Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 2:44 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Seni Çok Sevdiğimi Gittiğinde Anladım...

Anladım

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda 
anladım.

Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,
...

Read more : Seni Çok Sevdiğimi Gittiğinde Anladım... | Gösterim : 1555 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

jawa

bu jawa  her seferınde oyunda sogutuyoo buna bı care bulun

Read more : jawa | Gösterim : 1191 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Bakara Suresi 196. Ayetinin, HAC Konusunda Verdiği Bilgiler.

Bu yazımda sizleri, Bakara suresi 196. ayet üzerinde, düşünmeye davet etmek istiyorum. Önce ayeti yazalım, daha sonrada üzerinde birlikte düşünelim.

Bakara 196: HAC VE UMREYİ DE ALLAH İÇİN TAMAM YAPIN. Eğer bunlardan alıkonursanız, o zaman kolayınıza gelen bir kurban gönderin. Bununla beraber bu kurban, kesileceği yere varıncaya kadar başlarınızı tıraş etmeyin. İçinizden hasta olana veya başından bir rahatsızlığı bulunana tıraş için oruç veya sadaka yahut da kurbandan ibaret bir fidye gerekir.

Engellemeden kurtulduğunuz zaman da, ...

Read more : Bakara Suresi 196. Ayetinin, HAC Konusunda Verdiği Bilgiler. | Gösterim : 839 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Daha fazla yiyemeyom dohtor bey :))))

Dohtor Bey

Verdiğin perhize budur gayratım
Bundan başka yiyemiyom dohtor bey
Üç sepet yumurta sabah kahvaltım
Teker ...

Read more : Daha fazla yiyemeyom dohtor bey :)))) | Gösterim : 1150 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Sus Yazık Etme Nefesine..Ben Unutmadım ki Seni..

Sus Yazık Etme Nefesine

Güneşi karartan uykusuz gecelerimi, 
Kalın bir yorgan gibi örterim üstüme, 
Eğer anlatabilseydim sana ...

Read more : Sus Yazık Etme Nefesine..Ben Unutmadım ki Seni.. | Gösterim : 1405 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

101 salonuna giremiyorum. ilgilenirseniz sevinirim.

101 salonuna giremiyorum

ilgilenirseniz sevinirim

Read more : 101 salonuna giremiyorum. ilgilenirseniz sevinirim. | Gösterim : 1702 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

KADINIM BEN

KADINIM BEN KADINIM

Kadınım ben;yüreği her daim naif ve kırılgan.
Kadınım ben;

emeği tırnaklarıyla kazıyan, teri alnından hiç eksik olmayan.
Kadınım ben; çalışkan,elleri toprak kokan.

...

Read more : KADINIM BEN | Gösterim : 1204 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Fetva Verme Makamı Zihniyeti, Toplumu Kur'an dan Uzaklaştırm

Günümüz İslam toplumlarını, İslam ı yaşarken yönlendiren ve çok ciddi etkisi olan bir makam vardır. FETVA VERME MAKAMI. Hiç düşündünüz mü, Kur’an böyle bir makamın oluşumuna onay veriyor mu? Önce fetva ne anlama geliyor ona bakalım.

(İslam hukuku ile ilgili bir sorunun, dinî hukuk kurallarına göre çözümünü açıklayan, şeyhülislam veya müftü tarafından verilebilen belge.)

(Fetva, bir hususun dine uygun olup olmadığını, hangi fıkıh kitabının neresinden alındığını bildiren hüküm, belge demektir.)

Demek ki bu konuda, öyle ...

Read more : Fetva Verme Makamı Zihniyeti, Toplumu Kur'an dan Uzaklaştırm | Gösterim : 795 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Read more : 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ | Gösterim : 1524 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

101 lobisine giremeyen üyelerimiz

101 LOBİSİNE GİREMEYEN ÜYELERİMİZİN GENELDEKİ ŞİKAYETLERİ SALONA GİRİYORUZ SAYFA BEYAZ ÇIKIYOR . BU TÜR ŞİKAYETİ SORUNU OLAN ÜYELERİMİZ LÜTFEN NİKLERİNİ BURAYA  YAZSINLAR (  NİK YAZILIŞLARI NASILSA )  SORUNLARINIZ HEMEN GİDERİLECEKTİR.

Read more : 101 lobisine giremeyen üyelerimiz | Gösterim : 4584 | Cevaplar : 12 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4