Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 10:54 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

23 Nisan Sadece Engelsizlerin Bayramı Değildir...

LÜTFEN BU SENE DE AYNI HATAYI YAPMAYIN. Kaynaştırma istiyoruz, Ayrıştırma değil. Engelli çocuklarımızın da, Engelsizlerle birarada olacağı etkinlikler düzenlensin.

TRT Gala programında neden Engelli çocuklar yok, (Geçen sene uyarmıştık, umarız tekrarı olmaz ve TRT yi ...

Read more : 23 Nisan Sadece Engelsizlerin Bayramı Değildir... | Gösterim : 1321 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

Özlediğin, Özlediğim...

ÖZLEDİĞİN...
BAZEN KENDİNİ HİÇ SEVİLMEMİŞ SANARSIN YA 
O ZAMAN KİMİ ÇOK SEVDİĞİNİ DÜŞÜN, 
SIĞINACAK LİMANIN KİM ….?
İŞTE O ZAMAN ANLARSIN SEVGİYİ, SEVMEYİ 

HANİ BAZEN AĞLAMAK İSTERSİN YA 
GİT O ZAMAN DELİ DELİ AKAN BİR DEREYE 
ODA AĞLAR EMİN OL DENİZLERİNE 
...

Read more : Özlediğin, Özlediğim... | Gösterim : 1308 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bir Kadını Ağlatmak

Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında.
Kadınlar her şeye ağlayabilir;
bir filme, bir şarkıya, bir yazıya…
En az erkekler kadar yani!
Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur.
Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa,
ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir.
Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan,
gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe!
İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz;
çünkü o koca ...

Read more : Bir Kadını Ağlatmak | Gösterim : 2333 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

5 GüzeL Söz ...!!!

Read more : 5 GüzeL Söz ...!!! | Gösterim : 1347 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Memleketim Gibi Sevdim Seni

Gözlerim mahşer-i karanlık içinde

Yıkılsın gece ve düşsün yıldızlar yeryüzüne

Avuçlarım kanıyor sevdiceğim

Öfkem fırtınalar koparıyor içimde...

Ben artık iflah olmam,ölüm düşsün önüme...

Bugün ...

Read more : Memleketim Gibi Sevdim Seni | Gösterim : 2193 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Trafocu Kedi )))

Read more : Trafocu Kedi ))) | Gösterim : 2073 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Pıtırcık&Daisy Hoşgeldiniz...

Dünya her sabah kendi dünyalarını yeniden kuranlar tarafından yeniden kurulur. Bütün yenilenmelerin işçisi onlardır. Ve iyi bir örnek, iyi bir model. Hiçbir sağlam temel yoktur ki, harcında bunlardan biraz olmasın.

Salonumuzu ışığınızla  aydınlattınız

HOŞGELDİNİZ

Read more : Pıtırcık&Daisy Hoşgeldiniz... | Gösterim : 912 | Cevaplar : 0 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

YasakLı SiteLere Giriş NasıL OLur ?

Son zamanlarda çeşitli sitelere girişleri yasakladılar. Demokraside çareler tükenmez. Sorun yaşayan arkadaşlar olursa burdan sorunlarını bildirsinler yardımcı oluruz. DNS ayarlarını değişmeniz gerekiyor.

Read more : YasakLı SiteLere Giriş NasıL OLur ? | Gösterim : 1145 | Cevaplar : 1 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4