Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 10:01 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Ahh YAR!..

Ah yarr bir bilsen içimdekileri

Kâğıda kaleme dökemediklerimi…

Gözyaşlarımla yazmaya cesaret etmeden sildiklerimi

Bir bilsen sevgimin büyüklüğünü...

Bir bilsen

...
Read more : Ahh YAR!.. | Gösterim : 2169 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve Lobisi

Yarın'a Not...

Yarın'a Not

Acaba çok mu saçmalıyoruz diye düşünüyorum ara sıra.
O kadar çok takılıp düşündüğümüz şey var ki, nice kapanmış konulara, geçip gitmiş insanlara bile yer veriyoruz hala hayatımızda. Seni beni yoranda bu aslında ve günün sonunda kalkıp diğer koltuktaki ...

Read more : Yarın'a Not... | Gösterim : 959 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

İdrar Sıçraması Kabir Azabına mı Neden Olur?

Bugün yazımda, peygamberimizin söylediği iddia edilen, bir hadisi üzerinde sizleri düşünmeye davet etmek istiyorum. Peygamberimiz aşağıdaki sözleri, sizce söylemiş olabilir mi?

6063 - Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Kabir azabının çoğu SİDİK sebebiyledir."

İdrar sıçramasından kaçının. ÇÜNKÜ KABİR AZÂBININ ÇOĞU, İDRAR SIÇRAMASINDAN OLMAKTADIR.

Gelin bu sözler üzerinde, birlikte düşünelim. Bu bilgiler eğer gerçekten doğru ise, Kur an mutlaka ...

Read more : İdrar Sıçraması Kabir Azabına mı Neden Olur? | Gösterim : 737 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

İdrar Sıçraması Kabir Azabına mı Neden Olur?

Bugün yazımda, peygamberimizin söylediği iddia edilen, bir hadisi üzerinde sizleri düşünmeye davet etmek istiyorum. Peygamberimiz aşağıdaki sözleri, sizce söylemiş olabilir mi?

6063 - Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Kabir azabının çoğu SİDİK sebebiyledir."

İdrar sıçramasından kaçının. ÇÜNKÜ KABİR AZÂBININ ÇOĞU, İDRAR SIÇRAMASINDAN OLMAKTADIR.

Gelin bu sözler üzerinde, birlikte düşünelim. Bu bilgiler eğer gerçekten doğru ise, Kur an mutlaka ...

Read more : İdrar Sıçraması Kabir Azabına mı Neden Olur? | Gösterim : 1061 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

İyi Bayramlar

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.Kurban bayramınız mübarek olsun.

Sevgiler...

Read more : Kurban Bayramınız Mübarek Olsun... | Gösterim : 1044 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Bayramınız Kutlu Olsun

Read more : Bayramınız Kutlu Olsun | Gösterim : 1560 | Cevaplar : 0 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Kurban Bayramınız KutLu OLsun

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...!!!

Sanalkahve yönetimi

...

Read more : Kurban Bayramınız KutLu OLsun | Gösterim : 1309 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

java

ben siteyi açamıyorum

oyun salonlarını

bana yardımcı olacak varmı

Read more : java | Gösterim : 930 | Cevaplar : 1 | Forum : Lobi İstek ve Şikayet

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4