Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 7:01 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Çanakkale Geçilmez

Read more : Çanakkale Geçilmez | Gösterim : 2120 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

18 Mart Çanakkale Zaferi...

Read more : 18 Mart Çanakkale Zaferi... | Gösterim : 2186 | Cevaplar : 2 | Forum : Tarih

Bir şey yap güzel olsun.. Çok mu zor ?

Bir şey yap güzel olsun.. Çok mu zor ?
O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor ?
Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz. 
Beceremez misin ?
...

Read more : Bir şey yap güzel olsun.. Çok mu zor ? | Gösterim : 1004 | Cevaplar : 0 | Forum : Anlamlı Sözler

Mucıze

Read more : Mucıze | Gösterim : 1025 | Cevaplar : 0 | Forum : Şiirleriniz

Ve ben hiç korkmadım şarabın gazabından!

Aşk seninle geldi,
Ve ardından acıda...
İlk şarabı gözlerinden içtim,
İkincisini ellerinden.
Dudaklarından içtiğim son şarabın tadı
Hiç gitmedi ...

Read more : Ve ben hiç korkmadım şarabın gazabından! | Gösterim : 969 | Cevaplar : 0 | Forum : Şiirleriniz

Root Explorer v4.0 (Full Android Uygulama)

Root Explorer bir dosya yöneticisi programıdır. Programda özellikler birden fazla sekme içerir. Aynı zamanda program ile birlikte rar arşivleme işlemi, çıkartma işlemi, dosya ayıklamakta mümkündür.

Turbobit

Read more : Root Explorer v4.0 (Full Android Uygulama) | Gösterim : 1355 | Cevaplar : 0 | Forum : Cep Telefonu

Star Chart VR v1.3 (Full Android Uygulama)

En iyi Android Cihaz için akıllı telefon astronomi uygulaması. Şimdi cebinde sanal bir yıldız grafik olabilir. Bütün görünür evrene sanal bir pencerede görmek için Android cihazına bu uygulamayı yükleyin.

Turbobit

Read more : Star Chart VR v1.3 (Full Android Uygulama) | Gösterim : 835 | Cevaplar : 0 | Forum : Cep Telefonu

Java Runtime Environment 9.0 Build 109 - Katılımsız

Java Runtime Environment ya da kısa adıyla JRE ilk olarak Sun Microsystems tarafından 1995 yılında geliştirilen bir programlama dili ve yazılım platformudur. Bu yazılım geliştirilmesinin ardından o kadar çok uygulama ve yazılımda tercih edilmiştir ki günümüzde halen milyonlarca program ve hizmet çalışmak için Java Runtime Environment'e ihtiyaç duymaktadır ve hergün bu yazılımların arasına yenileri eklenmektedir. Java indirmek tamamen ücretsizdir.

...
Read more : Java Runtime Environment 9.0 Build 109 - Katılımsız | Gösterim : 878 | Cevaplar : 0 | Forum : Bilgisayar Programları

NETGATE Registry Cleaner 13.0.305.0 - Katılımsız

NETGATE Registry Cleaner, kayıt defteri girdilerini temizlemenizde büyük kolaylık sağlar. Bilgisayarınızda kullanılmayan kayıt defteri girdileri zamanla yük haline gelir, bu da bilgisayarınızın yavaş çalışmasına neden olur. NETGATE Registry Cleaner, bu gereksiz dosyaları silebilir, kayıt defterinizi yedekleyebilir ve geri yükleyebilir.

# Kurulum Tamamlandı Yazısını Görene Kadar Bekleyiniz.

Turbobit Download

Read more : NETGATE Registry Cleaner 13.0.305.0 - Katılımsız | Gösterim : 819 | Cevaplar : 0 | Forum : Bilgisayar Programları

NETGATE Spy Emergency 20.0.205.0 - Katılımsız

Spy Emergency hızlı tarama yapısı ve güvenli kaldırmasıyla diğer anti-casus yazılımlarından ayrılır. Spy Emergency'in tarafından taranılabilip silinen ögeler;

Casus yazılım(spyware)
Reklam yazılımı(adware)
Malware
Giriş Sayfasını Degistiriciler
Uzaktan Yönetim Araçları
Çeviriciler(dialer)
Basılan Klavye Düğmelerini Algılayan Yazılımları(Keylogger)
Trojanlar
Araç Çubukları
Veri Çalan Yazılımlar
ActiveX Birlesenleri

# Kurulum Tamamlandı Yazısını Görene Kadar Bekleyiniz.

Turbobit Download

Read more : NETGATE Spy Emergency 20.0.205.0 - Katılımsız | Gösterim : 812 | Cevaplar : 0 | Forum : Bilgisayar Programları

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4