Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 4:37 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Aklın Gözü

Zihin nedir? Ben kimim? Madde düşünebilir ya da hissedebilir mi? Ruh nerededir? Aklın G'özü, akıl, yapay zekâ, zihin-beden ilişkisi konularında ileri sürülmüş çarpıcı felsefi ve bilimsel düşünceleri tartışmaya açan kült bir eserdir. Edebiyatıyla geçtiğimiz yüzyılı derinden etkilemiş J. L. Borges'ten, evrim kuramının çağımızdaki en etkili savunucularından Richard Dawkins'e, bilim-kurgunun önemli isimlerinden Stanislav Lem'den, sanat felsefesi yapay zekânın olanakları üzerine söyledikleriyle çığır açmış zihin ve dil felsefecisi John Searle'e uzanan XX. yüzyılın etkili düşünürlerinin metinleri, Dennett ve ...

Read more : Aklın Gözü | Gösterim : 732 | Cevaplar : 0 | Forum : Kitaplarımız

merhaba sol yanım

Merhaba Sol Yanım...!
...

Read more : merhaba sol yanım | Gösterim : 1337 | Cevaplar : 2 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

seni yüregime gömdüm

Yüreğimin soL kenarında açıLan her bir yarayı,
...

Read more : seni yüregime gömdüm | Gösterim : 944 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

bir gün düşersem

ßir "gün" düşersem "yüreğine" ansızın..Hani; belki "aklına" gelirsem, bir seher"vaktinin" yalnızlığın da..Paylaşmak "istersen" içinden geçenleri..Güçlü ve "korkusuz" görünmeye "çalışsan"da,İçinde ki "korkuları" bilen birine "anlatmak"istersen..... ... Hani belki "içine" bir "sızı"düşerse..ne "olduğunu" neden "olduğunu"bilmeden.."DARALIRSA YüREĞİN"Kalabalıklar için de "yalnız" hissedersenkendini..GEL YANIMA ßEN AYNI YERDEYİM..

Read more : bir gün düşersem | Gösterim : 660 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

tanıdık bildik

GeLdin..Yüreğin Yüreğime Uzandı UsuLca...
...

Read more : tanıdık bildik | Gösterim : 671 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Son Dakika Magazin Haberleri

Son dakika magazin haberleri turumuzda konumuz şıklar ve rüküşler. Birçok yabancı magazin sitesi kırmızı halıda karşımıza çıkan gelmiş geçmiş en rüküş kişileri derlemiş. Hepsine tek tek baktım ve kendi listemi oluşturdum. Özellikle 1-2 kişi gerçekten berbat modacılarla çalışıyor olmalı. Hani 1-2 kere kazara korkunç gece elbiseleri giydin de hep böyle gidilir mi davetlere, törenlere ya. Üstelik aralarında Oscar alıp sahneye de o rüküşlükte çıkanlar var. Haydi böyle ...

Read more : Son Dakika Magazin Haberleri | Gösterim : 1221 | Cevaplar : 0 | Forum : Bayanlara Özel

Son Bilgisayar haberleri

Geçen gün bir suda çalışan bilgisayar haberleri okudum. Adamlar video da çekmiş, bana gayet gerçekçi göründü. İnanılmaz ama bunu bulanlar da Türk üstelik. Özel geliştirdikleri suyun içine kasayı yerleştiriyorlar ve soğutma işlemi bu sıvının içinde gerçekleşiyor. Bu şekilde yüksek oranda enerji tasarrufu yapılıyormuş ve bilgisayarın ısınma problemi tamamen ortadan kalkıyormuş. Böyle teknolojik gelişmeler hele bir de Türkler tarafından bulununca insan gururlanıyor. Destek olmak lazım. Sizce bu tarz bir bilgisayar haberi gerçek ...

Read more : Son Bilgisayar haberleri | Gösterim : 1380 | Cevaplar : 0 | Forum : Bilgisayar Donanım

24 Kasım ÖğretmenLer Günü KutLu OLsun

Öğretmen demek, kısaca bir ülkenin geleceği demektir. İyiyi ve doğruyu öğreten demektir. Onların vereceği eğitimin kalitesi yükseldikçe, ülkemiz vatandaşlarının da kültür ve eğitimi hep üst seviyede olacaktır. Bu seviye, yüksek eğitim kalitesiyle daha da yukarılara çıkacaktır.

Read more : 24 Kasım ÖğretmenLer Günü KutLu OLsun | Gösterim : 1181 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Kendimi Koruma Altına Aldım!

Yaşadıklarımdan edindiğim deneyimler ve gözlemlerim sonucu aldığım karar kendimi tecrit etmek yönünde oldu. Günümüzde gitgide artan bana göre ‘arızalı’ kişi sayısındaki artışın bu kararımda büyük etkisi var.

Kıskanmak yerine imrenmeyi seçseler, başkasını değiştirmenin imkansız olduğunun ayırdına varıp enerjilerini kendilerine harcasalar ortaya daha iyi sonuçlar çıkacağı muhakkaktır. Ama onlar iyi, güzel, olumlu şeylere ferah etmek yerine kıskançlık gibi ağır bir yükü sırtlamayı seçerler.Evet, kıskançlık çok yakıcı ve taşıyanı yakan kavuran adeta kıvrandıran bir duygudur.Kendimden biliyorum… ...

Read more : Kendimi Koruma Altına Aldım! | Gösterim : 1006 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Hediye - Sildim Adını

Read more : Hediye - Sildim Adını | Gösterim : 1328 | Cevaplar : 0 | Forum : Müzik Klipler

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4