Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 2:24 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Başka Kentler Başka Denizler

Murat Belge, seyahatnamesinin 4. cildine dünyanın güneyiyle başlıyor. Önce Latin Amerika'ya, Brezilya'ya götürüyor okuyucularını, bin bir çeşitlilikle göz kamaştıran doğa, insan ve ruh iklimini aktarıyor; politik tarihin girintili çıkıntılı patikalarını takip ediyor. Yolculuğa yine güneyden devam ederek bu kez Afrika'ya Tanzanya ve Sudan'a uzanıyor… Bu iki ülkenin merceğinden, Afrika'nın kaderinin nasıl çizildiğini, bu kaderin bugün nelerle cebelleşmek zorunda olduğunu anlatıyor. Sonra seyahatte keskin bir manevrayla yeniden Avrupa'nın kuzeyine yöneliyor. Önce eski kıtada soluklanıp, tafsilatlı bir ...

Read more : Başka Kentler Başka Denizler | Gösterim : 1349 | Cevaplar : 0 | Forum : Tarih

Başka Kentler Başka Denizler

Murat Belge, seyahatnamesinin 4. cildine dünyanın güneyiyle başlıyor. Önce Latin Amerika'ya, Brezilya'ya götürüyor okuyucularını, bin bir çeşitlilikle göz kamaştıran doğa, insan ve ruh iklimini aktarıyor; politik tarihin girintili çıkıntılı patikalarını takip ediyor. Yolculuğa yine güneyden devam ederek bu kez Afrika'ya Tanzanya ve Sudan'a uzanıyor… Bu iki ülkenin merceğinden, Afrika'nın kaderinin nasıl çizildiğini, bu kaderin bugün nelerle cebelleşmek zorunda olduğunu anlatıyor.

<a href="http://www.yemkitabevi.com/Kategori/tarih-604" title="tarih kitapları">tarih kitapları</a>

Sonra seyahatte keskin bir manevrayla yeniden Avrupa'nın kuzeyine yöneliyor. ...

Read more : Başka Kentler Başka Denizler | Gösterim : 800 | Cevaplar : 0 | Forum : Kitaplarımız

Nur Suresi 31. Ayeti Nasıl Anlamalıyız.

Değerli din kardeşlerim. Bugün İslam toplumları olarak, çok farklı anladığımız, çok farklı anlamlar verdiğimiz Nur suresi 31. ayet üzerinde, birlikte sizleri düşünmeye davet etmek istiyorum.

Ayeti anlamaya çalışırken, lütfen hiçbir etki altında kalmadan, bizlere öğretilen bilgileri bir kenara bırakarak, ayeti bizler Kur’an bütünlüğünde bizzat Kur’an dan anlamaya çalışalım. Çünkü Allah Kur’an ayetlerini Kur’an da açıkladığını ve nice örnekler verdiğini söylüyor. Diyanet İşleri başkanlığının, yeni mealinden ayeti önce yazalım.

Nur 31: Mü’min kadınlara da ...

Read more : Nur Suresi 31. Ayeti Nasıl Anlamalıyız. | Gösterim : 726 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

SEN GİTTİN

Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişinde, bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur? Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ...

Read more : SEN GİTTİN | Gösterim : 1429 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller...

Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller

İçim içime sığmıyor
Bu gün bayram, bu gün mevlid kandili
Gözümden yağmur yağmıyor
Bu gün bayram dostlar, bu gün mevlid kandili

Bu gün alemlere rahmet doğdu
Doğdu da cihanı nura boğdu
Geldi alemin nuru karanlığı kovdu
Bu gün bayram, bu gün mevlid kandili

...

Read more : Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller... | Gösterim : 1066 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

YeNi YıL KuTLaMaSı

Değerli Dostlarım  (^)yeni yılın  sizlere sağlık  mutluluk başarı  ve de  ülkemize dirlik düzenlik getirmesini  DİLERİM her şey gönlünüzce olsunVVeğerli Dostlarım 

Read more : YeNi YıL KuTLaMaSı | Gösterim : 1716 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve Batak

MUTLU YILLAR...!!!

2015 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve bizi mutlu edecek şekilde olsun..! Sağlıklı huzurlu başarılı nice güzel yıllara. İyi Seneler..!

SANALKAHVE  YÖNETİMİ

Read more : MUTLU YILLAR...!!! | Gösterim : 1318 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Aşk...

Aşkın Hukumdarlığı

Aşk; bedel ödemektir Ey Sevgili!
Bülbül, gonca gülü görebilmek için her seher uyanık olmak ve 
güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak, kanını akıtmak zorundadır. 
...

Read more : Aşk... | Gösterim : 1418 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Kur'an ı Nasıl Okumalıyız.

Kur’an ı nasıl okumalıyız sorusuna, doğru bir cevap bulabilmemiz için, önce Ku’an ın indiriliş gayesini de doğru anlamamız gerekir. Allah Kur’an ın indiriliş amacını anlatırken, bizlere yol gösterici bir öğüt, karanlıktan aydınlığa çıkartan bir nur ve doğruyu bulmak için uyarıcı bir rehber olduğunu söyler. Önce şuna karar vermeliyiz, biz Kur’an ı anlamak ve hayatımıza geçirmek için mi okumalıyız, yoksa anlamını bilmesek de okuyalım, Allah sevabını yazar düşüncesiyle mi okumalıyız.

Kur’an ı nasıl okumamız ...

Read more : Kur'an ı Nasıl Okumalıyız. | Gösterim : 745 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4