Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 2:36 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Dost değil misin? Tut elinden ,yüreğinden...

Dost değil misin? Tut elinden ,yüreğinden

Sana çok hoş davranan dostun-arkadaşın,
Bir bakarsın buz gibi oluverir.
Şaşırma, insan böyledir.
Seninle alakası yok.
...

Read more : Dost değil misin? Tut elinden ,yüreğinden... | Gösterim : 1400 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sabret,derdine iyi bak.Aradığın derman, derdinde gizli...

Sabret,derdine iyi bak.Aradığın derman, derdinde gizli

Kalbin hüzünlü diye,
gözyaşların akıyor diye,
dertlerin seni çaresiz bırakıyor diye,
üzülme kurbânım.

...
Read more : Sabret,derdine iyi bak.Aradığın derman, derdinde gizli... | Gösterim : 1924 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kur'an da Kadının Şahitliği Konusu.

Cuma hutbesinde vaiz hocanın anlattıkları, günümüzde bizlere dini anlatanların, nasıl Kur’an dan uzak olduğunu bir kez daha bana hatırlattı. Konu, kadınların şahitlik yapma konusuydu. Vaiz hoca bir eve dini nikâh kıymak için gittiğinde, başına gelenlerden örnekler veriyordu hutbede.

Dini nikâh kıydırmak isteyen gelin, şahit olarak kız arkadaşlarını getirmiş. Tabi vaiz iki bayanın şahitliği yetmeyeceğini, bir erkeğin daha olması gerektiğini söylemiş ve açıklama yapmış. Ya iki erkek ...

Read more : Kur'an da Kadının Şahitliği Konusu. | Gösterim : 1044 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Ruhsal Bir Rehberin Ruhsal Oyunları

Ruhsal Bir Rehberin Ruhsal Oyunları

Yalnızlığınızın kıymetini bilmelisiniz,  onu sizden çalabilirler...

Düşünsenize;
Evinizde görünmeyen, edepsiz bir varlık var ve siz hiç bir sey yapamıyorsunuz.
En özel anlarınızı mahv ve rahatsız eden, zihninizi ve yalnızlığınızı çalmış bir varlık...

Sizce yeterince zor durumda bir varlık değil miyim?

www.tekamul.com

Read more : Ruhsal Bir Rehberin Ruhsal Oyunları | Gösterim : 863 | Cevaplar : 0 | Forum : Garip olaylar

Nice Yıllara ( Yeni Yılınız Kutlu Olsun )

BİR DİLEK TUT
Sessiz sedasız
Derin duygular için de
Sadece mutluluğu
Düşünerek safça

Bir dilek tut

Sevgi ...

Read more : Nice Yıllara ( Yeni Yılınız Kutlu Olsun ) | Gösterim : 1297 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

2016 Yaklaşırken...

2016 yaklaşırken

Belki bu yıl çok şeye kızdın.. delirdin.. kırdın...
Belki kendinden ödün verdin.. savaştın.. tek kaldın...
Belki aşık oldun... belki sevildin... belki terk edildin...
Belki aldatıldın, belki istenilmedin... kim bilir ...
Belki çok para kaybettin... belki işinden oldun...
Belki "ne yapıyorum ben yaa" cümlesini ard arda kurdun..
Her ...

Read more : 2016 Yaklaşırken... | Gösterim : 1522 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Üzülme...

ÜZÜLME

Başkaları bu denli mutlu iken, 
benim niye çaresiz gönlüm dersen kurbânım, üzülme !
Çaresizlik, 
Allah'tan gelen bir hediyedir sana. 
...

Read more : Üzülme... | Gösterim : 1841 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Dini Kimden Ve Nereden Öğrenmeliyiz.

Bu yazımda sizleri, üzerinde düşünmeye davet etmek istediğim konu, DİNİ KİMDEN, NEREDEN ÖĞRENMELİYİZ, sorusu üzerine olacaktır. Gerçekten de bu soruyu kendimize sorup, en doğru cevabını bulamadığımız sürece, Allah ın yolunda olduğumuzdan asla emin olamayız.

Bu yazımı yazmaya neden olan bir makale okudum, daha sonrada bu konu üzerine düşüncelerimi yazma gereği duydum. Yazıda, dini anlattıklarını söyleyen birçok kişiler, televizyonlara çıkarak, aynı konularda bile bir birlerinden çok farklı şeyler anlatarak, toplumun kafasını karıştırdıklarını söylüyordu. Tabi bu ...

Read more : Dini Kimden Ve Nereden Öğrenmeliyiz. | Gösterim : 732 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun...

Mevlit Kandili ve Duası

Mevlid duası AMİN Subhane rabbiyel aliyyil alel vehhab - Ey yerlerin ve göklerin sahibi, kainatın ve mükevvenatın yegane, haliki, kimsesizleri gözeten, dertlilere deva, hasta kullara şifa veren, bunalmışların imdadına yetişen yüce Allahım. - Suçlarımız kabahatlarımız, çeşit çeşit ...

Read more : Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun... | Gösterim : 2043 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4