Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 2:44 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Olduğu Gibi Sev

Olduğu Gibi Sev

Yerini değiştirdiğin çiçek,
Suyunu değiştirdiğin balık,
Cümlesini değiştirdiğin şiir,
Nasıl ki ölüyorsa;
İşte öyle ölebilir,
Davranışlarını değiştirdiğin insan... ...

Read more : Olduğu Gibi Sev | Gösterim : 1192 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Seni Seviyordum...Sonra Herhangi Biri Oldun...

...
Read more : Seni Seviyordum...Sonra Herhangi Biri Oldun... | Gösterim : 1139 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Yalan Dünyada...

Yalan Dünya

...

Read more : Yalan Dünyada... | Gösterim : 1226 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Allah ım, Merhametsizleri Bizlere Musallat Etme.

İslam dini demokrasiye, yani toplumun seçimle ehil insanlar tarafından yönetilmesine önem verir. Onun içinde Allah iman edenleri uyararak, bakın ne tavsiyede bulunur.

Nisa 58: Allah, size, EMANETLERİ MUTLAKA EHLİNE VERMENİZİ ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman ADALETLE HÜKMETMENİZİ emrediyor. Doğrusu Allah, bununla size ne güzel öğüt veriyor! Şüphesiz ki Allah, hakkıyla işitendir, hakkıyla görendir. (Diyanet meali)

Demek ki Allah ın emri, bizleri yönetecek kişilerin adaletten ayrılmayan, ehil insanlardan seçmemizi özellikle istiyor. Seçilmiş yöneticilerinde, adaletle hükmetmesi ...

Read more : Allah ım, Merhametsizleri Bizlere Musallat Etme. | Gösterim : 1079 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

UNESCO DÜNYA ADINA SORUYOR ; ATATÜRK KİMDİR ?

UNESCO DÜNYA ADINA SORUYOR; ATATÜRK KİMDİR?

Bakınız ne cevap veriliyor…

UNESCO’nun BM Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü’nün 152 ülkesinin oybirliği ile yapmış olduğu Atatürk tanımlaması şöyledir: 

“ Atatürk kimdir? 

Atatürk uluslararası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş ...
Read more : UNESCO DÜNYA ADINA SORUYOR ; ATATÜRK KİMDİR ? | Gösterim : 1755 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

10 Kasım ATATÜRK

Bugün 10 Kasım 2015 Ulu Önder

Atatürk'ü Saygı ve Özlemle Anıyoruz!

Büyük insanların ölümüne matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir’
düşüncesiyle hareket ederek, O’nun fiziki olarak aramızdan ayrıldığı ...

Read more : 10 Kasım ATATÜRK | Gösterim : 2790 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Çanak Okey Salonumuza Giriş Yolu...

Bilgilendirme

Selam arkadaşlar ben Çanak okey salonu sorumlusu A-D-A-M admin..Yeni yeni açılan çanak okey salonları yüzünden ve bizimde lobimizin  isim değiştirmesi  yüzünden, gelen şikayetler neticesinde lobimizi zor bulduklarını söyledi arkadaşlarımız...Evet yeni sistemli lobilerin olmasayıla birlikte 5 tane çanak okey salonu oluştu,bunun sonucunda da arkadaşlarımız lobimize gelemedi..Resimli anlatımla lobimize geliş yolunu belirttim .Siz değerli çanak okey ...

Read more : Çanak Okey Salonumuza Giriş Yolu... | Gösterim : 2572 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Dünya bir Han...

Dünya bir han insanlar yolcu….
Gönül bir hane, sahibi ALLAH…
Gönül saray sultanı, ALLAH …
Kıymetli yer gönül…
Han değil, sahibi hancı değil…
Gelenin geçenin girdiği yerde saray değil…
Demekki ...

Read more : Dünya bir Han... | Gösterim : 1171 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Sohbet

Bedava sohbet odaları chat sohbet odası canlı sohbet şiirler rüya tabirleri hikayeler fıkra sağlık video oyunlar ve daha fazlası bizimmekan'da sizleri bekliyor.vSohbet Burada, Resmi Sohbet Sitesidir, Siz Sohbet Severleri Bir Araya Getirerek, Seviyeli Sohbet Ortamı Sunuyoruz.

Read more : Sohbet | Gösterim : 2191 | Cevaplar : 0 | Forum : Tanış Kaynaş

İnsan...

İnsan en büyük zulmü hep yüreğine yapmıştır. Ya inanmayarak, ya da inandığını uygulamayarak…

Read more : İnsan... | Gösterim : 2229 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4