Sistem saati: Pts Ekm 13, 2025 11:59 pm

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Koray...

Kadınların En Büyük Hatası , BoşIuktan Düşerken Herkesi ADAM Sanıp Tutunması Hepsi Bu...

Read more : Koray... | Gösterim : 1028 | Cevaplar : 1 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

GERÇEK NEDİR?

GERÇEK NEDİR?

Acaba “gerçek” düşündüğümüz gibi mi?

90'a 10 kuralı işler mi?

Hayatımızdaki her şey, kendimizle ilgili olanlar

...

Read more : GERÇEK NEDİR? | Gösterim : 980 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sebepsiz Sevmektir Aşk...!!!

Sebepsiz sevmektir aşk.
Nedeni olmadan bağlanmak birine..
Gözlerine baktığında erimektir içten içe.
Ellerini tuttuğunda titremektir tüm benliğinle.
“Hatta sarılamamaktır utançtan,
...

Read more : Sebepsiz Sevmektir Aşk...!!! | Gösterim : 1886 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

MURAT GÖĞEBAKAN & GÖÇ

Read more : MURAT GÖĞEBAKAN & GÖÇ | Gösterim : 1529 | Cevaplar : 0 | Forum : Müzik Klipler

Durup Dururken Aklıma Gelmenden Nefret Ediyorum.

Sadece özledim işte.

Hayallerimizi, ne bilim işte yaşadıklarımızı falan.

Biliyorum imkansız o zamanları geriye getirmek, beni tekrar sevmeni istemek…

Ama özledim işte, uyandığım zaman ve gün boyu telefonuma senden gelen çağrıları mesajları bakmayı özledim.

Üstüme kalın bir şeyler giymem için beni zorlamanı, beni benden daha çok düşünmeni özledim.

Akşamları yolumu beklemeni, beni görünce mutlu olmanı gülümsediğin zamanları özledim..

En sevdiğimiz şarkıyı dinlemeyi özledim,saatlerce senin sitemlerini beni kızdırmanı ve ...

Read more : Durup Dururken Aklıma Gelmenden Nefret Ediyorum. | Gösterim : 1179 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Acımdan vazgeçmek neden bu kadar zor benim için?

Acımdan vazgeçmek neden bu kadar zor benim için?

Fotoğraf: Ama fazla da üzülme, hayat bitiyor bir gün 
<br /><br />Ayrılıktan kaçılmıyor 
<br /><br />Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür 
<br /><br />Ömür imtihanla geçiyor
<br /><br />
<br /><br />s.aksu

Acımdan vazgeçmek neden bu kadar ...

Read more : Acımdan vazgeçmek neden bu kadar zor benim için? | Gösterim : 1017 | Cevaplar : 0 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

İnsanın sevgisi nefsani olduğu sürece....

Hak Taala “Kul emera Rabbî bil kıst”

“De ki; Rabbim bana kıst emretti.” buyuruyor.

...
Read more : İnsanın sevgisi nefsani olduğu sürece.... | Gösterim : 3173 | Cevaplar : 7 | Forum : Ayetler, ve Hadisler

Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun...

Geldi geçti Mübarek ay Ramazan...
Oruç ve ibadetleriniz kabul olsun...

Bayramlar birlik beraberlik için çok güzel bir fırsattır.
Rabbim birliğimizi dirliğimizi güçlendirsin...

Ulaşabildiğim tüm arkadaşlarımın Mübarek Ramazan bayramlarını kutlar,sağlıklı huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim...

Sevgilerimle...

Read more : Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun... | Gösterim : 2063 | Cevaplar : 3 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Bizi Yönetecekleri EHİL İnsanlardan Seçelim.

Bizler İslam toplumları olarak, acaba Kur’an ın önerdiği yoldan gidiyor ve sosyal hayatımızı doğru yönde etkileyecek, yöneticilerimizi seçebiliyor muyuz? Bu soruyu lütfen kendimize soralım. Çünkü yakın zamanda, nasip olursa, ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak, Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz.

Allah Kur’an da bizleri dikkatle uyararak, birçok kez ORTA YOLU İZLEYEN, BİR TOPLUM OLMAMIZI İSTER. Peki, bu orta yol nedir? Kur’an ın dışına sapmadan, hurafeden batıldan uzak, aklı ve Kur’an ı harmanlamış bir birey olmamızı ister, bu ...

Read more : Bizi Yönetecekleri EHİL İnsanlardan Seçelim. | Gösterim : 1761 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

DUALARINIZ KABUL OLSUN

BiN AYDaN DaHa HaYıRLı OLaN KaDİR GeCeMiZ MüBaReK OLSuN...!!

Read more : DUALARINIZ KABUL OLSUN | Gösterim : 1663 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve Batak

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4