Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 10:38 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Çay deyip geçme !

Her çayın demi ve tadı aynı değildir

Çay diyip geçme ! 
Her çay, aynı demde, aynı tat da, aynı kıvamda olmaz . . .!
Kederliysen eğer ; şekerle doldursanda bardağını, tatlanmaz ...

Read more : Çay deyip geçme ! | Gösterim : 1412 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Habersiz geleceksin bir gün biliyorum...

Habersiz geleceksin bir gün biliyorum

Kapımı çalmadan gireceksin içeri. 
Elimde işim,ocakta aşım,gözümde yaşıma bakmadan geleceksin. 
Ne haber vereceksin,ne davet edilmeyi bekleyeceksin…
Dünya halen ...

Read more : Habersiz geleceksin bir gün biliyorum... | Gösterim : 898 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Atamızı Anıyoruz...Arıyoruz...

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma

57 yıllık yaşama 
11 savaş
24 madalya
7 nişan
...

Read more : Atamızı Anıyoruz...Arıyoruz... | Gösterim : 1314 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Atam seni Unutmadık..

10 kasım şiirleri ile ilgili görsel sonucu

Read more : Atam seni Unutmadık.. | Gösterim : 1823 | Cevaplar : 2 | Forum : Tarih

Yaptıklarımızın Hesabını Vermeye Hazırlıklı Mısınız.

Oku diye başlayan Allah ın tebliğini alan bizler, acaba Kur’an ı okuyup okumadığımızı sorduğunda, Allah a huzuru mahşerde ne cevap vereceğiz. Okuyamadık Rabbimiz, bizim dilimizden değildi mi diyeceğiz, yoksa bizim yerimize okudular ve bize anlattılar diyerek, işin içinden sıyrılmayı mı hesaplıyoruz.

Kur’an ın ipine sarılın, emin olmadığınız bilginin ardına düşmeyin diye uyarmıştım sizleri, öğüdümü tuttunuz mu diye Allah sorduğunda, sizce cevap verecek yüzümüz olacak mı? Yoksa Rabbimiz ...

Read more : Yaptıklarımızın Hesabını Vermeye Hazırlıklı Mısınız. | Gösterim : 693 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

EMEK

Hindistan’da renklerin ustası anlamına gelen Ranga Guru adı verilen çok ünlü bir ressam varmış.

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış, son resmini yaparak Ranga Guru’ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş. Rangu Guru ise;

– ...

Read more : EMEK | Gösterim : 1273 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Çok...

Çok

Çok dost olmasan, 
Çok olmazdı düşmanların da.

Çok galip gelmek istemesen, 
Kimbilir böyle çok yenilmeyecektin.

...

Read more : Çok... | Gösterim : 999 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Boş ver be yaşı başı..!

Boş ver be yaşı başı

''Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver
Şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan,
Sarı bir kaşkol atabiliyor musun boynuna,
...

Read more : Boş ver be yaşı başı..! | Gösterim : 933 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

29 EKiM CUMHURiYET BAYRAMIMIZ

Cumhuriyet Türk tarihinde kazanılmış belki de en büyük edinimdir. Cumhuriyet binlerce yıllık Türk tarihinde görülmemiş bir olgu bir hareket bir devrimdir. Bu sebeple çok değerli ve öncelikli korunması gereken hazinemizdir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde kazanmış oldukları Kurtuluş Savaşı sonrası hiç vakit kaybetmeden ilan ettikleri Cumhuriyet sayesinde şu anda yaşadığımız Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılarak bağnazlıktan uzak ...

Read more : 29 EKiM CUMHURiYET BAYRAMIMIZ | Gösterim : 1619 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

logın aldım dun hala onaylanmamıs okadar zormu yaff onay:(

Crycokmu zor onaylamak dün aksamdan berı beklıyom yaff

Read more : logın aldım dun hala onaylanmamıs okadar zormu yaff onay:( | Gösterim : 1816 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4