Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 4:43 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

hisler aynası

...
Read more : hisler aynası | Gösterim : 2861 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Ben kimmiyim.....

...

Read more : Ben kimmiyim..... | Gösterim : 1408 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Hayırlı Cumalar

Read more : Hayırlı Cumalar | Gösterim : 1229 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Okey

birsuuuuuuu

sen ne kadar yalancıymısın ya ben senın anana yada sana mı kufur ettım???yazık sana ya harbı yazık bu kadar sevıyesızmısın sen olmayan bıseyı var gıbı gostermek ancak senın gıbı acız ınsanlara yakısır zaten...

Read more : birsuuuuuuu | Gösterim : 1901 | Cevaplar : 2 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

sebep??

benı banlama sebebınızı söylersenız sevınırım 

Read more : sebep?? | Gösterim : 1626 | Cevaplar : 1 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Koray...

Ben burda aforızma patlatsamda hiç duyulmamış bilinmemiş sözler yazsamda,
eğer arkam yoksa, param yoksa, akademik unvanlarım yoksa, fırsatları kazanca dönüştüren kurnazlıklarım da yoksa çokta birşey değilimdir yani.
Acı bir gerçektir ki bu ülkede ruhunu satmadan, kirlenmeden ve de birilerini kullanmadan omuzlarına basmadan bi şey sahibi olamıyor insan.yazık.
Fazla karamsar olduğumu düşünenler olabilir, yaşam bir deneyimdir gözlemdir ve sentezleyebildiğindir. ...

Read more : Koray... | Gösterim : 1466 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Pazartesi sendromu yaşayanlara........

TC Nilay Şehali Çevik'in fotoğrafı...............

Read more : Pazartesi sendromu yaşayanlara........ | Gösterim : 7265 | Cevaplar : 15 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

Tüm Ehli Kitabı Hoşgörüye Davet.

Allah tüm peygamberlere gönderdiği dinin adının, İSLAM olduğunu söyler. Yani Yahudi, Hıristiyan ve Müslümanların ortak dinin adı İSLAM dini olduğunu Kur’an dan anlıyoruz. Kur’an, Allah indinde tek din İslam dır der. Çünkü bu kelimenin anlamı teslimiyet ve Allah a itaat anlamındadır. Yahudi, Hıristiyan ve Müslüman ismi ise, peygamberlere indirilen şeriatın ismidir.

Her şeriat ne yazık ki, Allah ın dinini hurafe ve sanı bilgilerle doldurmuş, daha sonrada bu hurafelerin sayesinde, birbirimize düşman olmuşuz. Daha sonrada, ...

Read more : Tüm Ehli Kitabı Hoşgörüye Davet. | Gösterim : 1344 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Es-Es √

Read more : Es-Es √ | Gösterim : 2806 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4