Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 12:45 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...!!!

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Kurban Bayramınız mübarek olsun

Read more : Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...!!! | Gösterim : 898 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

ÇOK DAHA GÜZEL'dir :)

Bir yaşında olmak NE GÜZEL!

Evin içinde pıtır,pıtır yürürsün.
Düşersin, kalkarsın, yine düşersin, hiç bıkmadan denersin.
Kendi başına yürüdüğün için çok mutlusundur ve seni izleyenlerde mutludur..

Sevinç çığlıkları atarak yanından geçersin anne babanın.
Canın isterse durup sarılır, kendini sevdirirsin.

Mutlu olmak için büyük olaylar olmasına gerek yok. Kendi başardıkların mutlu etmeye yetiyor.

Bir yaşında olmak NE GÜZEL!

Keşke hep böyle kalsak!
Ama zaman geçtikçe, büyüdükçe, mutlu olmak için gerekli ...

Read more : ÇOK DAHA GÜZEL'dir :) | Gösterim : 1210 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

BU KAVGANIZIN ANLAMI NE

Dünyanın bütün renkleri bir gün bir araya toplanmışlar ve hangi rengin en önemli en özel olduğunu tartışmaya başlamışlar:

Yeşil demiş ki: “Elbette en önemli renk benim..ben hayatin ve umudun
rengiyim.. çimenler, ağaçlar, yapraklar için seçilmişim.. Şöyle bir yeryüzüne bakin, her taraf benim rengimle kaplı...”

Mavi hemen atılmış: “Sen sadece yeryüzünün rengisin. Ya ben? Ben hem gökyüzünün hem denizin rengiyim. Gökyüzünün mavisi insanlara huzur verir ve huzur olmadan siz hiçbir ise yaramazsınız”

Sarı ...

Read more : BU KAVGANIZIN ANLAMI NE | Gösterim : 1055 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Kurban Kesme Konusu Ve Kur'an ın Emri.

Kurban kesme konusunu araştırdığınızda, tüm inançlarda farklı şekillerde var olduğunu görürüz. Hatta insanlığın yaradılışıyla var olan bir gerçektir. Kurban kelimesinin anlamı, YAKLAŞMAK, ALLAH’A YAKINLAŞMAYA VESİLE OLAN ŞEY anlamına gelir. Bunun Kur’an da birçok yolu olduğu gibi, bir tanesi de Allah ın rızasını kazanmak için kurban kesmektir. Örneğin zekât vermek, hayır ve hasenatta bulunmak, oruç tutmak, köle azat etmek de Allah a yaklaşmalıklar arasındadır.

Gelelim Kur’an da bahsedilen, ...

Read more : Kurban Kesme Konusu Ve Kur'an ın Emri. | Gösterim : 1076 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

YaQuZa'ca

Vefakar , Cefakar Aziz Vatanımız TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN yeterince derdi yokmuş, sırtında yeterince kalleş hanceri yokmuş gibi,15 Temmuz 2016 akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan illegal çete mensubu terörist hainlerin (FETÖ) girişimleri neticesinde bir darbe hayata geçirilmeye ...

Read more : YaQuZa'ca | Gösterim : 1357 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

TüRKiYE CUMHURiYETiM...!!!

Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen hainlere fırsat vermesin..
Kahraman Mehmetçiğin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin, fedakar güvenlik güçlerimizin verdiği mücadeleye destek olmak herkesin boynunun borcudur.  
Bu ülkenin bölünmesine parçalanmasına asla müsaade etmeyeceğiz.
Arkalarına aldıkları dış güçlerle  bölücülerin giriştikleri kanlı kalleş saldırılarla ülkemizi bölmeleri asla mümkün değildir..
Arkalarındaki iç ve dış destekler ne kadar ...

Read more : TüRKiYE CUMHURiYETiM...!!! | Gösterim : 1654 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Söz Bakımından, Allah dan daha Doğru Kim Vardır?

İslam toplumları olarak, Kur’an dan çok uzak inancımızı yaşadığımız içindir ki, bizleri Allah ile aldatanların tuzağından, ne yazık ki kurtulamıyoruz. Bu gidişle de, kurtulacağımızı zannetmiyorum. Çünkü Allah ın bizlere verdiği derslerin, uyarıların farkında bile değiliz. 

Bizler İslam ı yaşarken, mutlaka birilerine tabi olmamız ve onun ardı sıra gitmemizin gerektiğine inanmaya devam edersek, başımıza gelen hataların, acıların çok daha büyükleri ile karşılaşmamız kaçınılmaz olacaktır. Ülkemizin ...

Read more : Söz Bakımından, Allah dan daha Doğru Kim Vardır? | Gösterim : 673 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Ben Karşılık için Sevmedim ki ...

BEN KARŞILIK İÇİN SEVMEDİM Kİ

Dün Gece , 
El Ayak Çekilince , 
Kurdum Mahkemeyi,
Yargıladım Yüreğimi...!
...

Read more : Ben Karşılık için Sevmedim ki ... | Gösterim : 1822 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

''Dalgalar ne mi anlatır?

Her zaman anlatmazlar aslında...
Dinlerler çoğu zaman. 
Duyduğunuz ses, ” yalnız değilsin, seni dinliyorumdur ” ...

Read more : ''Dalgalar ne mi anlatır? | Gösterim : 1292 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Ülke olarak 15 Temmuzda, çok üzücü ve de bizlerin ders alması gereken bir olay yaşadık. Toplumu din maskesiyle aldatan, batıl inançlarımızdan yararlanarak, kendisini dini lider ilan edip, din adına toplumu yönetmeye kalkan bu zalim kişinin gerçek yüzünü, çok şükür Rabbimiz bizlere gösterdi.

Bir insanın gerçek yüzünü görebilmek için, topluma zalimce davranması, binlerce yuvaya acı ve keder vermesi mi gerekirdi? ACABA BU ŞAHSIN GERÇEK YÜZÜNÜ ÇOK ÖNCESİNDEN GÖRENLERİN, ...

Read more : Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle. | Gösterim : 587 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4