Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 12:12 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

hata 1

ben adda girmek istiyorum ama hata 1 diye bir şey çıkıyor sadece 101 e giremiyorum diğer batak pişti ye giriliyor bakabilirmisiniz

şimdiden tşkrler

Read more : hata 1 | Gösterim : 992 | Cevaplar : 1 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

İki Perdeli Tiyatro

Bugün size yıllardır izlediğimiz ve izlemekten bıkıp usandığımız, aktörleri değişik, senaryo aynı bir tiyatrodan bahsetmek istiyorum.

PERDE 1:

Dinle, imanla alakası olmayan birileri başa geçirilir. Halkın camisine, Kuranına, kızının-bacısının örtüsüne el uzatır. Ekonomik yaptırımlarla, krizlerle halkı darboğaza sokar. O denli zulme uğrar ki halk, seçim dönemini bekler, bunları-kendince-sandığa gömsün, yerlerine dindar, imanlı(!) birilerini getirsin diye.

PERDE 2:

Seçim dönemi gelir ve halk başa dindar, hatta kimilerine göre Evliyaullah(!) ...

Read more : İki Perdeli Tiyatro | Gösterim : 987 | Cevaplar : 0 | Forum : Köşe yazıları Makaleler

Dünyanın En Büyük Hapishanesi!

Rusya, içerisinde duruşma salonlarından atölyelere kadar her şeyin yer aldığı ve dünyanın en büyüğü olduğu iddia edilen cezaevini açtı.

Rusya hükümeti batılı devletlerin yaptırımları ve dünya pazarında petrolün ucuzlaması sonucu oluşan ekonomik sıkıntılara rağmen ülkenin kuzeyindeki Kalpino şehrinde dünyanın en büyüğü olduğu iddia edilen devasa bir ceza evi inşaat etti. Cezaevi açılışının 17 Ekim’de yapıldığı bildirildi.

Cezaevinde 4 bin mahkum kalabilecek. Buna ek olarak 280 çalışan için de odalar ...

Read more : Dünyanın En Büyük Hapishanesi! | Gösterim : 881 | Cevaplar : 0 | Forum : Sertbest Kürsü

Allah ile konuşmak

Dedim: Çok yalnızım !.

Dedin: …Ben ki sana çok yakınım!. (Bakara-186).

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim!.

Dedin: Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret!. (Araf-205)

Dedim: Bu da senin yardımını ister!

Dedin: Allah’ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?! (Nur-22)

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim!.

Dedin: (Öyleyse) Rabbinizden bağışlanma ...

Read more : Allah ile konuşmak | Gösterim : 1071 | Cevaplar : 0 | Forum : Ayetler, ve Hadisler

TORUNUN YARIN 18 MART..ÇANAKKALE

TORUNUM YARIN 18 MART'TIR Sevgili torunum: bak yarın 18 Marttır. On sekiz Mart ne! Bilmen ‘’Var Olman’’ için şarttır. Otur şöyle yanıma birazcık anlatayım. Dünü, günü, yarını birbirine katayım Kuruluşa gidelim biz ilk önce özetle Olacakları olmadan sen, çok güzel gözetle. Bir çınar çıktı 1290 da Söğütten Güç aldı Edabali’nin verdiği öğütten- Dallandı, budaklandı, güçlendi, köklendi Sonra İstanbul’a fetih için yüklendi. Böylece Fetih hadisiyle muhatap oldu Fetihle, haclı daha çok kin, ıstırap doldu ‘’Cihan Devleti’’ ...

Read more : TORUNUN YARIN 18 MART..ÇANAKKALE | Gösterim : 1105 | Cevaplar : 0 | Forum : Şiirleriniz

NESİLDEN NESİLE BEŞ VAKİT EZAN

NESİLDEN NESİLE BEŞ VAKİT EZAN

Beş vakit ezan ilahi davettir.
Müezzinle bir tekrarlayacaksın.
Beş vakit ezan namazda sünnettir
Tevhidi dille tekrarlayacaksın.

Beş vakit ezan aleni şekilde.
Asla mazeret bulamayacaksın.
Beş vakit ezan anlaşılır dilde
Anlamamış hiç olamayacaksın.

Beş vakit ezanın nihayetinde.
Namaz kılıp rahatlayacaksın.
Beş vakit farzda secde ettiğinde.
Kul olduğunu ispatlayacaksın.

Beş vakit ezanda ruhu Bilal’in.
İlk anki ezanı yaşayacaksın.
Beş vakit ezan da İslam idealin 
Nesilden, nesile taşıyacaksın
...

Read more : NESİLDEN NESİLE BEŞ VAKİT EZAN | Gösterim : 690 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Katılım Bankacılığı Bir Tuzaktır Aldatmaca dır.

İslam ı Kur’an dan değil de, batıl ve hurafe kaynaklardan öğrenip yaşarsak, bizleri her zaman Allah ile aldatanlar çıkacaktır, önce bunu unutmayalım. Günümüz İslam toplumunda, din menfaat ve çıkar adına öyle kullanır olmuş ki, adeta MÜSLÜMAN IN CEBİNDE, BİRİLERİNİN ELLERİ DOLAŞIYOR.

Kur’an da geçen RİBA, yani dilimize çevrilmiş şekliyle faiz, topluma öyle farklı ve yanlış anlatılıyor ki, BÖYLECE TOPLUMUN PARASI, SERMAYESİ ÇIKAR ÇEVRELERİNİN ELİNDE OYUNCAK OLMUŞ. Bugünkü yazımın konusu, katılım bankacılığı altında, toplumun nasıl ...

Read more : Katılım Bankacılığı Bir Tuzaktır Aldatmaca dır. | Gösterim : 674 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Çok Anlamlı ; Kurt Yürüyüşü...

Kurt Yürüyüşü

Önde sürünün en zayıf, hasta 3 kurdu gider.
Pusuda ilk onlar ölecekler!
Diğer görevleri de arkadan gelenler için karda ilk yolu onlar açarlar.
Ardından
en tecrübeli 5 savaşçı kurt gider.
Ortada
11 “dişi kurt” korunma düzeninde yürürler.
Dişileri, sürünün arkasından sorumlu 5 deneyimli savaşçı ...

Read more : Çok Anlamlı ; Kurt Yürüyüşü... | Gösterim : 1389 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Ve Ben Hep Yanlış Kişileri Sevmişim...

Ve  Ben Hep Yanlış Kişileri Sevmişim

...

Read more : Ve Ben Hep Yanlış Kişileri Sevmişim... | Gösterim : 1739 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

İslam Dininde Kadınların Boşanma Hakkı Yok Mudur?

Bizler İslam ı kendi nefsimizde öyle bir şekillendirdik ki, özellikle kadın neredeyse ikinci sınıf bir insan durumuna düşürüldü. Hâlbuki Kur’an, kadın ve erkeğin ayrılmaz bir ikili olduğunu, hiçbirisinin diğerine üstün olmadığı, üstünlük Allah katında olduğu anlatılır.

Yazımın konusuna gelince. Günümüzde İslam ı Kur’an merkezli yaşamayıp, rivayet ve sanı bilgilerle yaşayanlar, KADININ EVLİLİK DE BOŞANMA HAKKI OLMADIĞINI, BOŞAMA HAKKININ YALNIZ ERKEKTE OLDUĞUNU, SÖYLEME GAFLETİNDE BULUNMAKTADIRLAR. Elbette bu sözler Kur’an a iftiradır, hakarettir.

Kur’an evlilik konusunu çok ...

Read more : İslam Dininde Kadınların Boşanma Hakkı Yok Mudur? | Gösterim : 862 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4