Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 2:03 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

ÖZÜR DİLİYORUM...

KENDİMDEN ÖZÜR diliyorum...
Yaşadığım süre boyunca hep MERHAMETİMİN
arkasından yürüdüm, beklentilerimi arkada
BIRAKTIM. Kimseden bir şey BEKLEMEDİM, doğrusu
bu sanıyordum çünkü. Yaşadıklarımı
yaşayamadıklarımı İÇİMDE sakladım, SUSTUM
bastırdım olsun dedim İNSANLIK bende kalsın.
Verdim, hep VERDİM karşılığını alıp alamadığıma
BAKMADAN, aslında ...

Read more : ÖZÜR DİLİYORUM... | Gösterim : 1373 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Lobisi

HayırLı RamazanLar...!!!

1.Ramazan Ayı ve Önemi    

Ramazan ayı, ay takvimine (aya göre hesaplanan) göre, dokuzuncu ayın adıdır. Ramazan ayının dinimizde büyük bir önemi ve diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü kutsal kitabımız Kur'an bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Kur'an'da bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "kadir gecesi" yine bu ay içinde kutlanır. Ayrıca İslam'ın temel ibadetlerinden olan oruç da bu ...

Read more : HayırLı RamazanLar...!!! | Gösterim : 1131 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Sana Ben Söylemedim mi?...

Sana ben söylemedim mi

Seni benim kadar kimse sevemez diye

Sana ben söylemedim mi
...
Read more : Sana Ben Söylemedim mi?... | Gösterim : 1222 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Yaptığımız Yanlışa Çarpıcı Bir Örnek.

Bir kardeşimiz yazılarımdan, peygamberimizi devre dışı bıraktığım izlenimini almış.  Müslüman ım diyen bir insan, bunu aklından bile geçiremez.  Arkadaşımız bana verdiği cevabında, Kur’an ın peygamberimize itaati, örnek almamız gerektiğini söylüyor ve benim yazdığım yazılarda, bunu göremediği izlenimini aldığını da belirtmiş.

Bende bugünkü yazımı, bu konuya ayırdım. Ayrıca bu kardeşimiz, beni Kur’an a uymaya çağırmış, buna çok memnun olduğumu söylemeliyim. Yalnız tek bir şartla, KUR’AN I RİVAYETLERE GÖRE ANLAMAMAK ŞARTIYLA. Günümüzde bu şekilde Kur’an anlaşılmaya çalışıldığı ...

Read more : Yaptığımız Yanlışa Çarpıcı Bir Örnek. | Gösterim : 1635 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Sevemezsin!...

Sevemezsin benden başkasını buna emin ol ,

Seni delicesine seven ben varken...

Başka sevgililer avutamaz seni boşuna.

Başka gözlere ...
Read more : Sevemezsin!... | Gösterim : 1228 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Faili BEN... Meçhulü SEN...

Faili BEN... Meçhulü SEN...

Gidişimin ardından sessizlik çaLacak kapıLarını..
Tek başına kalacaksın hayatın dikenli yollarında..
Batacak,canın acıyacak..
SoracakLar sana beni,nerede diye?
BişeyLer söyLemek isteyeceksin.. ...
Read more : Faili BEN... Meçhulü SEN... | Gösterim : 3070 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

BAZEN GİTMEKTİR SEVMEK

Bazen Gitmektir Sevmek

Kavuşmaktır sevmek bazen
Ve bazen sevmek, özlemektir
Bazen incinmektir sevmek
Bazen koşulsuz affetmektir

Öfkedir ...

Read more : BAZEN GİTMEKTİR SEVMEK | Gösterim : 7459 | Cevaplar : 11 | Forum : Özel Günler ve Kutlamalar

Koray...

Anlatamadım seni kendimden başkasına, görmediler bendeki seni.. Soğuk gecelerin sessizliğinde boğuldu hıçkırıklarım..
Yılların hüznü çöktü içime..
Herşey eskidi de bir "SEN" eskimedin bende...
Adı olmadı bu sevda'nın kendide olmadı..
Bir "BEN" yaşadım bu sevda'yı birde bende ki SEN..!

...
Read more : Koray... | Gösterim : 1162 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

YİTİRİLMİŞ BEKLEYİŞ...

YİTİRİLMİŞ BEKLEYİŞ

Fotoğraf: İnsan yaşadıkça anlıyor ki,
<br />kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun.
<br />
<br />Katharine Hepburn
Seni bana uzak kılan mesafeler değil artık,ruhum her geçen an uzaklaşıyor senden..
ya yüreğime dokunsun sözlerin yada bırak ellerimi bana...
...

Read more : YİTİRİLMİŞ BEKLEYİŞ... | Gösterim : 1294 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

GüzeL SözLer...!!!

Sizin gerçek değeriniz, insanlara karşı beslediğiniz hislerle, iş ve hareketlerinizle ve bir de onlara ve onlarla beraber yapacağınız iyiliklerle ölçülür.

Albert Einstein

Başarılı bir insan olmaya çalışmayın, değerli bir insan olmaya çalışın. Başarılı bir insan, hayattan verdiğinden fazlasını alır, değerli bir insan ise hayattan aldığından fazlasını verir.

Albert Einstein

Yaşayanlardan esirgenen değer, pek kolayca ölülere ...

Read more : GüzeL SözLer...!!! | Gösterim : 2917 | Cevaplar : 3 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4