Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 9:51 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun

19 Mayıs Milli bayramlardan birisidir.

Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı,

her yıl 19 Mayıs tarihinde kutlanır.

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk

...

Read more : Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun | Gösterim : 3171 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Paylaşım Nasıl Yapılır.

Şimdi sizlere forum sayfamızda nasıl paylaşım, yapabileceginizi görsel ve yazılı olarak anlatacağım.

Resimlerin altındaki yazıları ve resimleri takip ettiginizde hiçte zor olmadıgını göreceksiniz.

...

Read more : Paylaşım Nasıl Yapılır. | Gösterim : 3328 | Cevaplar : 3 | Forum : Duyurular

YARIM KALAN

Bir tek sen misin aşık,
Sen misin yaralı yürek,
Yandım, aşkınla ben,
Sevdim sen bilmeden.

Hayat denen bu pencere,
Okursun sen hece hece,
...

Read more : YARIM KALAN | Gösterim : 1649 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

yeşil evren

yeşilevren çanak 101 lobisi iyi eğlenceler diler...

Read more : yeşil evren | Gösterim : 4634 | Cevaplar : 10 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bir Tutam Tebessüm

Read more : Bir Tutam Tebessüm | Gösterim : 9494 | Cevaplar : 18 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun

Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun

Read more : Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun | Gösterim : 1291 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

MİRAÇ KANDİLİNİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...

MİRAÇ KANDİLİNİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN...

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Hz. Muhammed (s.a.v)’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere ulaştırsın Mevlam bizleri...

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine ...

Read more : MİRAÇ KANDİLİNİZ VE CUMANIZ MÜBAREK OLSUN... | Gösterim : 2223 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kadınlar neden ağlar... ?

Kadınlar neden ağlar 

Küçük bir erkek çocuk annesine sordu "Niçin ağlıyorsun?".  "Çünki ben kadınım" diye cevapladı annesi. "Anlamadım!" dedi çocuk.  Annesi cocuğu kucaklayıp "Ve hiç bir zaman anlayamayacaksın!"dedi.  Babasına "Baba, annem niçin ağlıyor?" diye sordu.  ...
Read more : Kadınlar neden ağlar... ? | Gösterim : 901 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

İmanından Sonra Küfre Sapmak Ne Anlama Geliyor.

Bizler Kur’an ayetlerini anlamak için, yine Kur’an dan yardım alarak anlamaya çalışırsak, yani inancımızı Kur’an penceresinden bakarak yaşarsak, en doğru sonucu alırız. Bugünde yazımda sizleri, üzerinde düşünmeye davet etmek istediğim iki ayet var. Allah acaba bu ayetlerde kimlerden bahsediyor, gelin onu birlikte anlamaya çalışalım.

Nisa 137:  İMAN EDİP SONRA İNKÂR EDEN, sonra inanıp tekrar inkâr eden, sonra da inkârlarında ileri gidenler var ya; Allah, onları bağışlayacak da değildir, doğru yola iletecek de değildir. ...

Read more : İmanından Sonra Küfre Sapmak Ne Anlama Geliyor. | Gösterim : 748 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4