Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 11:27 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Dünya Emekçi Kadınlar Günü...

8 Mart'a Girmişken Bilin İstedim Dünya Kadınlar Günü DEĞİL, Dünya Emekçi Kadınlar Günü !!
Hani Öyle Eril Eril Konuşmayın Diye ..
Neden 8 Mart Dünya Emekçiler Kadın Günü :
8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde Cotton tekstil fabrikasında 40.000 dokuma işçisi 16 saatlik iş gününün 10 saate indirilmesi ve ...

Read more : Dünya Emekçi Kadınlar Günü... | Gösterim : 2190 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Nahl 43 ve Nisa 59. Ayetleri Nasıl Anlamalıyız.

Bu yazımda sizleri, düşünmeye davet etmek istediğim, Nahl suresi 43. ve Nisa 59. ayetler olacaktır. Dini nefislerinde şekillendirenler, batıl inançlarına kanıt arayanlar, bu ayetlerde geçen bir cümleye, kelimeye ayette bahsedilmeyen, Kur’an ın asla onaylamayacağı farklı anlamlar vererek, batıl inançlarına delil yapma çabası içine girmişlerdir. Önce ilk ayeti, farklı meallerden yazalım ki doğru anlayabilelim.

Nahl 43: Senden önce de ancak, kendilerine vahyettiğimiz birtakım erkekleri peygamber olarak gönderdik. EĞER ...

Read more : Nahl 43 ve Nisa 59. Ayetleri Nasıl Anlamalıyız. | Gösterim : 580 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Kadınlar olmasaydı ne olurdu biliyormusun bayım?

Kadınlar olmasaydı ne olurdu biliyor musun bayım?

Kadınlar olmasaydı ne olurdu biliyor musun bayım?
Kalbini deli deli çarptıran 'aşk' olmazdı, için için seni kemiren kıskançlık olmazdı, bedenini titreten doyuran şehvet olmazdı, anne elindeki şefkat olmazdı..
...

Read more : Kadınlar olmasaydı ne olurdu biliyormusun bayım? | Gösterim : 1018 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

İyi bak Çocuk !

İyi Bak

"Bir çok kimseler vardır ki, sözleri gâyet güzel olup ağızlarından çıkan o ibret verici âyetlerden, hadîslerden kendilerinin nasîbi yokdur. Sabırdan bahsederler, sabırları yokdur. Tevâzudan bahs ederler, kibirlerinden yanlarına varılmaz..."

İyi bak Çocuk!
Yukarda hergün farklı ...

Read more : İyi bak Çocuk ! | Gösterim : 1048 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Havuç, yumurta ve kahve ... Sen hangisisin ?

Sen hangisisin ?

Bir zamanlar, her şeyden sürekli şikayet eden; her gün hayatının ne kadar berbat olduğundan yakınan bir kız vardı. Hayat, ona göre, çok kötüydü ve sürekli savaşmaktan, mücadele etmekten yorulmuştu.
Bir problemi çözer çözmez, bir yenisi çıkıyordu ...

Read more : Havuç, yumurta ve kahve ... Sen hangisisin ? | Gösterim : 1154 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Hoşgörü

"Yavaş yavaş ölürler;
okumayanlar, müzik dinlemeyenler,
vicdanlarında hoşgörüyü barındıramayanlar."

Read more : Hoşgörü | Gösterim : 2358 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Yeter Artık Yeter...

Kanım dondu. şehit haberlerini duyunca kanım dondu. Şehit sayımız hergün yükseldi. Ne acı !
Kanallara bakayım da işin aslını öğreneyim dedim ama tek bi haber göremedim.
Devlet kanalında yemek tarifleri, diğerlerinde diziler, evlilik programları,
ve haber kanalında başkanlık tartışmaları...Şehitlerimizden daha önemli demek.
Hoş her gün bir şehit haberi duya duya alıştık ...

Read more : Yeter Artık Yeter... | Gösterim : 1970 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış...

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış

ANNE OLMASAYDIM EĞER!
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
...

Read more : Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... | Gösterim : 1277 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4