Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 11:59 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

SİGORTA EVİM

Online sigorta için doğru adres; www.sigortaevim.com afilli sigortacılık!

Read more : SİGORTA EVİM | Gösterim : 1081 | Cevaplar : 0 | Forum : Tanış Kaynaş

Bil ki...

Bil ki;

Denemekten, çabalamaktan yorulup,cesaretin kırıldığında,

Bil ki… .

Allah ne kadar uğraştığını görüyor

Kalbin taş kesilecek kadar ağladığında,

Bil ki…. ….

Allah döktüğün gözyaşlarını sayıyor,

Hayatın durduğunu,zamanın aleyhine işlediğini düşündüğünde,

Bil ki…. …

Allah seni izliyor,

Hayallerin yıkılmış, ...

Read more : Bil ki... | Gösterim : 1518 | Cevaplar : 1 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

ANAVATAN ÇOCUKLUGUMUZ

Bir gün seminere başlamadan önce kısa boylu güler yüzlü birisi geldi, Hocam elinizi öpmek istiyorum, dedi. Ben el öptürmekten pek hoşlanmadığım için, yanaktan öpüşelim, dedim, öpüştük. Aramızda şöyle bir konuşma yer aldı: - Hayrola, neden e...limi öpmek istedin? - Hocam, üç yıl önce sizin bir seminerinize katıldım. Hayatım değişti.
O seminerden sonra daha ...
Read more : ANAVATAN ÇOCUKLUGUMUZ | Gösterim : 1540 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

HERKES VE BİRKAÇ KİŞİ

HERKES VE BİRKAÇ KİŞİ

Yağmur Herkese Yağar
Güneş Isıtır Herkesi
Mevsimler Herkes İçindir
...

Read more : HERKES VE BİRKAÇ KİŞİ | Gösterim : 2386 | Cevaplar : 3 | Forum : Şiirleriniz

SUSUYORUM

Read more : SUSUYORUM | Gösterim : 1872 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Anlamı yok

Gitme zamanı gelmişse 'dur' demenin;

Zaman geçmişse 'dön' demenin.

Ve aşk bitmişse 'yeniden' demenin;

Hiçbir anlamı yoktur...

Read more : Anlamı yok | Gösterim : 1186 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

Birkaç GüzeL Söz...!!!

.

...

Read more : Birkaç GüzeL Söz...!!! | Gösterim : 2978 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Güçlü Ve Sağlam Bir İmanın Yolu.....

Bugünkü yazımın konusu, Allah Kur’an ayetlerini, bizlerin hangi yöntemle anlamamızı ve hayatımıza geçirmemizi istiyor olacaktır.

Eğer rehberimiz Kur’an olduğunu söylüyor ve iman ediyorsak, Kur’an ı anlayabilmek için, Allah ın istediği yöntemi kullanmadığımız sürece Kur’an ı doğru anlayamayız.

Bu sorumuzu Kur’an a sormadan önce, şöyle bir soru soralım kendimize ve diyelim ki; Allah bizlere indirdiği ayetlerine, hiç düşünmeden inanmamızı ve kabul etmemizi mi istiyor, yoksa önerdiği başka bir yol var mı?

Sorduğum ...

Read more : Güçlü Ve Sağlam Bir İmanın Yolu..... | Gösterim : 623 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Altın ve Döviz Fiyatları 2014

Ülkelerin içinde bulunduğu sosyal, ekonomik ve siyasi olaylardan direk olarak etkilenen döviz fiyatları 2014 yılının başından itibaren ülkemizde oldukça dalgalı bir seyir izledi. 30 Mart yerel seçimlerinin iktidar için adeta bir güven oyuna dönüşmesi ve Cumhurbaşkanı'nın ilk defa halk tarafından seçilecek olması Türkiye'nin gündemini yeteri kadar meşgul etti. İç meselelerin dışında çevre ülkelerin içinde bulunduğu karışıklıklardan da oldukça olumsuz etkilendiğimizi söylemeliyiz. İşte yatırımcılar tüm bu iç ve dış gelişmeleri analiz ederek karlılıklarını ...

Read more : Altın ve Döviz Fiyatları 2014 | Gösterim : 1462 | Cevaplar : 1 | Forum : Gazete Başlıkları

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4