da yaşayan Ada için sizden bi isteğim olacak. Lütfen bana yardımcı olun.
Ada yla biz 1 aya yakın konuştuk ve değer verdik gönül dostluğu kurduk. Ben Ada nın istemeden kalbini kırdım kendimi affetirmem lazım bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Lütfen rica ediyorum. Adanın bashsettiği Ereğili nin belasını sardı başıma deyip istek gönderdiği kişi Benim Hasan Fehmi BIYIK. Lütfen sizden haber bekliyorum teşekkür eder saygılar sunarım

Read more : özür ve af dilemem gerek | Gösterim : 715 | Cevaplar : 0 | Forum : Dostlar Mekanı Loisi

BiRLiK BERABERLiK ZAMANI...!!!

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin..
Kahraman Mehmetçiğin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin, fedakar güvenlik güçlerimizin Polislerimizin verdiği mücadeleye destek olmak herkesin boynunun borcudur.  
Bu ülkenin bölünmesine parçalanmasına asla müsaade etmeyeceğiz.
Arkalarına aldıkları dış güçlerle  bölücülerin giriştikleri kanlı kalleş saldırılarla ülkemizi bölmeleri asla mümkün değildir..
Arkalarındaki iç ve dış destekler ne ...

Read more : BiRLiK BERABERLiK ZAMANI...!!! | Gösterim : 2871 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Onlar ümidin düşmanıdır ...

Onlar ümidin düşmanıdır 

Onlar ümidin düşmanıdır sevgilim
Akarsuyun
Meyve çağında ağacın
Serpilip gelişen hayatın düşmanı.
...

Read more : Onlar ümidin düşmanıdır ... | Gösterim : 1138 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hayırlı Kandiller..

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Ya Rabbi,
Rükuda bükülen beller hürmetine
Zikrinle dönen diller hürmetine
Secdeye kapanan başlar hürmetine
...

Read more : Hayırlı Kandiller.. | Gösterim : 1131 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4