Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 7:40 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Sanki...

Read more : Sanki... | Gösterim : 1502 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

AnneLer Günü...

Tüm Annelerimizin Anneler günü kutlu olsun.

Read more : AnneLer Günü... | Gösterim : 1895 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

hiç umudunu kestin mi?

Billekleri falan kesmek hikaye, hiç umudunu kestin mi? Ben kestim... Sanki kanaması durmak bilmeyen hayat damarlarından birini kesmişsin gibi. Kanaması durmuyor ve her saniye daha çok acıtıyor. Daha kötü olanı ne biliyor musun? Ölmüyorsun!!

Read more : hiç umudunu kestin mi? | Gösterim : 2419 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve 101 Çanak Okey

Bizleri İşte Böyle KUR'AN dan Uzaklaştırıyorlar.

Yazdığım yazıma cevaben bir kardeşimiz, Kur’an ı nasıl anlamamız gerektiği konusunda, bakın neler söylüyor. Verilen cevapların, İslam toplumunda, inancımızı ne derece yanlış yaşadığımız boyutlarını da, açıkça gösteriyor.

( Tek kaynak Kuran-ı Kerim tabii ki, ama bunu sen tek başına anlayıp yaşayabilir misin? Kitabı anlamak için tefsirde lazım fıkıhta şimdi tefsir ve fıkıh ya da ilmihal kitabı Kuran’dan üstün diyebilir miyiz? Risale okuyanlarda Kuran-ı Kerimi daha iyi anlamak için okuyorlar buna emin ...

Read more : Bizleri İşte Böyle KUR'AN dan Uzaklaştırıyorlar. | Gösterim : 1335 | Cevaplar : 1 | Forum : Dini Konular

Günün Sözü...

Sevdiklerim gözüme baka baka yalan söyledikleri zaman, çok iyi inanmış numarası yaparım.. onlar kandırdım zanneder, ben üstlerini çizerim...Koray

Read more : Günün Sözü... | Gösterim : 1973 | Cevaplar : 2 | Forum : Paylaşmak İstediklerim

DostLuk...

Read more : DostLuk... | Gösterim : 5760 | Cevaplar : 11 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Degerini Yitirdin

Read more : Degerini Yitirdin | Gösterim : 2741 | Cevaplar : 6 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Tut ki gidiyorum bu gece

Tut ki gidiyorum bu gece 
Tüm acıları sıla gözlerime ram ederek 
Tut ki gidiyorum tüm aşkları heybeme alarak 
Tüm âşıkları maşuklarına terk ederek 
Bütün sevdaları neşeleri vuslatı sana 
Bırakarak gidiyorum ...

Read more : Tut ki gidiyorum bu gece | Gösterim : 1994 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Geçmiş Olsun Abim...

Read more : Geçmiş Olsun Abim... | Gösterim : 1560 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

İşte Ben Böyleyim...

Read more : İşte Ben Böyleyim... | Gösterim : 3712 | Cevaplar : 7 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4