Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 4:24 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ANNELER GUNU KUTLAMASI

___ LaughingTÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNLaughing____

Read more : ANNELER GUNU KUTLAMASI | Gösterim : 1413 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Hep bir gokyuzu parcası...

Hep

Read more : Hep bir gokyuzu parcası... | Gösterim : 1102 | Cevaplar : 0 | Forum : Anlamlı Sözler

Hayırlı Kandıller....

Bu mübarek gecenin ülkemize, İslam âlemi ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimden dilerim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun…

Read more : Hayırlı Kandıller.... | Gösterim : 1511 | Cevaplar : 3 | Forum : Dualarımız

Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun.Dua Zamanı...

HAYIRLI KANDİLLER

Huzursuz musun, tat almakta zorlanmakta mısın ?
Bir zamanlar, en çok zevk aldığın şeyler boş mu gelir oldu ?
Aynı boşluk bakışlarında mı var ?
...

Read more : Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun.Dua Zamanı... | Gösterim : 2046 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Mücadele....

Read more : Mücadele.... | Gösterim : 1064 | Cevaplar : 0 | Forum : Anlamlı Sözler

Kur'an da Selamlaşma Konusu.

Kur’an da selamlaşma konusu, birçok ayette geçer. Kur’an ın önemsediği ve toplum içinde insanların bir birine karşı, adeta güzel dileklerde bulunduğu, sosyalleşmenin ve dostluğun ilk hareketidir. Bakın bu konuda Allah bizlere nasıl tavsiyede bulunuyor.

Nisa 86: Bir selam ile selamlandığınız zaman, SİZ DE ONDAN DAHA GÜZELİ İLE SELAMLAYIN yahut aynı ile karşılık verin. Şüphesiz Allah, her şeyin hesabını arayandır. (Diyanet vakfı meali)

Dikkat ...

Read more : Kur'an da Selamlaşma Konusu. | Gösterim : 673 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

VE ALLAH KADINI YARATTI...

VE ALLAH KADINI YARATTI

Altıncı gün dolmak üzereydi
Ve Allah hala kadını yaratıyordu.
Bir melek çıkageldi.
Allah'a;
- Ötekini, erkeği çok daha çabuk yaratmıştın, buna niye bunca zaman ayırıyorsun?
diye sordu.
Allah yanıt verdi:
- Çünkü buna çok değerli, çok farklı özellikler katıyorum.
dedi.
- Örneğin yüzlerce ...

Read more : VE ALLAH KADINI YARATTI... | Gösterim : 1898 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Merhaba Çocuk...

Merhaba Çocuk

Merhaba çocuk aç gözlerinde ölümümü bekliyorsun 
Merhaba çocuk...... panzerler mi alacak canını 
Merhaba çocuk kirteliyorlar mı bedenini iğrençliklerle 
Merhaba çocuk gece ...

Read more : Merhaba Çocuk... | Gösterim : 1134 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hayat İŞte....

Hayat işte. 
Hayat öyle bir şeydir ki, bazen tek bir cümleyi tüm edebiyata tercih edersiniz. 
Hayat öyle tuhaftır ki, bazen tek bir kişiyi tüm insanlığa tercih edersiniz.

Read more : Hayat İŞte.... | Gösterim : 1270 | Cevaplar : 1 | Forum : Anlamlı Sözler

Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim....

Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim
Ben koynunda yüz sene bin sene durabilirim
Ben Leyla'yı Mecnun'u
Ferhat'ı Aslı'yı Kerem'i bilmem ama
Bağdat'ı iki gözüm kapalı bulabilirim

...

Read more : Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim.... | Gösterim : 1690 | Cevaplar : 2 | Forum : Anlamlı Sözler

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4