Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 11:53 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sandım ki...

Sandım ki,
Ben iyi'ysem herkes iyi, ben kırmazsam kimse kırmaz, ben üzmezsem kimse üzmez.
Ama, Öyle değilmiş!
İnsan kıymet bilenin yanında kıymetli, 
iyilikten anlayanın yanında iyiymiş.
Kırıla kırıla öğrendi kalbim.
Şimdi kimseye zerre ...

Read more : Sandım ki... | Gösterim : 958 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Süper...

https://www.youtube.com/watch?v=R-Y9jqeH_Rs

Read more : Süper... | Gösterim : 1383 | Cevaplar : 0 | Forum : Müzik Klipler

Fıkıh İnancı, Toplumu Kur'an dan Uzaklaştırmıştır.

Fıkıh düşüncesi, belki ilk zamanlar topluma bilgi vermek adına faydalı olduysa da, daha sonraları İslam toplumlarını bölen, parçalayan ve Müslümanları bir bilinmeze sürükleyen, inanılmaz tehlikeli yol ve yöntem haline gelmiştir. Bu sözleri neden söylediğimi, detaylı bir şekilde sizlere açıklamak isterim. İslam dinini yaşamak için, fıkıh ilmini bilmemiz gerektiği söylenir günümüzde. Peki, bu ilim dedikleri nasıl bir şey hiç araştırdınız mı? Kur’an dan farklı bilgiler mi? Ya da Kur’an ın anlaşılması için ...

Read more : Fıkıh İnancı, Toplumu Kur'an dan Uzaklaştırmıştır. | Gösterim : 658 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

BENİ AFFET!

BENİ AFFET

Rabbim, benim Rabbim.Yani kulu olduğum.
Ey gelmişin ve geleceğin Rabbi,
Ey isimlerin sahibi,
Ben ayağımın nerede sürçtüğünü,ben hatamı,ben yanılgımı adımı bilir ...

Read more : BENİ AFFET! | Gösterim : 1399 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

java sorunu ?

java güncellemesi  istedi en son  sürüme güncelledim hala  salona giremiyorum acilll

Read more : java sorunu ? | Gösterim : 1412 | Cevaplar : 1 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

Türkiye'mizin Değerini Bilelim...!!!

Balık suyun içindeyken suyun kıymetini anlayamaz ya, bizlerde dünyanın en güzel yerinde olan ülkemizin değerini tam anlayamıyoruz.

Türkiye gibi bir yer yok, bir günde dört mevsimi birden yaşayabiliyorsunuz. Türk insanı gibi cömert, Türk insanı gibi merhametli, Türk insanı gibi güler yüzlü başka bir millet bulamasınız.

Türk insanının evine yabancı bir misafiri gelse maddi imkânları dar ...

Read more : Türkiye'mizin Değerini Bilelim...!!! | Gösterim : 3204 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Rabbim sonumuzu hayır eylesin...

Neden bitmiyor bu savaşlar

Allah kullarına değer veriyor madem, neden bu kainatta bu kadar zulüm var?
Neden bitmiyor bu savaşlar?
Şöyle bir yürekle bakıldığında, 
...

Read more : Rabbim sonumuzu hayır eylesin... | Gösterim : 1296 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Bir deli rüzgar...

“Bir deli Rüzgar da benim ülkeme esse,
Estirsede Rabbim,bunca acıyı,kederi,kalp kırıklıklarını alıp götürse..''

Hayırlı akşamlar,Sağlıkla,huzurla,barış'la,kardeşlikle kalırız inşaAllah...

Read more : Bir deli rüzgar... | Gösterim : 2632 | Cevaplar : 4 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

MARKA

Read more : MARKA | Gösterim : 1214 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Bir Erkek Eşine, Üç Kez Boş Ol Dediğinde, Boşanma Gerçekleşi

Yaşadığımız İslam ı bizler, kendi ellerimizle yaşanmaz hale getirdik. Nefislerimize hâkim olmanın yolunu bulmak yerine, nefsimize uyan kuraları, Allah emri diye sunanların sözlerine inanmak, daha çok hoşumuza gitti.

Bugünkü yazımın konusu, İslam dininde boşanma hakkında olacak. BİR ERKEK EŞİNE, ÜÇ KEZ BOŞ OL DEDİĞİNDE acaba, o evlilik biter mi? Sizce böyle bir boşanmayı Allah, onaylıyor olabilir mi? Günümüzde bizlere dini anlatanlar, mezheplerin öğretisine göre, bir erkeğin ...

Read more : Bir Erkek Eşine, Üç Kez Boş Ol Dediğinde, Boşanma Gerçekleşi | Gösterim : 736 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4