Sistem saati: Sal Ekm 14, 2025 10:54 am

News News of Sanalkahve FORUM

Site map of Sanalkahve FORUM » Forum : Sanalkahve FORUM

Okey tavla batak fal forumlar

Enam Suresi 116. Ayetin Uyarıları.

Değerli din kardeşlerim. Bugün sizlere öyle bir ayet hatırlatmak istiyorum ki, biraz düşündüğümüzde, günümüzde yapılan yanlışları adeta Rabbimiz yüzümüze vuruyor ve bizleri ikaz ediyor. Önce ayeti yazalım, daha sonrada üzerinde birlikte düşünelim.

Enam 116: Eğer yeryüzündekilerin çoğuna uyarsan, seni Allah yolundan saptırırlar. Onlar ancak zanna uyuyorlar ve onlar sadece yalan uyduruyorlar.

Ayetteki uyarıyı görüyor musunuz? Bu sözleri duyunca aklıma bir kardeşimizin benim yazıma verdiği cevap geldi. Kendini akıllımı zannediyorsun, ...

Read more : Enam Suresi 116. Ayetin Uyarıları. | Gösterim : 976 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Cantanem...

Seni bugün hiç özlemedim. Bugün seni sevdiğimi bile düşünmedim. Bugün aklımdan öylesine geçerken hiç dolmadı gözlerim. Ben bugün seni istemedim kollarımda, korkmadım ilk defa sensizliğe,beni sarmanı istemedim delice bugün.. Ben bugün seni hiç sevmedim... 
Biliyor musun beni aslında gelmek üzere sen terkettin... Seni hep kabul edip sarmamı istedin,her med_cezirde deniz gibi seni karşılamamı bekledin ama bak ben bugün seni beklemedim. 

Ben şu ...

Read more : Cantanem... | Gösterim : 1937 | Cevaplar : 2 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Acı derinlerinde gizlenen tatlı hediyelerle dolu

Bir gün okyanusta yol alan bir gemi

kaza geçirerek battı.

Gemiden tek bir kişi sağ kurtuldu.

Dalgalar bu adamı küçük ıssız bir adaya

...

Read more : Acı derinlerinde gizlenen tatlı hediyelerle dolu | Gösterim : 3618 | Cevaplar : 10 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Cumhuriyetin AnLamı Önemi...!!!

Cumhuriyetin Anlamı ve Önemi

Cumhuriyet, egemenliğin kaynağının millete ait olduğunu kabul eden bir devlet şekli olup; dolayısıyla devletin temel organlarının seçimle iş başına geldiği bir yönetim biçimidir. Bu rejimde Devlet Başkanı olan Cumhurbaşkanı da milletçe veya milletin temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından seçilir. Cumhuriyet yönetimi bu niteliği ile şüphesiz ki demokrasinin en gelişmiş şekli, demokrasi prensibinin en iyi uygulanmasını ...

Read more : Cumhuriyetin AnLamı Önemi...!!! | Gösterim : 1112 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Bir Atatürk'üm daha varmış

HANGİ PARTİDEN OLURSAN OL!

HANGİ İNANIŞTAN OLURSAN OL!

BU TOPRAKLARDA DOĞDUYSAN !

BU TOPRAKLARDA EKMEK YEDİYSEN EĞER

LÜTFEN AMA LÜTFEN 16 DAKİKA'NIZI AYIRIN VE BU ...

Read more : Bir Atatürk'üm daha varmış | Gösterim : 1074 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Namaz Kılmayana, Kur'an ın Öngördüğü Bir Ceza Var Mıdır

İnternette gezinirken, bir yazı dikkatimi çekti. Yazının konusu, namazı terkin dini cezası konusu ile ilgiliydi. Merak ettim ve okudum. Doğrusu okuduklarıma hiç şaşırmadım, çünkü bizler İslam ı Kur’an dan o kadar uzak yaşıyoruz ki, bu konuda da Kur’an ın onay vereceği bir bilgiyle karşılaşmayı, zaten beklemiyordum. Konuyla ilgili yazıdan alıntılar yapalım önce, daha sonra üzerinde Kur’an ışığında birlikte düşünelim.

Namazı terkin dini cezası:

Namazı inkâr eden kâfir olur. Çünkü ...

Read more : Namaz Kılmayana, Kur'an ın Öngördüğü Bir Ceza Var Mıdır | Gösterim : 1025 | Cevaplar : 0 | Forum : Dini Konular

Çanak Okey Lobimiz...

SEVGİLİ   ADMİNLERİMİZ

...

Read more : Çanak Okey Lobimiz... | Gösterim : 7775 | Cevaplar : 10 | Forum : Sanalkahve Canak Okey

iLgi ve Sevgi...!!!

Read more : iLgi ve Sevgi...!!! | Gösterim : 1211 | Cevaplar : 0 | Forum : SanalKahve 101 Lobisi siir

Oturum Aç

İstatistik

Toplam ileti 26267 • Toplam konu 14459 • Toplam üye 4