Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 5:30 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

BENİM NACİZ VUCUDUM
ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR.
FAKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ
İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR...
Mustafa Kemal ATATÜRK

...
Read more : 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı | Gösterim : 4193 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Ruhban Sınıfı Ve Yaptığımız Yanlışlar.

Bugünkü yazımın konusu, ruhbanlık üzerinde olacaktır. Bizler Müslüman olarak, bizim inancımızda ruhbanlık yoktur deriz. Gerçekten de bugün yaşanan İslam inancında, ruhbanlık yok mu sizce? Gelin önce ruhbanlık ne anlama geliyor, onu anlamaya çalışalım. Daha sonrada kendimizi, bu konuda sorgulayalım.

Ruhbanlık sınıfı, başta Hristiyanlıkta ön plana çıkmakla birlikte, birçok inançta görülmektedir. Bu sınıf dini, topluma anlatmakla görevli olduklarını, hatta bu dünyada Allah ın temsilcileri olarak, Allah ile kulları arasında aracı olduklarına inanırlar. Hristiyanlıkta çok önemli ...

Read more : Ruhban Sınıfı Ve Yaptığımız Yanlışlar. | Gösterim : 1099 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Ya ne bileyim işte; artık bir şeyler değişsin...

Ya ne bileyim işte; artık bir şeyler değişsin.

Bir kar yağsın istiyorum; Tüm kötülüklerin üstüne..
Hiç biri kalmasın yeryüzünde..
Bembeyaz olsun her taraf..
...

Read more : Ya ne bileyim işte; artık bir şeyler değişsin... | Gösterim : 1777 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Öğrendim Ki ;

ÖĞRENDİM Kİ;
Bir insanı sevmekle başlıyor hayat, doğmakla değil!
ÖĞRENDİM Kİ;

Değer verme konusunda fazla cömert olunca, 
Nankörlük ayyuka çıkıyor karşı tarafta.
ÖĞRENDİM Kİ;

Birine evet derken, ...

Read more : Öğrendim Ki ; | Gösterim : 1179 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Büyücülük Konusu Ve Kur'an. (Bakara 102. ayet)

Bugünkü yazımın konusu, İslam toplumunda kafaların çok karışık olduğu konu, sihir/büyücülük konusu olacaktır. Gerçektende anlatılanlara inandığımızda, kafaların karışmaması, hatta korkmamak mümkün değil. Gelin önce büyü konusunda, toplumumuzda neler anlatılıyor, kısaca göz atalım.

(Büyü, “Tabiatüstü gizli güçlerle ilişki kurularak zararlı, faydalı veya koruma gayeli bazı sonuçlar elde etmek için yapılan işler” şeklinde tarif ediliyor. Başlıca gayesi ise daima çıkar odaklı olması… Büyü, olağanüstü etkileyici bir güç veya bilgiye sahip olduğuna inanılan kişilere yaptırılıyor. Bu kişilerin yeteneklerini ...

Read more : Büyücülük Konusu Ve Kur'an. (Bakara 102. ayet) | Gösterim : 1441 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

AYYAŞ...

SENİN YAPTIKLARINI GÖRMEZDEN GELENLERE HİTABEN ATAM.... 

Ayyaş bir sigara yaktı, bir kadeh rakı koydu, hava sıcak, çarptı tabii..
Kalktı Muş ve Van’ı Ruslardan temizledi.
Bir kadeh daha vapurda sanıyor kendini hoopp Samsun’a gitti ...

Read more : AYYAŞ... | Gösterim : 1543 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Terörü Lanetliyoruz!!!

Read more : Terörü Lanetliyoruz!!! | Gösterim : 3210 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Zamanmı zor yoksa insanmı?

Zamanmı zor yoksa insanmı?
Kınayanların, eleştirenlerin, acımayan ,merhametsizlerin dünyası… İstediği olmayınca feryadı basanların, yetmeyen aç gözlülerin dünyası…
Ben diyenlerin, kibirlilerin dünyası…
Hayatın içinden geçen bir çizgiyiz….
Yusufları biliriz, kuyularıda biliriz….
Musalarıda, firavunlarıda, ibrahimleride, nemrutlarıda biliriz…
Fikir delilerinin fikrine ...

Read more : Zamanmı zor yoksa insanmı? | Gösterim : 1071 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

İnsan dünyadan şikayetci...Dünya ise insandan...

İnsan dünyadan şikayetçi…. Dünya ise insandan şikayetçi….

Hiç bu kadar kan akmamıştı üzerimde diyor….

Hiç bu kadar gönlü kırıklar dolaşmamıştı arzımda diyor….

Hiç bu kadar acı yaşanmamış göz yaşı akmamıştı bağrımda diyor….

Dünya bir küreden ibaret….

İnsansa ...

Read more : İnsan dünyadan şikayetci...Dünya ise insandan... | Gösterim : 970 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4