Beni Unutma!...

Mübarek Ramazan Ayını İdrak Edebilmek.
On bir ayın sultanı, Kur’an ın indirilmeye başlandığı, O mübarek aya ulaştık, şükürler olsun. Dilerim bu ayda, Kur’an ı bolca anlayarak okuyup, ayetler üzerinde düşünerek, dinimize sokulan hurafe ve batıldan kurtuluruz. Bunu yapabilene ne mutlu.
Oruç un bizden önceki Ehli kitaba da, farz olduğunu ve bakın orucu neden farz kıldığını söylüyor Yaradan.
Bakara 183: Ey iman edenler! Oruç sizden önce gelip geçmiş ümmetlere farz kılındığı gibi size de farz kılındı. Umulur ki korunursunuz.
Bir ayet ...
Koray...
Tanıdığım en güzel insanlar, yenilgiyi, acıyı, mücadeleyi ve kaybı yaşamış olan, diplerden çıkış yolunu kendileri bulmuş, romantik ve anarşist insanlardır.
Bunlar kendilerine has direniş, duyarlılık ve anlayışla; şefkat, nezaket, bilgelik ve sevgiden kaynaklanan bir ilgi ve sorumlukla doludurlar.
Güzel insanlar öylece ortaya çıkmazlar, onlar oluşurlar...Koray
Yemin Ettim
YEMİN ETTİM BEN
Gözlerinin önünde solduğuma bakma sen Yaprak gibi kuruduğuma aldırma sen
Aşkını kalbimde yaşatmaya yemin ettim ben
Sözlerini yarınlarıma umut bildim ...
İNSAN,,,,,,,,,,,
Bazı insanlar komşu tabağı gibi;
Boşveremiyorsun!
Günün Sözü...
Saçlarını Kesen Bir Kadının Çektiği Acıyı Anlayabilecek Kadar Sev Bir Kadını...Ve Asla Bir Kadının Saçlarını Kesmesine Sebep Olma...Koray
2 Temmuz 1993 Unutmadık...
UnutMADIMAKlımda
“Aç parantez: Rakamlar önemli, sayılar da. Ne de olsa hayatın matematiği var. Rakamlar ve sayılardan oluşan hesaplar, insanı bazen vezir eder bazen de rezil. 2 Temmuz 1993’te, Sivas’ta, Madımak Oteli’nde kaç aydın öldü? Açın bakın, her yazı ve yorumda farklı sayı çıkar karşınıza. 33’le başlar, 35’e çıkar, 37’de son bulur. Şimdi şunu bir kenara not edelim: 33 derseniz doğru söylersiniz; 35, yürek burkar, çünkü ...
YAŞ FARKI OLAN ÇİFTLER VE SORUNLARI...
91′lik sevgiliye sahip gencin şaşırtan hikayesi
"Kimileri sarışın, kimileri esmer sever. Ben de yaşlı seviyorum." Bu sözler 91 yaşındaki sevgilisini annesiyle tanıştırmaya getiren genç bir adamın sözleri. Aşkın gözü kördür derler. Ancak, bu kadar körlük de sanki biraz fazla gibi.
YAŞ FARKI OLAN ÇİFTLER VE SORUNLARI
...Biraz gülümseyelim mi ne dersiniz? :))
Cemal Süreya : Kim istemez ki mutlu olmayı?Ama ...