Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 5:30 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

BİR KADIN GİTTİĞİNDE....

BİR KADIN GİTTİĞİNDE

Kadınlar gittiklerinde arkalarında daha büyük boşluklar bırakırlar.
Onlar bir gün... Çekip gittiklerinde, peşlerinde ‘yetim-öksüz’ kalan çok olur:
Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler.. . ...

Read more : BİR KADIN GİTTİĞİNDE.... | Gösterim : 1122 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

İyilikten maraz değil...

“İnsanı o kadar incinmesine rağmen ayakta tutan inancıdır.
Allah’a olan…”

İyilikten maraz doğar düşüncesi, marazî bir düşüncedir…

Bir Müslüman bu şekilde düşünemez !

İyiliği yapar, denize atar, balık bilmese de Hâlık bilir.

Asıl maksat da budur. ...

Read more : İyilikten maraz değil... | Gösterim : 1298 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Evdeki Yastıklarımızı Boyayabiliriz

Kumaş boyamak korkulacak bir mesele değil aslında. Fırçayla, kalemle, baskıyla türlü güzel desenler elde edebilirsiniz.

Dikiş harici farklı hobilere merak saldığımdan daha önce bahsetmiştim, işte onlardan biri de yastık boyama:) Çok keyif alarak yaptığımı belirmeliyim. Kumaş olarak amerikan bezi, boya olarak cadence marka kumaş boyası kullandım. Sulandırılmadan direk sürülen bir kumaş boyası, bir tüple en fazla iki yastık boyanabiliyor, 45-45 yastık ölçülerim.
Fırça seçimi olarak sünger ponpon fırçalar boyayı çok emdiğinden beğenmedim. Nalburdan aldığım ...

Read more : Evdeki Yastıklarımızı Boyayabiliriz | Gösterim : 1917 | Cevaplar : 0 | Forum : Hobiler

Kendi Şalımızı Yapabiliriz

Batik desenleri kumaş boya ile masa örtülerinden elbiselere, yastık yüzlerinden eşarplara kadar birçok farklı kumaşa uygulayabilirsiniz. Bende Endonezya'da doğan ve yüzyıllardır kullanılan batik tekniğini şal üzerinde uygulamayı ve sizlerle paylaşmak istedim. Üstelik yapımı o kadar kolay ki, bu kadar güzel desenlerin kolayca ortaya çıkıyor olmasına inanamayacaksınız!

Dilerseniz serin akşamlarda yanınıza alacağınız şalınıza, dilerseniz tişörtünüze, pantolonunuza, elbisenize, çantanıza dilediğiniz tüm giysi ve aksesuarlarınıza uygulayabileceğiniz bu çalışma için hazır mısınız?

Malzemeler:
Nerchau Batik Kumaş Boya Deniz Mavisi

...
Read more : Kendi Şalımızı Yapabiliriz | Gösterim : 1819 | Cevaplar : 0 | Forum : Hobiler

Kur'an NAZAR İnancına Onay Veriyor mu?

Bizler inancımızı Kur’an merkezli yaşamadığımız için, öyle şeyleri dinden zannediyoruz ki, Kur’an ın öğretisine tamamen ters düşüyor. Bu yazımda, toplum tarafından çok konuşulan NAZAR konusu üzerinde, sizleri düşünmeye davet etmek istiyorum. Bu konuda bakın neler söyleniyor.

(Nazar haktır. Beğenerek, imrenerek veya kıskanarak bakılan şeylere nazar değer. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.)

Dikkat ederseniz nazar haktır diyor. Hak doğru, gerçek yani ...

Read more : Kur'an NAZAR İnancına Onay Veriyor mu? | Gösterim : 766 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Bayramınız Kutlu Olsun

Bayram Gününde

...
Read more : Bayramınız Kutlu Olsun | Gösterim : 2213 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Mutlu Bayramlar...

İyi Bayramlar

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa ...

Read more : Mutlu Bayramlar... | Gösterim : 2506 | Cevaplar : 3 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Yonca Evcimik - Vurula Vurula...

Read more : Yonca Evcimik - Vurula Vurula... | Gösterim : 1909 | Cevaplar : 1 | Forum : Müzik Klipler

Bekle

Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle.
Anlatmak için bekle, anlaşılmak için bekle.
...

Read more : Bekle | Gösterim : 2281 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4