Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 7:26 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

HavaLar Sogudu Gribe Dikkat...!!!

Önceden annelerimizin yaptığı nane limon çayları ile ya da bol C vitamini ile birkaç günde kendimize gelebilirken, artık haftalarca süren ve sürekli tekrarlayan hatta hastanede alınan serumlarla iyileşebildiğimiz griplerle karşı karşıyayız. Grip hastalığı da değişime uğradı ve pek çok kişiyi yatağa düşürdü. Hava sıcaklıklarının da gün geçtikçe soğuması gribin en büyük destekçisi. Gribin önemsenmemesi ve tedavi edilmemesi hastalığın daha ileri evrelere taşınmasına ve tekrarlanmasına sebep oluyor.

...

Read more : HavaLar Sogudu Gribe Dikkat...!!! | Gösterim : 991 | Cevaplar : 0 | Forum : Sağlık

Oyun Bahane Lobisi

Read more : Oyun Bahane Lobisi | Gösterim : 2619 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanal Kahve Okey

Gizli Bir Psikoloji Yasası: Güven Ama Kontrol Et

Mesleğim gereği birçok kişiyle ortalama 40 – 45 dakika süren “birebir” görüşmeler yapıyorum. Kurulan “güven” köprüsünden geçmeye ve kendi içinin ıssız derinliklerine doğru yolculuk etmeye cesaret edebilen kişilerin bırakın en yakınındakilere, kendilerine dahi itiraf edemeyecekleri nice “eşsiz” yaşantılarına şahit oluyorum. İşin bu yanı belki mesleğimi de eşsiz kılıyor ancak söz konusu yaşantı hammaddesi taş olmayan, etten ve kemikten meydana gelen her insan gibi haliyle bizi de etkiliyor. 

Mesela, gelinen nokta itibariyle yaşanmış hiç bir şey ...

Read more : Gizli Bir Psikoloji Yasası: Güven Ama Kontrol Et | Gösterim : 1884 | Cevaplar : 1 | Forum : Felsefe/Psikoloji ve Sosyoloji

Alıştınmı...?

Bir kartpostalın üzerindeki yazı...

Ne kadar küçük şeyler için ağlardık;
Bir tutam saç, bir oyuncak araba, bir bebek...
Şimdi büyüdük.
Çok büyük olaylar bile ağlatmıyor bizleri...
Ölümler, yalanlar, ikiyüzlüler...
Şimdi daha mı güçlüyüz?
Yoksa daha mı alışkın?
...

Read more : Alıştınmı...? | Gösterim : 1223 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Limonun FaydaLarı...!!!

Kanser İçin Limon Mucizesi..!! 

...
Read more : Limonun FaydaLarı...!!! | Gösterim : 1817 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

güzel banyo modelleri

En çok aranılan ve tercih edilen ürünleri,talepleriniz doğrultusunda şekillendirerek ve harmanlayarak görsel olarak ta,siz değerli dostlarla paylaşmak istedik.Bu görsel şölene ortak olmaya varmısınız? Bir an için herşeyi unutun ve kendinize iltimas geçin.

kaynak : modaşahane

Read more : güzel banyo modelleri | Gösterim : 1277 | Cevaplar : 0 | Forum : Evim Güzel Evim

Kur'an a Bakış Açımızda ki Yanlışlıklar.

Bizler dinimizi öyle yanlış kaynaklardan öğreniyoruz ki, doğruları Kur’an da gördüğümüzde şüpheyle bakıyoruz. Bugünkü yazımın konusu, yine bir kardeşimizin bana verdiği cevap üzerine olacak. Bu yanlışı hepimiz yapıyoruz, lütfen vereceğim örnek üzerinde düşünürken akıl ve Kur’an ı referans alınız. Bu soru çok fazla karşımıza çıktığı için, tekrar gündeme getirme gereği duydum. Din kardeşimiz bakın ne demiş.

( Kur’an da namazın nasıl kılınacağı, kaç rekât olduğu, orucun nasıl tutulacağı, abdestin nasıl alınacağı, hac görevimizi nasıl ...

Read more : Kur'an a Bakış Açımızda ki Yanlışlıklar. | Gösterim : 982 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Erkek Milletinden Güzin Abla Yaparsan cevap böyle olur :)

Erkek Milletinden Güzin Abla Yaparsan cevap böyle olur işte :) 

Sevgili Erkan Ağabey...

Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
Geçen gün ise giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım.Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp ...

Read more : Erkek Milletinden Güzin Abla Yaparsan cevap böyle olur :) | Gösterim : 680 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Küllî dertler, küllî teveccüh ister.

Küllî dertler, küllî teveccüh ister.
Izdırap şahsî ise insanın tek başına ”Rabbim!” demesi
inşiraha kavuşması için yeterli olabilir;
fakat sancıyı bütün toplum çekiyorsa,
hüzün koca bir milletin hüznüyse,
keder bütün ümmeti ağlatıyorsa
ve topyekün insanlık iç içe elemlerle inliyorsa,
işte o zaman küllî bir tövbe,
küllî bir teveccüh ve küllî bir yakarış lazımdır.

Evet, küllî dertler, ...

Read more : Küllî dertler, küllî teveccüh ister. | Gösterim : 1289 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Benimki Hiç Bir Zaman Gitmediğim Ülkeyi Sevmek Gibi...

Benimki Hiç Bir Zaman Gitmediğim Ülkeyi Sevmek Gibi

BENİMKİ...
gitmediğim ...
aslında hiç bir zaman görmediğin bir ülkeyi ...

Read more : Benimki Hiç Bir Zaman Gitmediğim Ülkeyi Sevmek Gibi... | Gösterim : 1176 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4