Sistem saati: Pzr Ekm 12, 2025 11:53 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Reklam panosumu forum sayfasımı...İlgilelere.......

Selam....

Forumdan kimler sorumluysa sorumlu adminlere hitaben:

Ya bu forum sayfasımı reklam panosumu anlamadım ben bunu merak ettim ve öğrenmek istiyorum.,Ben ve bir çok arkadaşım burda emek vererek paylaşımlar yapıyoruz.Ne yazıkki densizin teki diyorumm afedersiniz ama  buraya saçma sapan reklamlar atıp paylaşımları kaybediyor.. Bizler boşuna zamanımızı harcayıp konu atmayalım o ...

Read more : Reklam panosumu forum sayfasımı...İlgilelere....... | Gösterim : 1019 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sen...

Sen doğru ol da, varsın sanan eğri sansın.

Lakin sakın unutma ki sen kendini bir şey sanmadığın sürece doğru insansın..

Yunus Emre

Read more : Sen... | Gösterim : 2303 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Dünya

"Ne adaletsiz bir Dünya

Kimi günahları ile yükseliyor,
Kimi iyilikleri ile kaybediyor..."

Read more : Dünya | Gösterim : 939 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Test

Ölümü pahasına olsa bile haram yemiyorsa,
o insanı yenemezsiniz.

| İsmet Özel

Read more : Test | Gösterim : 1558 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Toplu Tv Satışı

Televizyon alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Akıllı televizyonlar son yıllarda çok gözde oldu. Peki, bu kadar boyut ve seçenekten hangisini seçmeli, alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu yazımızda akıllı televizyon alırken dikkat etmeniz gerekenleri sıralayacağız.

Boyut

Televizyon alırken en önemli konu, hiç kuşkusuz boyut olacaktır. Boyuta karar vermek için öncelikle alacağınız televizyonu hangi odada kullanacağınızı seçmek gerekiyor. Burada bilmeniz gereken televizyonu izleyeceğiniz yer ile televizyon arasında kalan mesafe. İşte mesafelere göre boyut önerilerimiz.

1- ...

Read more : Toplu Tv Satışı | Gösterim : 1594 | Cevaplar : 0 | Forum : Güncel Haber ve Olaylar

Diyanetin Öz Evladına, Şehvet Duyan Baba Konusunda Verdiği,

Bugünlerde Diyanetin, fetva hattına sorulan bir soruya verdiği cevap, toplum tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Halkın verdiği tepkiyi gören Diyanet, sitesinden verdiği cevabı kaldırarak, yanlış anlaşıldıklarını, sözlerin istismar edildiğini söylediler. Sayın Diyanet yetkilileri, madem sözlerinizi yanlış anladı toplum, kaldıracağınıza doğrusunu çıkıp anlatmanız gerekmez mi? Diyanete sorulan soruyu önce yazalım.

Soru: Bir babanın öz kızına duyduğu şehvet, karısıyla olan nikâhını düşürür mü?

Böyle bir soru utanmadan, ...

Read more : Diyanetin Öz Evladına, Şehvet Duyan Baba Konusunda Verdiği, | Gösterim : 749 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

101 SALONUMUZA GiREMEYEN üYELERiMiZ

101 SALONUMUZA GİREMEYEN ÜYELERİMİZ NİCKLERİNİ BURAYA YAZARLARSA  SORUNLARI EN KISA SÜREDE HALLEDİLECEKTİR.

SANALKAHVE YÖNETİMİ

Read more : 101 SALONUMUZA GiREMEYEN üYELERiMiZ | Gösterim : 1738 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Gülüyorum İşte

Bazen tutamıyorum kendimi , gülüyorum işte..
Olup bitenlere gülüyorum, Geçip gidenlere gülüyorum..
İyi niyetlerime , hayallerime ,
Ağızlarını aşk diye açanların , ayrılıklar da önüme sundukları nedenlere gülüyorum..
Delilikten değil yahu benim bu halim..!
Bunca olup bitenden sora , yerinde kalan aklıma ,
İnsanlara gösterdiğim sabrıma ,
Ve hatta kendime bile gülüyorum..!

Read more : Gülüyorum İşte | Gösterim : 1289 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Sus o halde güzel gönül sus...

Derdi verenin, imtihanla sınayanın hatırına sus

Gerçekleşmesini istediğin duân
imtihanın olacak.
Sabrın öylesine çok zorlanacak ki,
...

Read more : Sus o halde güzel gönül sus... | Gösterim : 1134 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

BATAK LOBİSİNİN AÇILIŞI

UZUN BİR AYRILIKTAN SONRA BATAK LOBİMİZ TEKRAR HİZMETE AÇILMIŞTIR TÜM BATAK SEVERLERE DUYRULUR

Read more : BATAK LOBİSİNİN AÇILIŞI | Gösterim : 1631 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve Batak

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4