Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 7:40 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Affet Beni Yarabbim Onu Çok Sevdim...

Affet Beni Yarabbim Onu Çok Sevdim

Affet beni yüreğim...

Açtırdım kapılarını seni sevmeyenederinlerdeki güzellikleri
görmeyene...Sevgisizliklerine hapsettim seni...

Affet beni gözlerim...

Sana bakmayan ...

Read more : Affet Beni Yarabbim Onu Çok Sevdim... | Gösterim : 1781 | Cevaplar : 1 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Regaip Kandiliniz mübarek olsun...

Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecesi Regaib kandilidir. Regaib, "pek çok ihsan" manasına gelen "Ragibe" kelimesinin çoğuludur. Bu gecede Cenab-ı Hakk engin rahmetiyle tecelli edip sonsuz mağfiretiyle muamelede bulunduğu için geceye bu isim verilmiştir.Bu gecede yaptığınız tüm dualar kabul olması bu gecenin tüm dünyRecep ayının ilk perşembeyi ...

Read more : Regaip Kandiliniz mübarek olsun... | Gösterim : 737 | Cevaplar : 0 | Forum : Yeşil Evren 101 Lobisi

Nice Mutlu Yıllara Efe..

Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Seni sevmek her şeyden güzeldir. Nice insanlar gördüm ama senin varlığın bin insana bedeldir. İyi ki doğdun.. Ailenle Sevdiklerinle Nice Mutlu Yıllara..

...

Read more : Nice Mutlu Yıllara Efe.. | Gösterim : 6335 | Cevaplar : 11 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Çanak Okey Ailemiz...

Read more : Çanak Okey Ailemiz... | Gösterim : 6083 | Cevaplar : 8 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Mutlu Yıllar Senem...

Read more : Mutlu Yıllar Senem... | Gösterim : 2710 | Cevaplar : 3 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Doğum günün kutlu olsun senem

BAZAN İNSAN ANLADILMAZ DUYGULAR.

TEK KELİME İLE SÖYLEMEK İSTER İNSAN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİ

İÇİNDE FIRTINA GİBİ KOPAR SÖZCÜKLER ANLATMAK İSDERSİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİN

AMA BU SÖZCÜKLERİ BU KELİMELERİ KALEME DÖKMEK O KADAR ZORDUR Kİ

SENİN ...

Read more : Doğum günün kutlu olsun senem | Gösterim : 2873 | Cevaplar : 4 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

ŞAMPİYON FENERBAHCE..!

Fenerbahçemiz, 2013-2014 sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Kadınlar ile 12 yaş ve altı çocukların önünde çıktığı Çaykur Rizespor karşısında 0-0 eşitlikle biten maçın ardından puanını 68’e yükselten Takımımız, 19. şampiyonluğuna uzandı.

Read more : ŞAMPİYON FENERBAHCE..! | Gösterim : 5330 | Cevaplar : 11 | Forum : SanalKahve 101 Okey

Bana Yağmurla Gel...

Bana Yağmurla Gel

Ne kadar tuhaf ve derinlik taşıyan bir durumdayım biliyor musun?
Hislerimi anlatmak o kadar ...

Read more : Bana Yağmurla Gel... | Gösterim : 1106 | Cevaplar : 0 | Forum : Duygusal Paylaşımlar

Seni Yaşamak

Read more : Seni Yaşamak | Gösterim : 1053 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4