Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 10:01 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

hayat nedir anne

Hayat Nedir Anne?

...
Read more : hayat nedir anne | Gösterim : 1171 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

sanal misali

Gönlüme bir kor düşmüş, Benden habersiz yanar için için" HARMAN MİSALİ "
...

Read more : sanal misali | Gösterim : 1105 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Namaz Konusunda Düşünmemiz Gereken Bir Ayrıntı.

Bugün sizlere, belki hiç aklınıza gelmeyen bir konuyu, düşünmenize vesile olmak istiyorum. Camide namaz kılanlar bilir, öğlen ve ikindi namazlarında yani gündüz namazların farzını kılarken imam, sesli olarak ayetleri okumaz, ama gece namazları yani sabah, akşam ve yatsı namazların ilk iki rekâtında, yüksek sesli okuyarak namazı kıldırır. Peki, bu fark nedendir diye hiç düşündünüz mü?

Bizler Kur’an ayetlerini ve İslam ı rivayet ve sanı bilgiler eşliğinde anlamaya, yaşamaya çalıştığımız sürece, Kur’an ı doğru ...

Read more : Namaz Konusunda Düşünmemiz Gereken Bir Ayrıntı. | Gösterim : 1258 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

ÇÜNKÜ BAZI KADINLAR.

Çünkü bazı kadınlar...

Yanlış yapmak ve yalnız kalmak arasında bir tercih yaparlar.
Adamına göre değil, adabına göre..
Heveslerine göre değil,
Hislerine göre karar verirler..
Sahte bir mutluluk yerine,
Sade bir yalnızlığı tercih ederler..
İşte bu yüzden bazı kadınlar,
Sınırlarını kendilerinin çizdiği,
Gizli ve gizemli bir ülkede yaşarlar..
Zorunlu olduklarından değil,
Gururlu olduklarından..
Ve yerlerini sadece,
Sabırlı ve yürekli olduğuna inandıkları,
Bir erkeğe söylerler...

...
Read more : ÇÜNKÜ BAZI KADINLAR. | Gösterim : 1221 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Televizyon Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Televizyon alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Akıllı televizyonlar son yıllarda çok gözde oldu. Peki, bu kadar boyut ve seçenekten hangisini seçmeli, alırken nelere dikkat etmeliyiz? Bu yazımızda akıllı televizyon alırken dikkat etmeniz gerekenleri sıralayacağız.

Boyut

Televizyon alırken en önemli konu, hiç kuşkusuz boyut olacaktır. Boyuta karar vermek için öncelikle alacağınız televizyonu hangi odada kullanacağınızı seçmek gerekiyor. Burada bilmeniz gereken televizyonu izleyeceğiniz yer ile televizyon arasında kalan mesafe. İşte ...

Read more : Televizyon Alırken Nelere Dikkat Etmeli? | Gösterim : 1174 | Cevaplar : 0 | Forum : Güncel Haber ve Olaylar

Hamilelikte stres ile başa çıkabilme yöntemleri -

İçinizde bir canlı büyüdüğü düşünülürse hamileliğin neden birçok
kadın için stres dolu bir süreç olduğunu anlamak
kaçınılmazdır.Stresten uzak güzel bir hamilelik için yapmanız
gerekenleri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Deniz Gökalp
anlattı.
Hamilelikteki beslenme düzeniniz, aktiviteleriniz ve işiniz,
bebeğinizin sağlığı, nasıl doğacağı, doğum sonrası hayatınızı ne
ölçüde etkileyeceği gibi konularda endişe sahibi olmak çok doğaldır.
Hele ...

Read more : Hamilelikte stres ile başa çıkabilme yöntemleri - | Gösterim : 1359 | Cevaplar : 0 | Forum : Sağlık

Unutamadımmm

Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum.

Söndürmek istedikçe sana yanıyorum

Yenildim işte

Yinede Senı Seviyorum

Derya  << CesurFrown

Read more : Unutamadımmm | Gösterim : 1036 | Cevaplar : 0 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Her Kadın Biraz Yalnızdır...

Her Kadın Biraz Yalnızdır

Gecenin yarısıdır... Karanlıktan korkan bir gece yarısı... Ürkek, kırılgan, gündüze ve ışığa hasret bir gece yarısı... Bozkırda yalnız bir ağaç gibidir; yeşil olmaya çalışan, kurudukça kabuklarını saklayıp içine atan...
...
Read more : Her Kadın Biraz Yalnızdır... | Gösterim : 1294 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

DUYURU Dj Üye Alımı

Read more : DUYURU Dj Üye Alımı | Gösterim : 1409 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4