Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 10:01 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

DUYURU Çanak Okey Turnuva

Read more : DUYURU Çanak Okey Turnuva | Gösterim : 1388 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Eğitim ve Öğretim

Read more : Eğitim ve Öğretim | Gösterim : 1629 | Cevaplar : 0 | Forum : Eğitim

2014-2015 Egitim - Ogretim YıLı

2014-2015 eğitim-öğretim yılında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak tüm eğitim camiamıza başarılar dileriz.

Read more : 2014-2015 Egitim - Ogretim YıLı | Gösterim : 905 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

La Tahzen! İnnALLAHe-l meane!

La Tahzen! İnnALLAHe-l meane!" 
Asırlar öncesinden, hicretin en can alıcı noktasında, sevr mağarasından tüm insanlığa bir teselli mesajı yükseldi : 
"Üzülme, Allah bizimle beraberdir." 
Pekiyi, sadece Hz. Ebu Bekir’e miydi bu teselli?.. Sadece müşriklerin şerrinden sığınmaya mıydı?..
Hayatın, imtihan ekseninde, bazı kırılma noktalarında vardır.. Bu noktalarda, sonsuz bir kudrete dayanma arzusu, zirveye çıkar.. Sebepler sükût ...

Read more : La Tahzen! İnnALLAHe-l meane! | Gösterim : 971 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

taşınmaz taşları koydum yüregime

Taşınmaz taşları koydun yüküme, 
...

Read more : taşınmaz taşları koydum yüregime | Gösterim : 857 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Sağırlar Uyarıldıklarında, Çağrıyı İşitmezler ki.

Bizler yaşadığımız inancımızı, hiç sorguluyor muyuz? Lütfen bu soruyu kendimize mutlaka soralım ve cevabını da arama çabası içinde olalım. Bunu yapmadığımız takdirde, Allah ın huzuruna çıktığımız gün, pişman olma riskimiz çok daha büyük olacaktır.

Yazıma böyle bir girişi, niçin yaptığıma gelince. Bizler öyle bir din yaşıyoruz ki, ne akıl süzgecinden geçiyor, nede Kur’an ın süzgecinden. Bizlere öğretilenleri hiç düşünmeden kabul ettiğimiz gibi, hadi şu bilginin doğruluğunu birde Kur’an a ...

Read more : Sağırlar Uyarıldıklarında, Çağrıyı İşitmezler ki. | Gösterim : 594 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

sevgili annem

Mutlaka okuyun..
...

Read more : sevgili annem | Gösterim : 846 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

HERŞEY

Bir gün çok fakir giyimli bir kadın yüzünde bir hüzünle manava girer.Dükkan sahibine mahcup bir şekilde yaklaşır.

Kocasının çok hasta olduğunu,çalışamaz duruma düştüğünü ve yedi çocuğu ile birlikte aç kaldıklarını ve yiyeceğe ihtiyaçları olduğunu söyler.

Manav ona ters bir şekilde bakarak derhal dükkanını terk etmesini ister.Kadın ailesinin ihtiyaçlarını düşünerek

Lütfen efendim ...

Read more : HERŞEY | Gösterim : 3255 | Cevaplar : 4 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

MUTLULUĞUN PEŞİNDEN

500  kişi bir seminerdeydi. Birden konuşmacı durdu ve bir grup çalışması  yapmaya karar verdi. Herkese bir balon vererek başladı. Herkes gazlı  kalemle balonuna adını yazmalıydı. Sonra bütün balonlar toplandı ve bir  odaya kapatıldı.

Katılımcılar odaya alındı ve 5 dakika içinde  üzerine isimlerini yazdıkları balonu bulmaları söylendi. Herkes deli  gibi kendi adını ...
Read more : MUTLULUĞUN PEŞİNDEN | Gösterim : 1566 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4